Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare de gama

Concasoarele Terex Finlay

14.07.2011
Concasoarele Terex Finlay
Compania Powertek, partener al Terex Finlay, pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de echipamente dedicate exclusiv sortarii si concasarii, la cele mai înalte standarde de calitate. Terex® Finlay "Works For You" este mai mult decât un slogan - este o promisiune. Este garantia ca aceste echipamente ofera: eficienta, costuri scazute de operare si întretinere facila.
Terex® Finlay înseamna solutii complete si inovatoare: statii mobile de sortare, concasare si spalare pentru industria miniera, de constructii, cariere si demolari. 
Fiabilitate si performanta
Concasoarele cu con Terex® Finlay sunt renumite pentru performanta lor în activitatile de zdrobire a minereurilor si agregatelor semi-dure si dure. Gama de concasoare cu con Finlay ofera flexibilitate si productivitate ridicate, fiind ideale pentru aplicatii secundare si tertiare datorita modelarii excelente a produsului finit.  
Atunci când forma agregatelor si capacitatea mare de productie sunt elemente vitale, Terex® Finlay C-1540 este solutia cea mai buna. 
Modelul încorporeaza un sistem de transmisie hidrostatic, sistem de descarcare si fanta de concasare hidraulica ajustabila. Camera de concasare cu performante dovedite Terex® 1000 garanteaza o productivitate eficienta si beneficiaza de o rata mare de reducere a materialelor.  
Gura de alimentare beneficiaza de un sistem penrtu detectarea metalelor si un sistem de expulzare prin simpla apasare a unui buton, pentru a proteja conul si a reduce timpii morti alocati îndepartarii metalelor de pe banda de alimentare. 
Caracteristici tehnice:
* Transmisia hidrostatica cu control automat al vitezelor asigura o forma constanta a produsului finit si o productivitate crescuta;
* Modulul optional de pre-sortare maximizeaza productia si reduce uzarea camerei de concasare prin îndepartarea particulelor fine înainte de patrunderea lor în con;
* Sistemul de detectare a metalelor de pe banda de alimentare cu functia "auto-stop" împiedica metalele sa ajunga în conul de concasare si elimina materialele contaminante din utilaj.
Terex Finlay C-1540
* Model: C-1540
* Puterea neta a motorului: 350 CP
* Diametrul conului: 1.000 mm
* Greutatea de lucru: 38.300 kg

Concasoare cu falci 
Gama de concasoare mobile cu falci si senile Terex® Finlay este cunoscuta pentru capacitatea sa de a micsora si a aduce la dimensiunea potrivita agregatele folosite la materialele de constructii cât si pentru reciclarea deseurilor de constructii. 
Acest tip de concasoare este construit pentru a satisface cele mai grele cerinte în aplicatiile primare de concasare prin puterea impresionanta, siguranta si performantele dovedite. 
Terex® Finlay J-1175 este un concasor agresiv care asigura performante înalte. 
Modelul încorporeaza un concasor cu falci Terex® Jaques JW42 si o banda de alimentare oscilanta de mare capacitate. Astfel, modelul J- 1175 ofera o productie optima într-o gama variata de aplicatii.  
Modelul Terex® Finlay J-1175 este ideal pentru lucru în cariere, mine, demolari cât si aplicatii de reciclare, datorita dimensiunilor sale compacte, a timpului rapid de montare, a usurintei cu care poate fi transportat cât si datorita mentenantei simple de care are nevoie.

Caracteristici tehnice:
Camera de concasare de înalta performanta asigura o rata mare de reducere a agregatelor concasate.
Sistemul automat VGF cu viteza variabila asigura o alimentare continua a camerei de concasare pentru un nivel optim de productivitate. Sistemul hidrostatic de actionare de mare putere asigura un control precis al camerei si are functie de derulare a benzii pentru evitarea blocajelor si pentru a ajuta în aplicatiile de demolare si reciclare Închiderea complet hidraulica a partilor laterale minimizeaza timpii morti si ofera posibilitatea unor ajustari rapide.
Terex® Finlay J-1175 
* Model: J-1175
* Puterea neta a motorului: 350 CP
* Deschiderea fantei
de admisie: 1.070x762 mm
* Greutatea de lucru: 48.500 kg

Ciururi Mobile 
Gama de ciururi mobile seria 6 de la Finlay contine echipamente versatile, robuste, durabile si cu o capacitate mare, astfel ca pot fi utilizate în diferite aplicatii de sortare atât primare cât si secundare. Seria 6 încorporeaza echipamente de sortare cu 3 sau 4 benzi, care sunt în aceeasi masura potrivite atât pentru procesarea cât si pentru taierea la dimensiuni potrivite a agregatelor, minereurilor, dar si pentru aplicatii de reciclare. 
Noul model Terex® Finlay 694+ este lider pe segmentul ciururilor mobile, fiind usor de montat cât si de operat. 
Banda transportoare de mare capacitate care alimenteaza concasorul este disponibila cu grilaj de basculare de la distanta sau cu grilaj vibrator cu punte dubla.
Noua configuratie cu sortator pe trei niveluri ofera trei site de 6,1 m x 1.525 m. O a patra banda transportoare inovatoare poate fi pliata hidraulic, permitând efectuarea unor ajustari simple cu niveluri variabile de înclinare si descarcare. Echipamentele de spalare pot fi montate pe unitatea de sortare daca este necesar, între 18 si 30 grade.

Caracteristici tehnice:
* Noul ciur cu 3 site (6.1m x 1.525m)  care ofera acces complet pe platforma, este cel mai mare si cel mai accesibil model din aceasta clasa;
* Combinatia dintre sistemul de prindere rapida cu tensionare cu pene, gurile de acces usor accesibile, cât si prinderea hidraulica la partea de jos a sitei, asigura ca timpul de instalare si de schimbare sa fie cel minim;
* Utilizarea maxima a celor 3 site asigura sortarea chiar si la sorturi foarte mici ale agregatelor;
* A 4- a banda (necesara pentru refuzul de ciur) asigura o înclinatie variabila si rotatie care ajuta la o mai buna descarcare a materialelor pentru recirculare la concasor sau pentru crearea de stocuri.
Echipa de experti Powertek vine în întâmpinarea nevoilor clientilor si pune la dispozitie echipamente de cea mai înalta calitate. configurate si adaptate conform specificului lucrarii.
Ciur mobil 694+
* Puterea neta a motorului 100 CP
* Numar de benzi 4
* Greutatea proprie 38.000 kg

Powertek Company
www.powertek-company.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI