Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Eveniment

Cemps si Ave Intermed

12.05.2011
Mariana Patru; Madalina Dragomir
Cemps si Ave Intermed
Respectul pentru piata si client este reteta succesului în afaceri  si ceea ce diferentiaza o companie profesionista de restul concurentilor pe o piata.
Din respect pentru clienti si din dorinta de a le fi aproape si de a le veni în ajutor, Cemps-companie ce ofera solutii complete pentru manipulare si depozitare marfuri si Ave Intermed - companie ce ofera produse si servicii pentru anvelope au organizat la Constanta, în data de 14 aprilie la Camera de Comert si Industrie Navigatie si  Agricultura prezentarea anuala ce se adreseaza companiilor din zona. 

La eveniment au fost prezenti administratorul CEMPS si Ave Intermed, Nicolae Popescu, managerul regional pentru Europa de Est al companiei Hyster, Henk Brekelmans - firma reprezentata în exclusivitate în România de CEMPS, Berto Beulenkamp, director general al producatorului de anvelope industriale pentru stivuitoare si utilaje terasiere Magna Tyres, al carui unic importator în România este Ave Intermed, precum si Marius Carare, directorul national de vânzari al Cemps,  Zanfir Munteanu, directorul national de service, iar din partea Ave Intermed, actionarul principal Razvan Popescu. 
"Politica noastra este sa fim alaturi de clienti si unul din motivele pentru care suntem astazi aici este sa va anuntam ca si în portul Constanta am deschis punct de service, unde avem service, magazie de piese de schimb si 2 tehnicieni si în functie de cum vor evolua lucrurile vom extinde activitatea pe viitor", declara la începutul discursului domnul Nicolae Popescu. 

CEMPS este distribuitorul exclusiv în România al companiei Hyster, numarul trei la nivel mondial pe piata de echipamente de ridicat si transportat. Societatea comercializeaza o gama completa de electro si motostivuitoare cu furci frontale sau laterale, echipamente de depozit, dispozitive anexe acestora, transpaleti hidraulici manuali si electrici sisteme de translatie manuala. CEMPS comercializea-za piese de schimb si accesorii pentru echipamentele distribuite. 
Cu o experienta de peste 15 ani în domeniu, CEMPS s-a impus pe piata româneasca de stivuitoare datorita calitatii echipamentelor  Hyster, dar si datorita serviciilor post-vânzare personalizate oferite clientilor. 

Hyster este parte a grupului american Nacco Material Handling Group si a fost fondat în 1929 în Portland, Oregon, SUA. Este singurul furnizor mondial de echipamente de transportat si ridicat care produce si comercializeaza întreaga gama de echipamente în fabricile proprii, de la transpaletul manual pâna la big trucks-urile pentru containere de 54 de tone. Este cel de-al treilea producator la nivel mondial, ca si cota de piata si primul pe piata americana si detine peste 300 de dealeri în întreaga lume.  
"Din punctul meu de vedere profesionalismul înseamna sa respecti piata si clientul si în activitatea noastra partea de service si servicii ulterioare comercializarii reprezinta elementul cel mai important. Fara un service de calitate, fara o mentenanta corespunzatoare un echipament dupa maxim 2.000-3.000 de ore de functionare îsi pierde calitatea", afirma domnul Nicolae Popescu. 
Astfel CEMPS detine o retea de nationala de distributie si servicii, cu sediul central în Bucuresti, filiale în Cluj Napoca si Timisoara, ateliere de service si magazii de piese de schimb în Cluj Napoca, Timisoara, Brasov, Buzau, Slatina, Vatra Dornei, Iasi, Râmnicu Vâlcea si Constanta, echipe de interventie (33 de tehnicieni si 22 de masini de asistenta) si 1.600 de contracte de service încheiate, din aproximativ 1.800 de echipamente comercializate în România.
CEMPS ofera o gama completa de echipamente si accesorii, consultanta în achizitia echipamentelor, consultanta în vânzari în functie de aplicatia clientului, consultanta din punct de vedere al service-ului, evaluarea "starii de sanatate" a flotelor beneficiarilor. De asemenea este prima companie din România care pe partea de stivuitoare a implementat sistemul de Rental, dispunând de 120 de stivuitoare second hand pentru închiriere. 

Compania respecta toate principiile de comercializare si service fiind atestata ISO 9001, eficienta activitatilor desfasurate fiind asigurata de utilizarea sistemului integrat SAP.  De asemenea compania are implementat sistemul de management al mediului ISO 14001 si ISO 18001 privind sanatatea muncii.  Cei prezenti în Sala de Consiliu a CCINA au avut ocazia de a asista la o prezentare în detaliu a gamelor de stivuitoare Hyster,sustinuta de catre directorul de vânzari al CEMPS, Marius Carare, punctul de atractie reprezentându-l big trucks-urile, echipamente care câstiga din ce în ce mai multa notorietate în rândul clientilor.
 Ave Intermed a luat nastere în urma cu sase ani "tot din dorinta de a fi aproape de partenerii nostri, de a le oferi servicii de calitate si de a le eficientiza costurile" dupa cum declara domnul Nicolae Popescu în partea a doua a prezentarii, dedicate produselor si serviciilor acestei companii.

Ave Intermed este dealer exclusiv pentru România al anvelopelor Marangoni-Italia si Magna Tyres-Olanda, Armanni- echipamente pentru carat si stivuit, Battioni Pagani- încarcatoare laterale, ATIB ELETTRONICA-redresori pentru încarcat acumulatori, EXIDE si PANNON BAT ltd. -baterii de tractiune, DFK-Republica Ceha (cabine pentru stivuitoare). 
Compania are sediul central în Bucuresti si filiale la Cluj Napoca, Timisoara, Brasov si Constanta. În aceste puncte compania detine si stocuri de anvelope, care se calculeaza în functie de numarul de echipamente din zona respectiva, plus înca 10% marja pentru accidente. Pentru anvelope se asigura serviciul de presare/depresare prin intermediul punctelor fixe din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Brasov si Constanta, fie cu ajutorul presei mobile (Bucuresti).
Producatorul italian de anvelope, Marangoni este lider european în domeniu si detine o experienta de peste 20 de ani si este atât producator de anvelope, producator de tehnologie pentru produs anvelope, dar si producator de tehnologie pentru reesaparea anvelopelor folosind tehnologia la cald. 

Magna Tyres este producator olandez de anvelope industriale si anvelope pentru industria materialelor de constructii, acestea fiind utilizate cu precadere în aplicatii cu regim de lucru greu pentru constructii, minerit si operatiuni industriale. 
Compania detine în prezent o gama de anvelope industriale, Solide, Pneumatice, Press-On, Skidsteer si sine de cauciuc. 
ATIB Elettronica este un lider de piata în productia de redresori pentru baterii, concepute pentru reîncarcarea bateriilor de tractiune, concepute pentru stivuitoare, masini mici de curatenie sau alte masini cu încarcare electrica. Clientii dispun de o gama completa de baterii cu microprocesor controlat de la 12 la 96 Volti. Pentru redresorii comercializati Ave Intermed asigura service si piese de schimb.
DFK este producator de cabine si dispozitive mecanice pentru stivuitoare. De la înfiintare, din 2003 compania comercializeaza cabine si echipamente fiind un jucator important pe piata europeana de profil. Pentru cabinele comercializate (cabine metalice, cabine PVC, cabine din polycarbonat si dispozitive pentru stivuitoare) se asigura service si piese de schimb si la cerere si montajul cabinelor. 

Battioni Pagani este prima companie din lume care a produs  un încarcator lateral, gama sa de produse cuprinzând în prezent echipamente laterale diesel/GPL cu transmisie hidrostatica cu sarcini cuprinse între 3 si 7 tone, echipamente laterale diesel/GPL cu transmisie hidrodinamica cu sarcini cuprinse între 4 si 25 de tone, echipamente laterale cu sarcini între 2 si 7 tone, echipamente diesel/GPL 4 Way cu sarcini cuprinse între 4 si 7 tone si echipamente electrice Multidirectional cu sarcini cuprinse între 2 si 4 tone. 
ARMANNI este lider pe piata echipamentelor de manipulat si stivuit, fiind specializat în productia de echipamente de ridicat si transportat speciale, care se adreseaza domeniilor de activitate cu aplicatii grele.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI