Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Noua serie 17 de buldozere Komatsu

Performante pe toate planurile

12.08.2011
Performante pe toate planurile
Komatsu Europe anunta introducerea pe piata a unei noi serii de buldozere. Noua serie de utilaje se ramarca printr-un motor Komatsu  SAA6D114E-5 care îndeplineste standardele europene de emisii de noxe EU Stage IIIB, ce ofera o eficienta sporita a consumului de combustibil si o capacitate cilindrica mai mare (de 8,9 litri comparativ cu 8,27 la modelul anterior).
Performante deosebite - datorita motoarelor Komatsu care îndeplinesc noile norme europene EU Stage IIIB
Noile modele D65-17 au la baza tehnologia testata Komatsu care a consacrat modelele anterioare de buldozere D65 -16 drept buldozerele cu cel mai mic consum de combustibil si cu cea mai mare productivitate din clasa lor. În plus fata de performantele tehnice deosebite de care au dat dovada pâna în prezent modelele seriei 16, odata cu noile reglementari europene de poluare pentru motoare de 130 - 560 kW intrate în vigoare în acest an, buldozerele Komatsu din seria 17 au o putere neta a motorului mai mare, dar în acelasi timp consuma cu 5% mai putin combustibil fata de modelele echipate cu motoare EU Stage IIIA, pe care le înlocuiesc.

Multifunctionalitate la un raport optim eficienta-cost
D65-17 este de asemenea disponibil în 3 configuratii, toate dotate cu lanturi de senila pentru sarcini grele: EX - varianta standard, PX cu presiune mica pe sol si senile late, si varianta WX recomandata tuturor tipurilor de sol. Greutatea operationala a noilor modele de buldozere Komatsu variaza între 22 si 23,8 tone în functie de configuratie. Puterea neta, conform ISO 9249/SAE J1349, este de 205 CP la 1.950 rpm.

Special concepute pentru a fi folosite ca utilaje multifunctionale, mai exact sa poata executa atât activitati heavy duty cât si activitati fine de nivelare a terenurilor, buldozerele D65 din seria 17 combina lama revolutionara SIGMA Dozerź (disponibila pentru versiunile EX si WX) cu transmisia automata prevazuta cu un convertizor de cuplu cu blocare automata, ce asigura optimizarea vitezei de lucru în functie de aplicatie. Rezultatul este o productivitate exceptionala si un consum de combustibil si mai mic comparativ cu modelele anterioare.

O noua lama Komatsu cu 6 grade de libertate (INPAT) este disponibila pentru toate modelele si asigura rezultate optime atât în activitati usoare de nivelare cât si în activitati heavy duty. Aceasta lama realizeaza activitati precise de taiere în lucrari de pregatire a terenurilor, pentru constructia de drumuri sau pentru pregatirea de platforme industriale, rezidentiale, etc.
Management complet al activitatii datorita sistemului de monitorizare Komtrax si a programului de garantie extinsa Maintenance Plus.

Noua serie de buldozere Komatsu este dotata cu ultima versiune a sistemului de monitorizare prin satelit Komtrax. Prin intermediul acestui sistem securizat, clientii au permanent la dispozitie informatii zilnice despre consumul de combustibil al utilajului, locatia acestuia, despre modul de lucru, informatii despre intervalele de service si revizie, având astfel posibilitatea sa realizeze un management complet si eficient al întregii activitati de la biroul propriu, prin intermediul internetului. 
Sistemul Komtrax cu care sunt dotate noile modele de buldozere include si rapoarte noi, precum cel de Economie de energie, care ofera informatii utile pentru eficientizarea consumului de combustibil, locatie, avertizari tehnice, nivel de încarcare, alerte de mentenanta si un raport ce cuprinde status-ul DPF-ului (filtru diesel de particule).
Sistemul Komtrax de monitorizare a flotei de utilaje creste disponibilitatea echipamentelor, reduce riscul de furt, permite realizarea de diagnostice clare de catre distributor si ofera multe alte informatii importante pentru realizarea unei activitati eficiente si productive. De asemenea, clientul poate opta pentru programul de garantie de 5 ani, Maintenance Plus, oferit de Komatsu, care îi asigura costuri preferentiale la activitatile de service si la piese de schimb, transparenta întregii activitati de service si odata cu acestea, garantia ca achizitioneaza un utilaj performant si fiabil.

Contact: 
MARCOM RMC'94 SRL 
Str. Drumul Odaii nr. 14 A, Otopeni, jud. Ilfov 
Tel / fax: 021.352.21.64 / 021.352.21.67 
E-mail: marketing@marcom.ro  
www.marcom.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI