Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte Group

Fiabilitate în spatii limitate

12.08.2011
Fiabilitate în spatii limitate
Dupa 120 de ani de inovatie, creativitate si transpunerea în practica a ideilor creative, Haulotte a devenit un nume respectat în domeniul echipamentelor pentru ridicat.
Înnoirea permanenta a gamei, cresterea înaltimii de lucru, a capacitatii de ridicare, gasirea de noi modalitati de acces în cele mai dificile puncte de lucru, totul la o calitate a lucrarilor si o siguranta deosebita reprezinta caracteristicile modelelor cu sigla Haulotte.
Astazi când depozitele tind sa aiba înaltimi din ce în ce mai mari datorita lipsei de spatiu si a costurilor de stocare a marfurilor, cererea pentru utilaje care pot fi folosite în interior este în continua crestere. 
Gama Compact a producatorului francez Haulotte, care cuprinde modelele Compact 10, Compact 12 si Compact 14 vine în întâmpinarea acestor deziderate ale clientilor.  
Modelul de nacela foarfece electrica Compact 14  beneficiaza de toate caracteristicile cheie pentru care nacelele Haulotte sunt recunoscute în întreaga lume - productivitatea exceptionala si dimensiuni compacte.

Compact 14 atinge o înaltime maxima de lucru de 14 m si are o sarcina utila de 350 kg. Robusta, fiabila si usor de întretinut acest model prezinta o platforma extinsa si o autonomie de operare ridicata. Cu o latime de numai 1,2 m si sine de ghidare pliabile, este foarte compacta si usor de manevrat în spatii restrânse. 
Compact 14 îndeplineste sarcinile de lucru mult mai rapid, deoarece se poate deplasa la înaltimea maxima fara a fi nevoie ca nacela sa fie retractata pentru a se deplasa de la un punct la altul. Datorita greutatii de doar 3.170 kg, nivelul de consum este redus în timpul operatiunilor de transport. 
Modelul Compact 14 permite un grad de înclinare de 23% si o capacitate de încarcare de 350 kg ( 3 persoane). În plus este foarte usor de întretinut si de transportat. 
Sistemul de auto-diagnoza faciliteaza întretinerea si reduce timpii morti.

STAR6 PICKING, noul mast vertical cu platforma 
Creat pentru a raspunde cerintelor clientilor pentru lucrul la înaltimi de 6 m, STAR6 PICKING este potrivit în mod deosebit pentru operatiuni în locatii în care nu sunt permise zgomote sau emisii de gaze, de tipul magazinelor comerciale, a celor de tipul Cash &Carry sau depozitelor logistice si industriale.
STAR6 PICKING are la baza modelul deja în existent în productia de serie, Star 6, în plus acesta având o platforma mult mai flexibila pentru aplicatii din cele mai diverse.
Noul model permite operatorului sa pozitioneze si sa mute colete, cutii mici, diferite componente pozitionate la înaltime pe rafturi, în conditii de maxim confort si siguranta. 
Astfel, platforma pentru preluarea materialelor cu o margine admite o greutate maxima de 90 kg. Obloanele de protectie ale platformei asigura un grad maxim de siguranta.
Platforma are o înaltime ajustabila cu patru trepte de lucru, cutia de comanda ergonomica a primit fata de modelul standard un nou joystick, iar accesul la platforma este simplu, datorita usilor batante.

Cu o înaltime de numai 1,64 m în pozitie restrânsa, STAR6 PICKING poate trece usor pe sub usile de dimensiune standard sau poate urca în lifturi, în acest caz fiind importanta si latimea sa de numai  0,76 m. Cu aceste dimensiuni de transport si datorita faptului ca are patru înaltimi preselectate de lucru, STAR6 PICKING este recomandat pentru lucrul în cele mai înguste spatii.
Datorita dispozitivelor de comanda hidraulice proportionale, toate miscarile sunt precise si în totalitate sub controlul operatorului. Raza de rotatie foarte mica permite o manevrabilitate maxima si un acces mai facil în cele mai dificile zone de lucru.
Datorita actionarii electrice modelul STAR6 PICKING beneficiaza de cele mai recente inovatii tehnologice, acestea asigurând printre altele cicluri de lucru lungi si perioade de încarcare a acumulatorilor mai scurte.
Oferind siguranta maxima, STAR6 PICKING este conform cu cele mai recente norme de lucru de la cele europene (EC, EN 280) la cele internationale (ANSI, CSA, AS...)

Compact 14
* Înaltime maxima de lucru 14 m
* Capacitate de ridicare 350 m
* Greutate 3.170 kg
* Baterii 24 V-255Amph
* Viteza de deplasare 0,9-3 km/h
* Grad de înclinare 23%
* Viteza de ridicare/coborâre 68 s/ 54 s
* Raza de întoarcere 2,5 m 

Compact 10/12 DX
* Diferential hidraulic de blocare pentru îmbunatatirea tractiunii pe teren accidentat
* Design robust, fiabil, este foarte usor de întretinut
* Raza strânsa de rotatie asigura o manevrabilitate excelenta
* Motor Deutz
* Toate rotile motoare, iar rotile din fata directoare 
* Alarma pentru înclinare 
* Extensie a platformei de 1,2 m
* Baterii AH de 12 - 70 V
* Nacela operatorului detasabila
* Mecanism liber pe roti 
* Cârlige de remorcare/dispozitive de iluminare
* Frâna hidraulica
* Protectie laterala
* Roti pline pentru toate tipurile de sol
* Echipament pentru siguranta punctelor de pe ancora
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI