Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Planul de protectie JCB

Viata utilajelor se masoara în ore

14.07.2011
Viata utilajelor se masoara în ore
În perioada iunie - decembrie 2011 TERRA ROMANIA vine pe piata utilajelor de constructii cu o oferta promotionala de servicii after-sales deosebit de avantajoasa - "Planul de protectie a utilajului JCB" - creat pentru a oferi solutii care sa satisfaca nevoile tuturor tipurilor de utilizatori de masini JCB.
"Planul de protectie JCB" este o optiune excelenta pentru a beneficia de servicii post -vânzare "all inclusive", similar cu o garantie extinsa acordata în ore de functionare. Clientii pot opta oricând pentru aceasta garantie, în termen de maximum sase luni de la data achizitiei. În functie de estimarea cu privire la timpul efectiv de exploatare a utilajului, acestia îsi pot alege intervalul pentru care doresc sa fie acoperiti de garantia extinsa, respectiv între 2.000 si pâna la 10.000 de ore de functionare, fara limita în ani! Prin "Planul de Protectie JCB" timpul si banii clientilor sunt economisiti, indiferent daca numarul de ore de functionare pentru care au optat se realizeaza într-un an sau în cinci ani.

Avantajele "Planului de Protectie" JCB:
* Servicii pe termen lung oferite la service-ul reprezentantei. 
* Garantie împotriva defectarii componentelor importante, respectiv partea mecanica (motor, cutie viteze, punti), transmisia hidraulica si sasiu.
* Perioade reduse în care utilajul nu este disponibil. 
* Micsorarea considerabila a  bugetului alocat servisarii si vizibilitatea acestuia pe termen lung.
* Prioritate la interventiile de service. 
* Piese si consumabile originale.
* Manopera de cea mai buna calitate prestata de tehnicieni specializati.
* Valoare crescuta a utilajului la re-vânzare.

Promotia se desfasoara în perioada iunie - decembrie 2011 si se aplica retroactiv si  pentru utilajele achizitionate cu maximum sase luni înainte de data semnarii contractului de garantie extinsa.
Aceasta oferta este extrem de avantajoasa atât din punct de vedere al costului, cât si datorita faptului ca TERRA ofera cea mai lunga perioada în care clientul sa poata opta pentru acest plan de protectie  în functie de gradul de satisfactie pe care îl resimte cu privire la calitatea serviciilor post vânzare oferite de TERRA Romania.
Informatii detaliate despre promotia TERRA - JCB ( preturi, conditii, etc.) puteti obtine de la departamentul de vânzari sau service TERRA ROMANIA, la numerele de telefon 031 730 7301/2/3, fax 031 730 7307, e-mail office@terra-romania.ro, sau la sediile din:
* Ilfov - Sos de Centura nr. 11, comuna Tunari,
* Brasov - Calea Feldioarei nr. 555, comuna Feldioara,
* Cluj - Comuna Sandulesti, Sat Copaceni nr. 275/4, jud. Cluj (lânga municipiul TURDA), Timis - Comuna Giarmata, str. Morii nr. 780.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI