Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Lansare

Raiffeisen Leasing si BAS Trucks Olanda, un parteneriat de încredere

14.07.2011
Dan Pavel
Raiffeisen Leasing si BAS Trucks Olanda, un parteneriat de încredere
Una dintre primele societati de leasing din România a început anul 2011 în forta. Cu o crestere a volumului total de active finantate în anul 2010 de 500% fata de anul precedent, Raiffeisen Leasing a reusit sa realizeze un portofoliu echilibrat, în care vehiculele detin o cota de finantare de 47% si utilajele 42%.
Odata cu lansarea oficiala a parteneriatului dintre Raiffeisen Leasing si societatea BAS Trucks din Olanda, Felix Daniliuc, Director General Raiffeisen Leasing a prezentat în cadrul unei întâlniri cu presa si cifrele de afaceri ale primului trimestru din acest an. Astfel, cresterea volumului finantarilor în primul trimestru al anului 2011 de aproape trei ori comparativ cu primul trimestru al anului 2010 reprezinta o dovada a politicii corecte duse de catre Raiffeisen Leasing fata de societatile românesti ce solicita finantare: "suntem alaturi de societatile care doresc sa îsi dezvolte propria afacere pe un teren solid." 
Încrederea este noul motto al companiei, aceasta fiind garantata chiar si de catre parteneriatul dintre Raiffeisen Leasing si BAS Trucks Olanda: "Constatam ca exista pe piata româneasca un interes mare pentru camioane si remorci rulate. Pentru companiile care cumpara camioane rulate este important sa aiba încredere în parametrii tehnici ai vehicului." Cele peste 1.300 de vehicule aflate permanent în stoc pot fi vizionate direct pe site-ul societatii www.bastrucks.com. Avantajul cumparatorilor este acela ca pot obtine toate informatiile detaliate necesare achizitiei unui vehicul fara a fi nevoie sa se deplaseze în Olanda. Mai mult, aceste vehicule sunt verificate în atelierele BAS Trucks, primind un atestat competent si corect în ceea ce priveste starea lor de functionare. Tot aici pot primi reparatiile necesare unei bune functionari sau, la cererea clientului, chiar îmbunatatiri.
Dupa alegerea camionului dorit, viitorul cumparator poate lansa comanda precum si solicitarea de leasing prin intermediul aceluiasi site, existând disponibila si varianta în limba româna ro.bastrucks.com/lease. Potentialul cumparator are la dispozitie toate informatiile necesare, inclusiv conditiile generale de eligibilitate ale Raiffeisen Leasing.
Analiza dosarului se face în numai 48 de ore de la trimiterea formularului completat si a documentelor solicitate, valoarea maxima finantata fiind de 200.000 EUR, iar perioada maxima de finantare este de 48 de luni.

Oferta de finantare pentru România a fost construita pornind de la specificul pietei locale. Astfel, în urma analizei efectuate s-a constatat ca în acest moment pe piata din România se înregistreaza o cerere ridicata de vehicule comerciale second-hand. Acest aspect pozitiv pentru vânzatori este însotit de câteva probleme inerente, precum incertitudinea cumparatorului fata de gradul real de uzura al vehiculelor rulate, aceasta atragând dupa sine nesiguranta asupra parametrilor tehnici. Nu în ultimul rând, posibilitatile de finantare sunt mici în cazul vehiculelor cumparate de la intermediari independenti.
Parteneriatul dintre Raiffeisen Leasing si societatea BAS Trucks Olanda ofera solutii pentru aceste probleme, pornind de la gama extrem de larga de vehicule comerciale disponibile, la preturi competitive, toate putând fi vazute si analizate direct pe internet.
Pasii de achizitionare sunt extrem de simpli, finantarea fiind rapid aprobata, transparenta si fara costuri ascunse. Siguranta data de un partener de talia BAS garanteaza de asemenea calitatea vehiculului achizitionat, parametrii tehnici fiind exact cei prezentati în oferta de pe internet.

Prezentare BAS Trucks Olanda
* Numarul unu în vânzarea de camioane uzate în Europa 
* Camioane vândute în 100 de tari
* 5.500 de camioane si trailere comercializate anual
* 70 de angajati, dintre care 30 se ocupa de vânzari si întretinere
* Crestere permanenta a volumului de vânzari, chiar si în perioada de criza.

Conditiile de finantare Raiffeisen Leasing
* 15% avans minim
* 7,5% marja de dobânda preferentiala
* 200.000 EUR valoarea maxima finantata per client
* 8 ani vechimea maxima a bunului la sfârsitul contractului de leasing
* 48 de luni perioada maxima de finantare a bunului
* 48 de ore timp de aprobare a dosarului de leasing
* Posibilitate de finantare a taxei pe poluare
* Asigurarea se face prin Raiffeisen Broker Asigurare-Reasigurare, la una dintre companiile de asigurare agreate.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI