Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Steinexpo 2011 - utilajele pentru constructii pe catwalk

14.07.2011
Steinexpo 2011 - utilajele pentru constructii pe catwalk
În calitate de cea mai mare si mai importanta expozitie cu demonstratii de utilaje de cariera de pe continentul european, Steinexpo a avut premiera într-o cariera de piatra din Niederofleiden în septembrie 1990. Expozitia se organizeaza o data la trei ani, iar producatorii si delalerii de echipamente pentru constructii si procesare, vehicule utilitare si vehicule grele îsi vor afisa abilitatile si performantele deosebite prin intermediul spectaculoaselor demonstratii live în decorul impresionantei cariere de piatra. Reciclarea materialelor de constructii minerale reprezinta un alt centru de atentie. Expozitia Steinexpo este organizata de Geoplan GmbH, Iffezheim.
Anul acesta, pentru prima data în istoria expozitiei, un moderator va fi în actiune la demonstratia de la expozitia din cariera de piatra din Nieder-Ofleiden.
Echipamente de constructii de la 10 producatori diferiti vor intra în actiune pe cei 22.000 mp de pusi la dispozitie pentru acest eveniment. Demonstratiile se vor desfasura la fiecare 30 minute la trei statii diferite de încarcare la care se adauga o demonstratie practica de reîncarcare la una din statiile de încarcare. Tot ceea ce se va întâmpla la Steinexpo 2011 va putea fi vizionat pentru prima data pe Web TV. În calitate de partener oficial, Bauforum24 TV va transmite direct de la expozitie în fiecare zi cu stiri, recenzii si informatii despre produse.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI