Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Brett Motors

Originalul cal otelit MUSTANG

14.07.2011
 Originalul cal otelit MUSTANG
Ceea ce a început în secolul al 19-lea ca o fabrica de echipamente agricole s-a dezvoltat ajungând în secolul 21 un producator consacrat al unor utilaje multifunctionale compacte. Cunoscuta la începutul activitatii ca Owatonna Manufacturing Company, prin produsul Mustang a fost a doua firma care a contribuit la progresul utilajelor cunoscute azi drept încarcatoare multifunctionale cu virare prin derapare. În decursul timpului printr-o combinare perfecta a experientei acumulate alaturi de implementarea proceselor tehnologice de vârf si a unor inovatii s-a ajuns la o gama larga de utilaje compacte. Notorietatea produsului a dus la schimbarea numelui firmei în Mustang Manufacturing Company.

Mustang, un producator de frunte al echipamentelor compacte pentru constructii si pietele agricole lanseaza în România, prin dealerul autorizat BRETT MOTORS, noua serie-RT de încarcatoare pe senile. 
Primele doua modele 1750RT si 2100RT, introduc noi tehnologii pentru satisfacerea deplina a cerintelor existente de câtiva ani pe piata constructiilor.
Încarcatoarele Mustang pe senile folosesc în exclusivitate sistemul automat de tensionare HydraTrac™ al senilelor, care elimina nevoia pentru tensionarea manuala. Acest lucru nu numai ca economiseste timp valoros, dar de asemenea, creste durata de viata a pieselor si a lagarelor prin asigurarea unei tensionari corespunzatoare imediat dupa ce utilajul este pornit, mentine tensiunea în timpul utilizarii, si apoi elibereaza tensiunea atunci când masina este oprita.

Alte caracteristici cheie ale noilor încarcatoare pe senile Mustang sunt:
* motoarele diesel Yanmar Tier III cu aspiratie naturala pentru modelul 1750RT si turbo pentru modelul 2100RT ofera cuplu motor de 242,3 Nm si respectiv 279,3 Nm pentru gestionarea puterii în cele mai dificile activitati.
* bratele sunt optimizate astfel încât sa ofere rezistenta sporita si asigura o înaltime de descarcare de peste 3.239 mm, ceea ce le garanteaza pozitia de lider în clasa lor de greutate. 
* cabina beneficiaza de un nou design pentru acordarea unei ergonomii de neegalat, confort, vizibilitate si manevrabilitate usoara si precisa pentru operator.
* în dotarea standard este Sistemul de control "5x5" ce ofera cinci setari ale parametrilor hidraulici de deplasare si lucru ce raspund preferintelor operatorului si cerintelor diverselor aplicatii si echipamente ce pot fi montate optional.
* sistemul inovator al senilelor îmbunatateste efortul de tractiune si ofera o deplasare lina, iar sasiul este astfel proiectat pentru asigurarea unei echilibrari perfecte si unui locas excelent senilelor.
* senilele pot fi schimbate chiar pe santier la locul de munca datorita detensionarii care are loc la oprirea motorului, ceea ce elimina deplasarea în ateliere specializate de lucru.
* ridicarea cabinei permite un spatiu generos pentru efectuarea lucrarilor de service ale principalelor componente hidraulice.
* echipate standard cu valva proportionala de control al debitului pentru echipamentele optionale, aceste utilaje pot sa asigure în varianta standard 83 l/min, iar cu instalatie suplimentara de debit se ajunge pâna la 135 l/min.
* optiunea Hydraglide ofera si acestor modele de utilaje o deplasare lina chiar atunci când sunt încarcate si se deplaseaza cu viteza.
BRETT Motors este reprezentantul oficial al produselor Mustang în România si ofera clientilor consultanta si suport tehnic pentru alegerea modelului de utilaj multifunctional în configuratia optima fiecarei activitati în parte. 

Pentru mai multe informatii despre noile modele Mustang va puteti adresa reprezentantilor Brett Motors la sediul din comuna Bragadiru, judetul Ilfov.
www.brett.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI