Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Premiera nationala

Noul TMC540 de la GROVE în România

12.05.2011
Ema Stancu
Noul TMC540 de la GROVE în România
Lansata în toamna anului trecut în Europa, automacaraua GROVE  TMC540, si-a facut debutul în primavara acestui an si pe piata din România. Prima astfel de automacara a fost livrata la începutul lunii aprilie companiei ELECTROCONSTRUCTIA "ELCO" S.A Bucuresti - una dintre cele mai importante societati în domeniul constructiilor retelelor de distributie a energiei electrice.
Noua automacara va fi folosita la activitati precum: montaj echipamente energetice, montaj retele electrice de distributie, lucrari de interventii, etc. 
În cele câteva zile în care au fost facute actele necesare pentru înregistrarea echipamentului, vestea livrarii primului astfel de model de automacara pe piata din România a adus multi clienti interesati sa cunoasca îndeaproape tehnologia GROVE încorporata în noul echipament TMC540. Si tinând cont de viitoarele proiecte anuntate, clientii care si-au propus reusita prin achizitia noii automacarale, s-au convins de performantele sale si au fost pe deplin încântati de propunerea fabricantului GROVE. Debutul  TMC540 pe piata din România a fost astfel unul de bun augur, venit odata cu promisiunea de a aduce pe piata de profil calitate, mai multa performanta si eficienta maxima când vine vorba de costuri de întretinere sau de protejarea mediului înconjurator. Productia noii TMC540 s-a bazat pe ultimele inovatii tehnice, prezentând astfel avantaje distincte precum: performante foarte bune, costuri de întretinere mici si adaptabilitate excelenta la o gama foarte variata de lucrari. De asemenea, TMC540 poate aduce clientilor sai economii de pâna la 60% în consumul de combustibil si pâna la 10% din costurile de întretinere comparativ cu automacaralele tip tot-teren de aceeasi capacitate.

Noua automacara de la GROVE este considerata un real avantaj pentru clienti datorita tehnologiei simple, fiabile si foarte eficiente din punct de vedere al costurilor, fiind considerata una dintre cele mai puternice si mai economice modele din clasa sa. TMC540 are o capacitate maxima de 40 t, brat din 4 tronsoane cu extindere de 31 m, masoara 12 m lungime si 2,55 m latime. Poate fi dotata cu prelungitor zabrelit extensibil de 7,9 / 13,7 m pentru a atinge o înaltime maxima de 47 m. Autosasiul cu 4 axe tip "tridem" are o axa fata directoare si 3 axe spate, din care ultima directoare; aceasta configuratie asigura o manevrabilitate sporita fata de variantele standard 8x4 (2 axe - fata si tandem în spate), o mai buna distributie a sarcinii si abilitati deosebite de lucru si transport pe terenuri neamenajate. Consumul mic de combustibil se datoreaza utilizarii a 2 motoare: cel de pe autosasiu pentru deplasare si cel de pe suprastructura pentru actionarea instalatiei de ridicat; acesta din urma este un motor Cummins de 110 CP, ce consuma 2-3 l/h de motorina. Masa totala si sarcinile pe osii permit deplasarea automacaralei pe drumurile publice din România, în conditiile respectarii prevederilor A.N.D., fara taxe suplimentare. 
Gama de macarale mobile si automacarale GROVE dispune de echipamente de ridicat având capacitati cuprinse între 30 si 450 t, cu lungimi de brat (cu tot cu prelungitor) de la 44 la 136 m.
"MANITOWOC Crane Group", din care fac parte brandurile POTAIN si GROVE, detine peste 100 de facilitati de productie si service în 27 de tari din America, Europa si Asia. Este recunoscut ca unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente de ridicat pentru industria de constructii din întreaga lume, iar gama sa de macarale acopera: macarale turn modulare si autoridicatoare POTAIN, macarale cu brat telescopic GROVE, senilate cu brat zabrelit MANITOWOC. 

Distribuitor unic autorizat
al marcilor POTAIN si GROVE
în România:
MARCOM RMC'94,
Otopeni.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 




 
 

PARTENERI