Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 65

Īncarcatoarele Mustang

14.07.2011
Īncarcatoarele Mustang
Manevrabilitatea si robustetea sunt atuurile care recomanda mini īncarcatorul frontal, drept utilajul ideal pentru o multime de activitati. Santierele, parcurile, gradinile, platformele maritime si calele navelor sunt doar cāteva dintre locurile īn care aceste masinarii pot fi gasite la treaba.
Brett Motors distribuitorul oficial al companiei Mustang īn Romānia pune la dispozitia clientilor puternicii "cai oteliti", gata oricānd sa faca fata celor mai dificile si variate activitati, indiferent de anotimp sau mediul de lucru.
Īncarcatoarele articulate multifunctionale Mustang sunt utilaje compacte, robuste, usor de manevrat si extrem de eficiente. Gratie abilitatii lor de a lucra cu o gama impresionanta de echipamente, īncarcatoarele articulate pot fi utilizate īntr-o multime de activitati.

Deplasarea este hidrostatica si toate rotile sunt motoare.
Axele sunt foarte robuste, iar reductoarele permit un moment mare fara patinare, fapt care mareste mult forta de excavare. Viteza maxima de deplasare a utilajelor din aceasta gama este 20 km/h, dar variaza de la un model la altul. Īn echiparea standard a īncarcatoarelor intra si o cupa, care poate sa aiba o capacitate cuprinsa īntre 0,3 si 0,8 mc īn functie de model.
Deoarece Mustang-ul este un utilaj multifunctional, chiar si īn activitatea de īncarcator a fost proiectat astfel īncāt sa poata utiliza cupe diferite īn functie de activitate si de materialul cu care lucreaza. Gama de īncarcatoare cu virare prin derapare Mustang cuprinde 11 modele.
Masa operationala a celui mai mic model M2012, construit pentru ferme este de 1.354 kg, iar M2109, cel mai mare īncarcator cu virare prin derapare de pe piata are o masa operationala de 4.772 kg.
Īnaltimea peste care poate sa treaca bratul īmpreuna cu cupa īncarcatoarelor Mustang variaza īntre 2.438 - 3.607 mm. Aceste dimensiuni asigura pentru toate modelele de īncarcator posibilitatea de īncarcare a oricarui tip de transportor basculant. Luānd īn calcul capacitatea operationala cuprinsa īntre 775 - 3.610 kg a īncarcatoarelor cupele pot avea volumul de īncarcare cuprins īntre 0,12 si 1,4 mc.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI