Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Case Rodeo 2011

Operatorii la linia de start

12.05.2011
Operatorii  la linia de start
Operatorii si clientii Case din toata Europa s-au aliniat la linia de start pentru editia din acest an a competitiei Case Rodeo. Ca urmare a Campionatului European inaugurat anul trecut, Case a extins turneul de anul acesta pentru a include etape locale īn cāteva tari europene pe tot parcursul verii.
Operatorii vor trebui sa īsi demonstreze aptitudinile tehnice, practici de lucru īn conditii de siguranta si eficienta īn operare.
Competitorii sunt asteptati sa īsi etaleze aptitudinile pe o gama variata de utilaje, de la mini-īncarcatoare si buldoexcavatoare la excavatoare hidraulice si īncarcatoare frontale mai mari. 

Etapele locale ale turneului le ofera clientilor si operatorilor posibilitatea de a vedea la lucru cele mai recente modele ale echipamentelor Case Construction care au fost lansate la Samoter si Conexpo anul acesta. Printre acestea se numara buldoexcavatoarele seria T din gama Construction King, excavatoarele pe senile seria C, cel mai recent model de mini-īncarcator, īncarcatoare compacte pe senile si noua serie F de īncarcatoare frontale.
Competitia a īnceput īn luna aprilie īn Franta si Germania cu operatori italieni, scandinavi si polonezi care vor sa īsi īncerce sansele pentru competitia din vara.
Prima etapa din marea Britanie se va desfasura la sediul Miller UK ltd din Cramlinigton, Northumberland īn zilele de 2 si 3 iunie si tot atunci cei prezenti vor avea posibilitatea sa viziteze culisele fabricii Miller. 

Operatorii finlandezi vor avea propriul eveniment Rodeo īn luna septembrie. Ultimele etape locale se vor desfasura tot īn luna septembrie, īnainte de marea finala de la Case Customer Center īn Paris din luna octombrie.
Exista si o pagina web dedicata acestui eveniment, www.caserodeo.com unde participantii se pot īnregistra si pot de asemenea urmari rezultatele concurentilor din alte tari.
Case Rodeo este un eveniment din ce īn ce mai popular printre operatorii, clientii si dealerii Case din toata Europa. Prin multiplicarea etapelor preliminare si prin diversificarea locatiilor, Case intentioneaza sa sporeasca nivelul de competitivitate. Avānd posibilitatea de a vedea si testa cele mai recente modele de echipamente Case Construction īntr-o singura locatie, editia din acest an a competitiei Case Rodeo este un eveniment ce nu poate fi ratat de clientii din Europa.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI