Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Job site

Burlington Stone a ales Case

13.09.2011
Mariana Patru
Burlington Stone a ales Case
Unul din principalii producatori de ardezie si agregate din Marea Britanie, Burlington Stone si-a completat flota de utilaje cu un excavator pe senile CX470B Case si un īncarcator frontal model 921 E pentru cariera din Kirkby in Furness, Cumbria. Īncarcatorul 921E īnlocuieste un model mai vechi de īncarcator Case, iar excavatorul heavy duty reprezinta un element nou pentru flota de echipamente terasiere a companiei si a carierei.

Ambele echipamente sunt folosite la suprafata carierei, acolo unde ardezia este forata, taiata īn bucati mari si mutata pentru a fi transportata pentru o etapa secundara de taiere īn amplasamentele de pe santier. Acest material de īnalta calitate este apoi vāndut ca tigla pentru acoperisuri si ca piatra arhitecturala pentru utilizarea īn constructii. Ardezia Burlington mai este folosita ca gresie pentru podele, dale de piatra, piatra pentru placare si pentru proiecte individuale de design.

Īncarcatoarele din cariera au fost furnizate de dealerul local Case, Dennis Barnfield. Burlington conteaza pe sprijinul dealerului Case pentru lucrarile de service din perioada de garantie si pentru furnizarea de piese de schimb.

Directorul executiv al companiei Burlington a declarat ca au fost alese echipamentele Case pentru fiabilitatea acestora si pentru serviciile exemplare furnizate de dealerul local Barnfield. Acesta a mai adaugat ca īn general compania pe care o reprezinta foloseste un utilaj aproximativ 10 ani, ceea ce īnseamna ca acestea sunt exploatate la maxim. Utilajele Case sunt usor de operat si īntretinut, iar investitia realizata se amortizeaza īn scurt timp.

Ambele utilaje au fost furnizate cu specificatiile standard,  modelul CX470B beneficiind de cabina cu protectie completa FOPS pentru a oferi siguranta maxima pentru operator. Cu o greutate de 47 tone, modelul CX470B este alimentat de un motor cu 362 CP. Īn echiparea standard excavatorul de īnalta performanta ofera o forta de rupere a cupei de 247 kN si un cuplu de torsiune de 150 kN.

Īncarcatorul frontal 921E face parte din clasa sub 30 tone. Echipat cu un motor puternic de 274 CP, utilajul are o capacitate de īncarcare de 19.420 kg si o capacitate de ridicare de 13.450 kg. Diferentiale de alunecare pe ambele axe asigura o forta maxima de sapare si o productivitate īnalta, indiferent de conditiile de lucru.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI