Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Macarale Terex Comedil

O alegere înteleapta!

14.07.2011
O alegere înteleapta!
Compania Powertek activeaza pe piata utilajelor de constructii înca din anul 2004 reusind în toti acesti ani sa îsi consolideze pozitia pe piata din România si sa se transforme într-un jucator reputabil si de temut. Astfel, compania a devenit dealer oficial al unor marci de top, majoritatea lider de piata la nivel mondial pe segmentul lor, printre acestea enumerându-se si Terex Comedil, parte din Terex Group.
Prin extinderea teritoriala în Moldova si Bulgaria, Powertek si-a marit portofoliul de clienti si a reusit sa-si creasca notorietatea ca brand pe aceste teritorii.
Pentru Terex Comedil, producatorul de macarale turn din Italia, investitiile sunt concentrate în jurul pastrarii constante a nivelului tehnologic de avangarda. Cercetarea si inovatia precum si proiectele ambitioase fac din Comedil un jucator de elita la nivel mondial pe piata echipamentelor de ridicare pentru santiere de lucru de dimensiuni mici si mari.

Împreuna ridicam universul!
În diverse parti ale lumii, atât cladirile cât si constructiile de tip civil sunt realizate în maniere diferite. Dar indiferent de arhitectura sau stilul constructiei exista un model de macara Terex turn realizat tocmai pentru a salva timp si pentru a transforma investitia într-una rentabila. Astfel, macaralele Terex reprezinta alegerea perfecta indiferent de situatie!
Macaralele Terex nu necesita mult timp pentru a fi montate, detin motoare puternice, dar care în acelasi timp nu consuma mult si asigura o capacitate mare de ridicare.
Construite cu încredere
Macaralele de tip turn sunt de obicei folosite în proiecte de lunga durata, si prin urmare sunt concepute sa functioneze în orice sezon si conditii meteorologice. Principalele caracteristici ale macaralelor Terex sunt:
* durabilitate în conditiile cele mai dificile;
* usor de transportat si de montat;
* conditii optime de climatizare pentru confortul operatorului indiferent de sezon.
Construite pentru a oferi productivitate maxima

Macaralele Terex sunt construite pentru a lucra într-un mod eficient. Sunt potrivite pentru ridicarea obiectelor/ materialelor grele si plasarea acestora pe santiere situate în locatii diferite, care le transforma într-o provocare pentru constructori.
Echipamentele Terex asigura eficientizarea timpului în situatiile în care este necesara mutarea materialelor dintr-o zona în alta, acest lucru fiind realizat într-un mod foarte usor.
De la modul eficient de montare care permite începerea lucrului într-un timp foarte scurt pâna la varietatea de sarcini pe care le pot realiza, macaralele Terex confera valoare adaugata activitatilor zilnice. Astfel, Terex garanteaza calitate de fabricatie care asigura performante continue; acces usor pentru întretinere si elemente de siguranta care contribuie la minimalizarea timpilor morti; cabine ergonomice care ofera operatorului confortul atât de necesar pentru perioadele lungi de lucru.  
Facând parte din compania globala Terex, Terex Macarale garanteaza oferirea de servicii post cumparare oriunde ar fi situat santierul clientului. 

Macaralele turn -prezentare generala
Macaralele turn sunt cel mai adesea folosite în situatii în care aplicatia impune nu numai înaltime de lucru, dar si raza.
Constructia modulara ajuta la reducerea costurilor de transport. Motoarele electrice economice cu invertor de frecventa ofera putere în timp ce costurile cu combustibilul sunt optimizate. Valoarea echipamentului ramâne aceeasi an dupa an, componentele având viata sporita de utilizare si fiind construite astfel încât sa necesite service dupa mult timp.
Mediul de lucru confortabil din cabina macaralei ofera o vizibilitate excelenta si beneficiaza de un design ergonomic cu comenzi usor de accesat- toate construite pentru a ajuta operatorii sa nu oboseasca, sa fie productivi si sa se poata concentra asupra muncii lor astfel încât aceasta sa se desfasoare în conditii de maxima siguranta.
Macaralele turn de tip "flat top" nu au vârful si tirantii macaralelor conventionale astfel încât pot fi folosite în paralel cu alte macarale turn în locatii unde spatiul este limitat. De asemenea, costurile de investitie pot fi micsorate, utilizându-se mai putine tronsone de turn.

Seria CTT include modele de la 50 la 720 tm. 
Cel mai popular model de macara din gama Terex pe piata din România este CTT 121/A-5 TS16 cu o capacitate de ridicare de 5 tone, o capacitate de ridicare de 1,75 tone la lungimea maxima a bratului si o lungime maxima a bratului de 55 de metri.
Ultimul model livrat de Powertek pe piata din România (TT121/A-5 TS 16) este în prezent întrebuintat într-un santier naval din Galati de catre o companie care ofera servicii de mentenanta portuara. 

Concluzionând, pentru fabricarea macaralelor de tip turn sunt folosite doar materiale de o calitate superioara a caror rezistenta dovedita poate face fata conditiilor extreme de stres cauzate de încarcaturile cu o greutate mare.
Macaralele Terex asigura puterea necesara desfasurarii operatiunilor fara ca acest lucru sa afecteze eficienta.
Sistemele de ridicare sunt realizate astfel încât sa functioneze în parametrii unei game de viteze optima; astfel costurile operationale sunt reduse semnificativ.
Majoritatea componentelor mobile sunt alimentate de motoare cu convertizor de frecventa pentru a asigura un consum minim de energie în timpul operarii. Comenzile intuitive reduc costurile alocate proceselor de training. 
Structurile sunt acoperite cu vopsea rezistenta la rugina pentru a asigura un timp lung de utilizare.

Elementele de siguranta care se gasesc pe macaralele turn confera siguranta tuturor celor care lucreaza pe santier.
De la vizibilitatea exceptionala pâna la sistemul de radio control, macaralele Terex sunt construite pentru a functiona în siguranta deplina. 
Macaralele detin un sistem de ancorare de siguranta pentru inspectia bratului cât si comenzi "oprire de urgenta" care sunt usor de accesat.
Cu o gama variata de caracteristici tehnice si de modele, macaralele Terex sunt gata sa ridice încarcaturi foarte grele atât din zonele urbane unde spatiul este limitat cât si din locatii unde configurarea pe termen lung este dezirabila. Indiferent de ce echipament este nevoie pentru a duce la bun sfârsit proiectul, clientii se pot baza pe macaralele Terex care  ofera valoare pentru o lunga perioada de timp.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI