Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Stivuitoare

Coremo, servicii de calitate

12.05.2011
Mariana Patru
Coremo, servicii de calitate
Compania Coremo Servicii SRL este cunoscuta pe piata româneasca a echipamentelor de ridicat si manipulat marfuri ca unic importator al motostivuitoarelor, electrostivuitoarelor, stivuitoarelor retractabile si transpaletilor marca Hyundai.
Cu o experienta de peste 15 ani pe piata de stivuitoare, Coremo Servicii dispune de o retea de distributie si servicii la nivel national, urmarind  cresterea gradului de satisfactie a utilizatorilor. Astfel compania comercializeaza întreaga gama de echipamente marca Hyundai:
* motostivuitoare DIESEL, cu sarcini de ridicare cuprinse între 1,5 si 25 tone 
* motostivuitoare LPG, cu sarcini de ridicare de la  1,5 la 5. tone
* electrostivuitoare, cu sarcina de ridicare de la 1,5 la 5 tone
* transpalete  ELECTRICE, cu sarcini de ridicare de la 1 la 2,2 tone
* retractabile ELECTRICE,  cu sarcini de ridicare de la 1,4 la 2,5 tone
* platforme de transport electrice
În plus, Coremo Servicii mai comercializeaza si o gama variata de stivuitoare second-hand; anvelope pneumatice si  super-elastice. 
De asemenea compania asigura o gama variata de servicii post-vânzare, service (revizii, întretinere, reparatii) pentru utilajele livrate în garantie, post-garantie sau pentru alte utilaje aflate în parcul beneficiarului, service-ul fiind asigurat de specialisti pregatiti si atestati de catre fabricant. 

Hyundai-utilaje pentru un viitor mai bun
Povestea HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES (HHI) este una a provocarilor si a pionieratului si  începe în 1972 când au fost puse bazele celor 6 divizii ale grupului: constructia de nave civile si militare, submarine; constructia de platforme maritime; instalatii industriale; constructia de motoare; constructia de sisteme si instalatii electrice; constructia de utilaje de constructii. Succesul grupului are la baza viziunea fondatorului Hyundai Heavy Industries, Chung Ju-yung descrisa de: creativitate, gândire pozitiva si determinare.  Divizia de utilaje de constructii a început fabricarea primelor echipamente în 1985 sub motto-ul "Noi construim un viitor mai bun" gama de masini construite fiind extrem de larga, de la excavatoare pe senile si pneuri, încarcatoare frontale articulate,încarcatoare rigide multifunctionale si echipamente industriale de ridicat. Hyundai joaca un rol extrem de important pe piata excavatoarelor în China, unde are o cota de piata de 17 procente. Într-un numar important de tari din Europa, Hyundai este una dintre marcile de top pentru echipamente de constructii. Numele Hyundai creste si devine foarte cunoscut atât pe segmentul utilajelor de constructii, cât si pe cel al echipamentelor pentru manipularea marfurilor. 
Gama de stivuitoare cu sarcini cuprinse între 1.500 si 2.000 kg este reprezentata de modelele 15D-7E, 18D-7E, 20DA-7E si 20D-7E din binecunoscuta Serie 7, care de la lansare s-a bucurat de succes si aprecierea clientilor datorita performantelor si randamentului crescut.

Operare lina, eficienta la cote maxime si design ergonomic, motostivuitoarele din Seria 7 sunt concepute sa corespunda cerintelor utilizatorilor. Rapide si stabile, permit ridicarea rapida a bratului si a turelei, dar si miscarea fata-spate, furnizând astfel cele mai bune conditii de operare în timpul operatiunilor de încarcare si descarcare. 
Motorul Kubota V2203 asigura performante exceptionale si durabilitate. Dezvoltând 42 CP/ 2.300 rpm, acest motor este perfect pentru orice tip de operatiune, chiar si atunci când se folosesc atasamente speciale care necesita un plus de putere. Sistemul hidraulic de ultima generatie reduce timpul de reactie în timpul lucrului si îmbunatateste atât eficienta cât si fiabilitatea utilajului.  
Unghiul de înclinare al catargului cu 6 grade în fata si 10 grade în spate în furnizeaza operatorului o platforma sigura si rapida pentru încarcarea si descarcarea sarcinilor.
Sistemul de frâne cu discuri umede îmbunatateste performantele la frânare si creste intervalele de service. 

Volanul poate fi ajustat cu ajutorul unei manete amplasate în partea stânga, pentru a-i conferi  mai mult confort operatorului. O maneta aflata în dreapta coloanei de directie îi ofera operatorului un control rapid si usor al directiei. 
Operatiunile devin mai sigure si mai precise datorita vizibilitatii mai mari asupra catargului. Sistemul anti-vibratii si anti-soc reduce vibratiile si zgomotul în timpul condusului, ceea ce contribuie nu numai la confortul operatorului ci si la cresterea gradului de siguranta. 
Sasiul dintr-o singura bucata garanteaza durabilitate si mai multa siguranta. Componentele sunt aranjate astfel încât accesul în timpul operatiunilor de întretinere sa se realizeze usor. Un senzor montat la filtrele de aer alerteaza operatorul atunci când un filtru este obstructionat, permitând înlocuirea acestuia înainte de a se produce daune iremediabile la motor.

Date tehnice
Modele 15D-7E, 18D-7E,
20DA-7E si 20D-7E
* Sarcina 1.500-2.000 kg
* Centrul de încarcare 500 mm
* Înaltimea de ridicare 7.000-7.040 mm
* Motor Kubota V2203
* Putere motor 42 CP
* Viteza de deplasare 19,5 km/h
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI