Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Brett Motors

Un Mustang pentru Teatrul National

12.05.2011
Dan Vasile; Cornelia Rotaru
Un Mustang pentru Teatrul National
Societatea Brett Motors a adunat de-a lungul anilor în portofoliul de beneficiari firme importante din România, dar si lucrari deosebite la care utilajele sale au luat parte. Încarcatoarele cu virare prin derapare marca Mustang, vândute de catre Brett Motors în România, sunt prezente la acest început de an si în incinta santierului Teatrului National din Bucuresti.
Mustang este una dintre firmele americane cu traditie în producerea utilajelor pentru constructii, încarcatoarele sale multifunctionale fiind vândute pe toate continentele, în prezent fiind al doilea mare producator mondial de astfel de masini. Gama sa larga de utilaje compacte, dar si numarul mare de atasamente ofera utilizatorului de Mustang accesul la orice tip de aplicatie: santierele, fermele de pasari sau de animale, parcurile, gradinile, platformele maritime si calele navelor sunt doar câteva dintre locurile în care aceste masinarii pot fi gasite la treaba. Practic, orice activitate poate fi realizata cu aceste utilaje extrem de versatile, cumparatorul putând alege dintre cele peste 50 de echipamente ce pot fi utilizate de oricare dintre cele 15 tipuri de încarcatoare compacte Mustang disponibile în oferta importatorului Brett Motors. Pe lânga accesoriile utilizate în constructii si întretinerea drumurilor, aceste utilaje sunt utilizate cu mare succes în domeniul amenajarilor peisajistice, ajuta la muncile grele din ferme, dar si la activitatile de iarna (echipamente recomandate: turbofreza de zapada, lama în V, sararita, cupa speciala, etc). Schimbarea echipamentelor de lucru se poate face în timp scurt si cu un efort minim din partea operatorului, gratie cuplelor de prindere rapida cu actionare mecanica sau hidraulica. 

Brett Motors este una dintre firmele cu traditie pe piata utilajelor de constructii din România, care a oferit înca de la început servicii complete, incluzând consultanta tehnica în vederea achizitiilor facute de catre cumparatori. Cei care achizitioneaza utilaje sau echipamente de la societatea Brett Motors devin partenerii de afaceri permanenti ai firmei, tehnicienii si mecanicii importatorului fiind alaturi de acestia permanent, fie cu sfaturi calificate, cu un service rapid sau cu echipamente ce pot fi comandate si aduse cu timpi de livrare foarte scurti. Aici, sa fii aproape de client reprezinta o realitate, si cine cumpara odata de la Brett Motors, cu siguranta va mai reveni.

Chiar reprezentantii companiei ne-au declarat ca activitatea pe piata utilajelor compacte a fost demarata având în vedere doua obiective majore - furnizarea unei game complete de utilaje si accesorii multifunctionale compacte pentru cele mai diverse necesitati si dezvoltarea unor servicii de asistenta tehnica performante, fara a uita însa principiul dupa care se ghideaza întreaga activitate a companiei si anume acela ca în abordarea oricarei afaceri pe primul loc va sta relatia interumana.
Modelul MUSTANG 2076 poate fi vazut în aceste zile pe santierul Teatrului National din Bucuresti lucrând "cu spor", permanent în miscare. Un utilaj din gama medie superioara a producatorului Mustang, este perfect ales pentru a patrunde în spatiile înguste din interior, cu capacitatea de a se deplasa usor pe pantele de acces la etaj, cu o viteza suficient de mare pentru a face fata ritmului de lucru al constructorului.
Dimensiunile de gabarit recomanda modelul pentru acest tip de aplicatii, având o latime de numai 1.778 mm, masurata la nivelul cupei si o lungime de lucru de 3.327 mm. Dimensiunile de transport, atunci când utilajul schimba santierul permit utilizarea unor vehicule de tonaj mic, fiind de 2.527 mm lungime si 1.753 mm latime, masa operationala fiind de 3.393 kg. Pe distante scurte, viteza proprie de deplasare nu este de neglijat, fiind de 12,4 km/h, optional utilajul putând atinge si 18 km/h.
Trebuie remarcata însa în mod deosebit sarcina sa utila, care este de 998 kg în mod standard si în situatia cea mai defavorabila: lucru la înaltimea maxima. Aceasta însa poate creste la 1.134 kg daca se utilizeaza contragreutati. 

Aplicatiile ce impun utilizarea cupei pentru mutarea materialelor de constructii reprezinta o parte importanta a activitatii unui utilaj compact multifunctional de acest tip.
Mustang se bucura de un design unic al bratelor, ce asigura un control excelent si total în atingerea cotei medii si maxime în ciclul de miscare a bratelor. În cazul modelului 2076, forta de rupere asigurata la nivelul bratului este de 2,970 daN si la nivelul cupei de 2.560 daN. 
Si cum un utilaj se recomanda singur atunci când vorbim de calitatile sale, va invitam sa vedeti modelul MUSTANG 2076 în lucru pe santierul Teatrului National din centrul orasului Bucuresti.

MUSTANG 2076 pe scurt
* cilindrii hidraulici robusti realizati din aliaj special - otel rezistent la coroziune si socuri.
* axe fara întretinere, perfect etanse în lagare,
* servo-comenzi cu acuratete de raspuns excelent si un control perfect,
* designul cabinei ROPS-FOPS detine nivelul II de siguranta,
* motor turbodiesel Yanmar cu treapta a III-a de protectie împotriva poluarii.
* echilibrarea masinii se face cu realizarea unui centru de greutate coborât pentru o stabilitate perfecta,
* sistem hidraulic de mentinere a paralelismului între cupa si sol la ridicarea si coborârea bratului,
* sistem de siguranta pentru operator cu blocarea comenzilor când este parasit scaunul (oprirea motorului se face automat, chiar si atunci când nu sunt folosite bara si centura de siguranta),
* sistem hidraulic de contrabalansare în momentul deplasarii cu viteza mare si brat încarcat pentru evitarea transmiterii socurilor în instalatie si eliminarea posibilitatii de balansare a masinii,
* posibilitatea de asigurare a climatizarii, doua trepte de viteze si sistem hidraulic Multi-Tach cu actionare din cabina pentru schimbarea echipamentelor optionale în functie de fiecare activitate executata.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI