Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 66

Dotat cu FleetBoard: telematica, standard pentru noul Actros

12.08.2011
Dotat cu FleetBoard: telematica, standard pentru noul Actros
Odata cu lansarea noului Actros, Mercedes-Benz este primul producator de autovehicule care ofera ca dotare standard un sistem de telematica. Sistemul FleetBoard, un proiect intern al Mercedes-Benz, va fi disponibil pentru noile camioane Actros din întreaga Europa, fara a presupune costuri aditionale pentru componentele hardware. Sistemul va functiona eficient de asemenea în cazul flotelor mixte, compuse din brand-uri diferite de autovehicule.
Noii clienti vor avea oportunitatea de a testa gratuit serviciile Managementul vehiculelor si Managementul timpului pentru o perioada de patru luni. FleetBoard ofera, pe durata acestei faze de testare, un instructaj gratuit privind practicile economice de conducere. Experienta demonstreaza ca utilizarea FleetBoard reduce în scurt timp consumul de combustibil cu 5% pâna la 15%. 

Un stil de conducere preventiv si economic reduce de asemenea uzura. Ca rezultat, intervalul de mentenanta pentru autovehiculele cu sistemul FleetBoard activat poate fi prelungit cu pâna la 30.000 de km. 
Companiile care utilizeaza deja un sistem diferit de telematica pot de asemenea testa FleetBoard. Rularea în paralel a doua sisteme instalate la bord este posibila. 
La sfârsitul fazei de testare, clientul poate decide în mod activ sa prelungeasca durata contractului de servicii. Clientul poate apoi sa selecteze, dintr-un portofoliu vast, serviciile individuale pe care doreste sa le utilizeze în continuare. Tariful lunar minim rezultat este de 59 de euro per autovehicul. 
Dupa finalizarea fazei de testare, poate fi platita o taxa unica de utilizare de 800 de euro. 
Totusi, clientul poate evita acest cost prin optarea pentru un contract de service complet Mercedes-Benz pentru camioane, care acopera toate operatiunile de reparatii si mentenanta. Aceasta are ca rezultat o reducere de 50% a costurilor de hardware si servicii, în comparatie cu oferta FleetBoard anterioara - incluzând de asemenea o gama mai larga de servicii.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI