Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Eveniment

Bauer in-house 2011

16.06.2011
Bauer in-house 2011
La începutul lunii mai 2011, BAUER MaschinenGmbH a invitat din nou toti clientii si partenerii sai la expozitia BAUER IN-HOUSE, la sediul din Schrobenhausen, în nordul Bavariei.
Au fost expuse cele mai recente realizari
ale producatorilor de masini si echipamente pentru fundatii speciale, facând
din nou din aceasta manifestare, locul de întâlnire al specialistilor în domeniu din întreaga lume.
La numai un an de la BAUMA, companiile grupului BAUER au prezentat produse noi sau modernizari importante ale celor existente, precum si conceptii si strategii originale, adaptate noilor conditii de pe piata mondiala a constructiilor.
Firma, BAUER Maschinen a prezentat urmatoarele noutati: 
  • o noua strategie în constructia utilajelor de foraj pentru piloti din seria BG, care consta în executia acestora în doua variante de referinta: linia "Value" si linia"Premium". În prima varianta, masinile vor fie echipate doar pentru foraje tubate sau netubate pentru piloti, în sistemul cu bara Kelly, cu posibilitate de lucru cu oscilator. În varianta "Premium", în functie de necesitatile clientului, masina poate fi dotata pentru oricare dintre tehnologiile de lucru posibile cu un utilaj din seria BG: CFA, FDP, CSM, SMW, etc.
  • modelul BG30, va înlocui modelul BG28. Noul model are sasiul inferior mai mare, tip BS95 comparativ cu BS80, un motor mai puternic de 403 kW (TIER IV) fata de 313 kW (TIER III), un cap de rotire de 300 kNm fata de 250 kNm la modelul BG28.
  • Dispunerea contragreutatilor pe verticala asigura noului utilaj BG30 o raza de virare constanta, indiferent de sarcina.
  • modelul BG24H cu mastul din mai multe segmente. Cu cel mai mic dintre ele si cu o bara Kelly adecvata, utilajul are o înaltime totala de numai 8,5 m, putând  lucra la interior sau sub retele electrice.
  • Pentru foraje în roca deosebit de dura au fost prezentate si în acest an doua scule de foraj noi: 
  • un ciocan de fund multiplu, MHD (MultiHammerDrill) actionat de la un compresor auxiliar, cu racire cu apa si cu rezervor la partea superioara pentru materialul forat.
  • o carotiera cu un graifer cu doua cupe la interior, care dupa frezare scoate carota rezultata.

În domeniul utilajelor pentru pereti diafragma cel mai important utilaj expus a fost noua macara pentru fundatii speciale MC96, de 186 de tone, care completeaza gama de macarale produse anterior MC32, MC64 si MC128.
Cu ocazia expozitiei s-a aniversat si vânzarea macaralei BAUER, seria MC cu numarul 50.
Utilajele si echipamentele pentru instalat palplanse si piloti metalici au fost prezente atât în expozitie cât si în poligonul de instruire si demonstratii amenajat la fabrica din Aresing, aflata la cca. 5 km de Schrobenhausen.
RTG Rammtechnik a expus cel mai performant dintre utilajele sale, modelul RG25S, cu mast fix, cu motor de 571 kW, care poate lucra alternativ cu un cap vibrator pentru introdus palplanse si cu un cap dublu de rotire, cu care se poate lucra în tehnologiile de foraj pentru piloti. Cele doua capete se schimba între ele rapid, printr-un sistem special proiectat.

În poligonul de la Aresing s-a putut vedea la lucru înfigând un pilot metalic, un ciocan FAMBO, HR7000, montat pe o macara BAUER MC32.
Firma KLEMM Bohrtechnik a prezentat ultima generatie de  utilaje pentru foraje de ancorare si foraje de micropiloti, precum KR702-2R, KR802-3S, KR806-3D si varianta sa KR806-3DW pentru foraje geotermale si noul model KR909-1 HDI. De asemenea s-a lansat echipamentul de foraj pentru ancore montabil pe bratul unui excavator KA162.
Noua firma a grupului BAUER, HAUSHERR, specializata pentru foraje în cariere si exploatari miniere la suprafata, a expus noul sau model HSB1000D.
Firma PRAKLA a prezentat instalatia de foraj pentru puturi de apa si prospectiuni geotehnice RB50T, montata pe o platforma independenta, atasabila la un sasiu de camion.
Firma ABS Trenchless a expus instalatia de foraj orizontal de subtraversare ABS 800 si instalatia de montare de conducte noi prin interiorul celor vechi, distruse simultan RBS 450.
Ca de obicei a fost prezenta în expozitie firma MAT, cea care produce toate instalatiile de preparare si de injectie a fluidelor de foraj.
Zece firme de constructii din România au fost prezente în expozitie si la final, au fost unanim de acord ca a fost o experienta deosebit de utila si în acelasi timp placuta.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI