Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Powertek

O noua generatie de excavatoare HITACHI

12.08.2011
O noua generatie de excavatoare HITACHI
Fie ca este vorba de un excavator de dimensiuni medii sau unul mare pe senile, HITACHI ofera aceeasi calitate superioara, mod de lucru rapid si eficient cât si precizie si usurinta în operare.
Puterea în slujba performantei  - ZAXIS 350 
Seria  de excavatoare ZAXIS - 3 cu dimensiuni mijlocii a fost conceputa în scopul de a asigura putere sporita, productivitate mai mare si confort superior pentru operator. 
Acordând o atentie deosebita dorintelor utilizatorului final, HITACHI nu numai ca întelege afacerea si aplicatia clientilor, ci ofera si solutiile fiabile pe care acestia le cauta.

Tehnologie moderna 
Noul sistem hidraulic HIOS III si noul motor diesel OHC cu 4 supape care contribuie la protejarea mediului înconjurator au fost proiectate special pentru ZAXIS-3. Sistemul de injectie common-rail cu comanda electronica antreneaza o pompa de combustibil integrala la o presiune extrem de ridicata pentru distribuirea combustibilului la fiecare injector printr-o rampa comuna. Acest lucru permite o combustie optima, ce genereaza o putere enorma, reducând nivelul PM (funingine diesel) si consumul de combustibil. Forma camerei de ardere este rezultatul cercetarilor îndelungi si amanuntite. Aceasta are un design special si alaturi de sistemul de injectie fac ca arderea sa fie perfect controlata, randamentul motorului fiind maxim.

Un nou standard de confort pentru operator 
La seria ZAXIS - 3, scaunul operatorului ofera o vizibilitate excelenta a zonei de lucru. Pe monitorul LCD de mari dimensiuni si cu afisaj color, operatorul poate vizualiza zona din spatele utilajului. Spatiul generos pentru picioare, manetele de tip cursa scurta si scaunul generos asigura operatorului conditii de lucru optime în timpul orelor de lucru. Comenzile si comutatoarele ergonomice, sistemul de aer conditionat complet automatizat si radioul completeaza acest ansamblu.

Inteligenta artificiala încorporata 
Monitorul LCD cu care sunt echipate utilajele permite reglarea contrastului pentru lucrul în schimbul de zi si de noapte. Cu ajutorul monitorului, operatorul are posibilitatea sa verifice intervalele de întretinere, sa selecteze modurile de lucru, sa monitorizeze consumul de combustibil si sa conecteze utilajul la camera de luat vederi retrovizoare. De asemenea, sunt disponibile functii pentru selectarea sistemului de prevenire furt si pentru selectarea mai multor limbi. Designul prietenos si modul simplu si eficient de afisare a informatiilor fac din utilizarea excavatorului Hitachi o experienta placuta si mai ales profitabila.

O baza solida pentru o durata lunga de viata 
Tehnologia HITACHI are la baza o vasta experienta de lucru si know-how la minele de carbune si la carierele de calcar, bazalt, granit etc. din întreaga lume. Sasiul de pe seria ZAXIS este acum cel mai rezistent. Constructia optimizata si ranforsata, sectiunile casetate extinse pe întreaga zona de solicitare a sasiului, placa de protectie a senilei care protejeaza articulatia centrala si instalatia hidraulica contribuie la cresterea durabilitatii utilajului. 
Excavatoarele Hitachi se detaseaza lejer în fruntea clasamentului celor mai rezistente excavatoare.

Întretinere simplificata 
Seria ZAXIS-3 corespunde cerintelor clientilor pentru o întretinere simplificata. Întretinerea regulata este cheia pastrarii echipamentului în stare de functionare foarte buna, contribuind la evitarea timpilor morti costisitori. În plus, un utilaj care beneficiaza de întretinere regulata are o valoare de revânzare mai mare. Excavatoarele Hitachi sunt special concepute astfel încât sa fie întretinute usor si cu costuri reduse.

Caracteristici referitoare la siguranta 
Garantarea sigurantei operatorului si a celorlalti muncitori de pe santier reprezinta o preocupare importanta pentru HITACHI. Din acest motiv, toate echipamentele beneficiaza de numeroase dotari de siguranta, printre care o noua cabina ranforsata, mecanisme de oprire a motorului si comenzi de pilotare.

Design sofisticat pentru siguranta si mentenanta - Seria EX- 6 Model EX 5500
Gigantii Hitachi ofera un randament maxim uimitor în productia miniera revolutionând astfel industria de profil si stabilind noi standarde de productivitate.

Caracteristici:
* Motoare puternice diesel Cummins
* Putere maxima de excavare
* Mecanism de auto-nivelare

Sistemul de control E-P (Engine Pump) este unul inovator, fiind capabil sa sesizeze cererea de încarcare si sa controleze capacitatea motorului si a pompei pentru eficienta maxima în operare. Cupa de dimensiuni foarte mari ofera capacitate maxima de lucru. Aceasta a fost special realizata astfel încât forma ei sa sporeasca procesul de excavare si de încarcare. Unghiul de înclinare ascutit stimuleaza eficienta operatiunii. Cele doua radiatoare de ulei pozitionate strategic ajuta la mentinerea temperaturii optime a uleiului, iar senzorul de contaminare a uleiului îl înstiinteaza imediat pe operator, prevenind situatii neplacute. Utilajele detin si un sistem de mentinere constanta a tensiunii de întindere a senilelor cu acumulator pe baza de nitrogen. Ejectorul de praf elimina automat particulele de praf din sistemul de filtrare al aerului. Cabina de lucru cu o înaltime de 7,64 m ofera vizibilitate mare si protejeaza operatorul în timpul operarii. Controlul electric de tip joystick ofera confort în timpul operarii transformând procesul într-unul deloc obositor. 
Cele patru camere montate în exteriorul echipamentului ofera extra vizibilitate si permite operatorului monitorizarea perimetrului din jurul sau. Inspectia tehnica si mentenanta se realizeaza usor datorita  zonei larg deschise de service.

Specificatii tehnice
Model  EX 5500-6   ZX350LCN-3
Putere motor CP (kW) 2x1.400 (2x1.400 271 (202)
Greutate operationala (kg) 522.000  32.600-36.100
Capacitate cupa (mc)  29.0  1.03-1.84
Adancime de sapare (mm)  4.550-9.000  6.500-7.380


Powertek Company   
www.powertek-company.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI