Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Expozitii internationale

Haulotte Group la Conexpo 2011

12.05.2011
Ema Stancu; Dan Vasile
Haulotte Group la Conexpo 2011
Grupul francez Haulotte a devenit unul din liderii mondiali în domeniu nu numai datorita calitatii masinilor produse, ci si datorita departamentului de relatii cu clientii foarte bine organizat si capacitatii angajatilor de a raspunde prompt cerintelor clientilor.  
Expozitia ConExpo-Con/AGG a fost unul dintre cele mai importante puncte de întâlnire pentru profesionistii din industria constructiilor. Organizat o data la trei ani în Las Vegas, anul acesta evenimentul s-a desfasurat între 22 si 26 martie. Haultotte Group si-a asteptat clientii si partenerii la stand unde a fost expusa o gama impresionanta de echipamente printre care si  noua platforma articulata HA 33 CJ+ (HA 12 CJ+). Un alt eveniment major a constat în lansarea modelului Compact 3947 E (Compact 14) pe piata nord-americana.
Datorita celor 120 de ani de experienta în inovatie, creativitate si imaginatie, Haulotte Group, producatorul global specializat în echipamente de ridicat persoane si materiale foloseste  în permanenta aceasta expertiza pentru a raspunde nevoilor clientilor.

Noul brat articulat
HA 33 CJ + (HA 12 CJ+)
Înaltimea compacta în forma pliata de doar 1,92 m presupune faptul ca aceasta poate trece pe sub  usi de dimensiuni standard si confera o accesibilitate excelenta chiar si în cele mai înguste spatii. Cu o latime de 0,94 m si o raza de întoarcere îngusta, HA33CJ+ poate sa efectueze trei miscari simultane: sa se deplaseze si sa vireze plus fie sa roteasca turela, sa miste bratul sau sa roteasca platforma. 
Noul model HA33 CJ+ are un brat rotativ orizontal  (+90/-90°) care ofera o flexibilitate suplimentara în toate zonele de lucru.

Compact 3947 E (Compact 14) - lansarea pe piata nord-americana
Odata cu introducerea în gama de nacele a modelului Compact 14, Haulotte Group este prima companie la nivel mondial cu gama completa, care produce în acest segment de piata: platforme electrice usoare si compacte de 12 m. Datorita greutatii foarte reduse (3.170 kg) consumul de combustibil este minimizat în timpul operatiunilor de transport.
La standul Haulotte au mai fost de asemenea expuse modelele de brate telescopice HB86 TJ+ si HB135 JRT, modelul de brat articulate HA46 JRT, modelele de platforma foarfeca Optimum 1930 E sau Compact 2668 RT. 
 
Brate telescopice:
HB86 TJ+ & HB135 JRT
Cu înaltimi de lucru de 28 si respectiv 43 m aceste brate ofera foarte multe avantaje: siguranta completa (managementul miscarii continue optime si alarma la înclinare, etc), manevrabilitate si precizie (dispozitive de control proportionale), mobilitate si dimensiuni compacte pentru a putea avea acces chiar si în cele mai inaccesibile santiere de lucru (tractiune pe patru roti, directie pe toate rotile cu dispozitive de control simultan, axe batante si extensibile), productivitate (acces la înaltimi de 28 si 43 m în timp record. Modelul HB86 TJ+ are un brat telescopic care ofera o raza suplimentara de 6 m pentru a putea lucra chiar si în cele mai dificile conditii.

Brat articulat: HA46 JRT
Atât în pozitia pliata cât si în cea de lucru, modelul HA46 JRT este extrem de compact si permite un acces usor în zonele congestionate. Capacitatea de rotire la 360°, raza care nu depaseste cadrul senilelor si rotatia de 180° a platformei ofera o manevrabilitate mai buna indiferent de mediul de lucru. Cele 4 roti directoare si motoare, garda la sol de 40 cm si un sistem hidraulic de blocare diferentiala asigura un nivel exceptional al performantelor pe orice teren cu grad de înclinare de pâna la 50%. 

Platforma foarfeca
Optimum 1930 E
Optimum 1930 E a fost creata pentru o utilizare versatila în mediul industrial: extrem de compacta (2 m în forma pliata si o latime de 0,79 m), autonomie mare, o garda la sol de 7,62 cm confera o manevrabilitate usoara înauntrul si în afara cladirilor.
Platforma foarfeca diesel Compact 2668 RT
Design-ul compact combinat cu dispozitivele de control proportionale fac ca aceasta platforma sa fie foarte usor de manevrat. 
Raza de întoarcere extrem de îngusta (3,6 m) permite modelului C2668RT accesul în cele mai congestionate zone cu foarte mare usurinta. 
Viteza de deplasare (3,4 m/h) si capacitatea de deplasare în pozitie extinsa ofera economii considerabile de timp de lucru.

Masturi verticale electrice: Lite Riser 10 SP si Star 26 J
Noul mast vertical Lite Riser 10 SP ofera versatilitate pe piata masinilor mici de exterior si este ideal pentru aplicatii de constructii în interior sau întretinere. Lite Riser 10 SP este o platforma aeriana de lucru autopropulsata  care ofera o înaltime de lucru de 4,88 m pe piata echipamentelor de lucru în interior.

Modelul Star 26 J a fost creat pentru a atinge o înaltime de lucru de 10 m necesara pentru zonele înguste din interior: dimensiuni compacte (înaltimea în forma pliata de 1,99 m si o latime de 1 m), rotatie 360° (fara sa depaseasca cadrul senilelor), acces exceptional, manipulare precisa si autonomie mare.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI