Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
HTL 4010, HTL 3510 si 3210

Telehandlere telescopice Haulotte

16.06.2011
Gheorghe Apostol
Telehandlere telescopice Haulotte
Grija pentru clienti si dorinta de a inova sunt principiile de baza ale strategiei Haulotte, care au permis companiei franceze, aflata pe locul trei în topul producatorilor mondiali de platforme aeriene sa dezvolte game complete de produse, mai sigure si mai eficiente ca oricând.
Concepute sa ridice sarcini la înaltimi de peste 10 m, noile modele HTL din gama de telehandlere telescopice de la Haulotte sunt adaptate perfect pentru lucrari în domeniul constructiilor si pentru aplicatiile industriale. Cele trei modele vin sa completeze gama Haulotte de telehandlere, care continea deja 4 masini cu înaltimi de ridicare cuprinse între 14 si 17 m. 
Odata cu aparitia noilor telehandlere HTL, profesionistii din constructii si industrie nu vor mai trebuie sa aleaga între performante si dimensiuni compacte, pentru ca utilajele Haulotte îmbina perfect aceste caracteristici. Modelele HTL 4010, HTL 3510 si HTL 3210 pastreaza precizia, manevrabilitatea si gradul de confort al operatorului, caracteristici prezente la utilajele mai mari prin echiparea în standard cu transmisie hidrostatica si maneta de control cu comenzi proportionale. Fiecare dintre cele trei modele ofera solutia optima pentru utilizator, furnizând performante de top si productivitate maxima. 
Cele trei modele HTL prezinta caracteristici comune, printre care designul compact, înaltimea de ridicare de 10 m, raza maxima cu bratul întins în plan orizontal de 7,2 m, noul design al bratului care ofera vizibilitate maxima.  Modelele 4010 si 3210 sunt echipate cu stabilizatori, care sunt ancorati la o distanta  de 2,26 m de masina, permitând încarcarea si ridicare sarcinii în zone de lucru restrânse. HTL 3510 ofera o mobilitate mai mare a masinii si o mai buna pozitionare a sarcinii. 

HA41PX-NT -concept inedit si o noua abordare tehnologica
Modelul HA41PX-NT ofera un nou concept si o noua tehnologie pentru o nacela cu brat articulat.
Concentrarea atentiei producatorului francez asupra clientului si al caracterului inovator al produselor, i-a permis sa dezvolte noi game de utilaje sigure si fiabile. Conceputa pentru a raspunde necesitatilor clientilor de a lucra la înaltimi de pâna la 41 m, platforma HA41PX - NT este potrivita pentru aplicatiile din domeniul constructiilor, cele din industria constructoare de vase maritime, industria petroliera si multe alte aplicatii unde sunt necesare înaltimi si raze de lucru foarte mari.
Noul brat articulat este în conformitate cu cele mai recente standarde tehnologice. Este fiabil si este echipat cu un sistem de siguranta complet asigurat si în plus furnizeaza eficienta de lucru.
HA41PX - NT beneficiaza de o noua tehnologie cu senzor unghiular pentru unghiul bratului oferind o protectie mai buna, fara alte setari suplimentare: o solutie heavy duty pentru utilizator. Munca cu o astfel de platforma se desfasoara în conditii de maxima siguranta  datorita noilor senzori mai bine protejati si amplasati.
Noul brat articulat beneficiaza de asemenea de un management optim al miscarilor continue, un nou sistem de control al greutatii, o alarma care avertizeaza sonor operatorul atunci când platforma depaseste nivelul maxim de înclinare, platforma hidraulica de compensare, un management al stabilitatii. Noul dispozitiv de control BusCan asigura o transmisie perfecta a datelor maximizându-i astfel fiabilitatea.

Manevrabilitate si acuratete
Organele de comanda simultane si complet proportionale asigura o manevrabilitate mai buna, o precizie mai mare si o miscare mai lina pentru performante optime indiferent de conditiile de lucru. Cele patru roti motoare cu axe extensibile oscilante, cea mai mica raza de întoarcere de pe piata, dispozitive de control cu miscari simultane si o grada la sol de 38 cm, combinate cu dimensiunile compacte transforma modelul HA41PX - NT într-o masina remarcabila pentru teren accidentat.
Noul senzor de securitate pentru axele extensibile asigura o întretinere usoara si un acces mai bun pentru operatiile de diagnosticare si service.
Bratul atinge înaltimea maxima de 41 m într-un timp record. 
Bratul articulat cu o înclinatie de 1400 si o rotatie a platformei de 1800 demonstreaza faptul ca HA41PX - NT este utilajul ideal pentru utilizarea chiar si în cele mai dificile proiecte, când este necesara ridicarea diferitelor materiale în cladiri si unde este nevoie de o raza de lucru mare.

Service usor si diagnosticare rapida
Noul brat articulat are o noua unitate de directie hidraulica cu un nou software de diagnosticare. Accesul  la toate electrovalvele turelei se realizeaza foarte usor, motorul are o durata de viata mai lunga si a fost executat un nou traseu pentru conducte care sunt acum mai putin flexibile, ceea ce face ca operatiunile de întretinere pentru modelul HA41PX - NT sa fie extrem de simple si rapide si ofera siguranta ca echipamentul este mentinut în conditii foarte bune.
Oferind o siguranta maxima, HA41PX - NT se afla în conformitate cu cele mai recente norme de lucru din Europa (CE, EN 280), dar si cu cele internationale (ANSI, CSA, AS, etc).
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI