Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 65

Gama de electrostivuitoare Nissan TX

14.07.2011
Odata cu lansarea seriei TX, Nissan a deschis portile unei noi ere a electrostivuitoarelor cu 3 roti. Noul design ofera un nivel ridicat de confort si siguranta pentru operator si productivitate sporita în operatiunile de transport materiale. Nu a fost uitata nici calitatea, pentru care produsele Nissan sunt renumite si care furnizeaza o baza solida pentru o viata de utilizare îndelungata a utilajelor. 
Un mediu de lucru excelent pentru operator este unul din superlativele atinse prin filosofia de design a Nissan. Seria TX a fost construita având în minte confortul operatorului si mediul de lucru zilnic. Platforma de operare spatioasa si comenzile pozitionate la îndemâna, precum si display-ul color transforma munca într-o adevarata placere. 
Concepute si construite pentru lucru în spatii înguste, electrostivuitoarele Nissan asigura un grad mare de productivitate, costuri foarte scazute de exploatare si protectie maxima pentru operator.
Cuprinzând 7 modele, cu sarcini utile cuprinse între 1,25 si 2 tone si o gama variata de accesorii, Seria TX se adapteaza perfect aplicatiilor din depozite, dar si aplicatiilor industriale. 

Toate modelele sunt disponibile atât în varianta cu pneuri pe perne de aer sau super-elastice. 
Computerul de bord cu display LCD îi ofera operatorului toate informatiile de care are nevoie: numarul de ore de functionare, nivelul de încarcare a bateriei, ceas cu alarma, indicator de viteza, avertizare frâna de parcare, pozitia rotilor directoare, cod de acces pentru operatori cu posibilitatea personalizarii parametrilor, în functie de aptitudinile fiecarui operator si restrictiile stabilite de companie (cum ar fi viteza). În plus exista posibilitatea setarii parametrilor de lucru pe 5 nivele, în functie de interesul operatorului - viteze mai mari de lucru pentru productivitate mare sau mai mici pentru economie de energie si autonomie mai mare), consola de diagnosticare defectiuni încorporata cu afisarea codului de defectiune (autotestare la fiecare pornire), memorie alarme defectiuni (face posibila monitorizarea echipamentului si scurtarea timpului de service), etc.      

Pachetul de siguranta este  compus din: vizibilitate excelenta 3600, mast lock control (oprirea comenzilor în cazul în care operatorul paraseste scaunul), alarma care avertizeaza ca operatorul nu are centura de siguranta prinsa, reducerea automata a vitezei în curbe, lift control (oprirea comenzilor catargului la viteze mari), sistem anti rollback (evitarea opririi bruste daca rotile sunt bracate pentru a evita rasturnarea utilajului), sistem de avertizare atunci când un alt stivuitor este prezent în zona de lucru, grilaj de protectie pe placa frontala, frâne umede cu 6 discuri fara mentenanta, etc.
Pachetul productivitate ofera  loc spatios si acces usor pentru operator, scaun ergonomic si confortabil cu reglarea coloanei de directie în functie de operator, nivel de zgomot redus (max. 70 dB la nivelul urechilor operatorului), etc.
Electrostivuitoarele Nissan din gama TX sunt si foarte eficiente, economii importante realizându-se prin oprirea curentului dupa 15 minute consecutive de neutilizare, avertizarea operatorului atunci când bateria este descarcata la 20% si anularea functiei de ridicare pentru ca operatorul sa poata duce stivuitorul la locul de încarcare a bateriilor, fara a descarca bateria peste nivelul reversibil.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI