Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Expozitii internationale

Case Construction Equipment prezent la RWM 2011

13.09.2011
Ema Stancu
Case Construction Equipment prezent la RWM 2011
Producatorul american Case Construction Equipment se va afla în centrul atentiei la editia din acest an a expozitiei internationale de Reciclare si Managementul Deseurilor, RWM 2011 prezentând un trio de utilaje dedicate industriei deseurilor, demonstrând astfel varietatea echipamentelor puse la dispozitia clientilor.

Printre utilajele prezentate se numara excavatorul industrial pentru manipulare de materiale WX210, cel mai recent model de încarcator frontal pe pneuri 821 F si proaspat-lansatul mini-încarcator multifunctional SR 150.

Expozitia ofera profesionistilor din industria deseurilor si a reciclarii oportunitatea de a identifica solutiile adecvate pentru necesitatile de pe santiere. Organizata în centrul expozitional NEC din Birmingham între 13 si 15 septembrie, RWM 2011 prezinta cele mai recente modele de echipamente în actiune.

Excavatorul  industrial pentru manipulare de materiale WX210 creste productivitatea

Excavatorul industrial pe pneuri WX210 Industry reprezinta solutia ideala pentru manipularea materialelor, creata special pentru fierul vechi si industria de reciclare. Având la baza un model de succes, excavatorul pe pneuri WX210, varianta WX210 Industry dispune acum de o cabina spatioasa si functionala proiectata astfel încât sa asigure un confort sporit operatorului care va utiliza acest utilaj.

Cabina poate fi ridicata pâna la o înaltime de 5-6 m, si datorita design-ului sau în forma de paralelogram operatorul beneficiaza de maxima vizibilitate în toate unghiurile posibile. De asemenea, optional, înaltimea de ridicare poate fi crescuta cu 800 mm, respectiv 1.300 mm.

Clientii pot opta pentru un sasiu standard cu latime de 2,5 m sau un sasiu optional heavy duty cu o latime de 2,75 m. Acesta ofera un nivel superior de stabilitate la raza maxima în toate pozitiile de lucru. Utilajul este echipat cu un brat drept de 6,8 m la care se adauga bratele pentru cupa care pot fi de 3,8 m respectiv de 5,2 m, oferind o raza maxima de actiune de 11,8 m si o înaltime maxima la vârf de 13 m.

Alimentat de un motor de 5,9 litri cu sase cilindri, modelul WX210 ofera o putere de 173 CP (129 kW). Un sistem inteligent de control si monitorizare asigura o utilizare eficienta 100% a celor trei pompe hidraulice, prevenind supraîncarcarea si maximizând performantele.

Utilajele din Seria F sunt rapide si economice

821F este unul dintre numeroasele modele noi lansate de Case în acest an. Alimentat de un motor de 6,7 litri Tier 4 Interim încarcatorul frontal pe pneuri are la dispozitie 227 CP (168 kW). Un sistem de control al puterii cu 4 moduri de lucru permite operatorului sa aleaga nivelul ideal de putere pentru fiecare aplicatie în parte pentru a maximiza economia de combustibil si pentru a spori productivitatea, în timp ce transmisia automata cu cinci viteze cu blocarea cuplului de torsiune disponibila optional asigura o accelerare mai rapida si viteze mari de deplasare. Operatorii pot opta pentru sistemul de directie prin Joystick Case. Încarcatoarele din seria F sunt disponibile cu brate de ridicare standard cu bare în Z sau XR pentru o raza extinsa pentru încarcari la mare înaltime.

Mai multa putere pentru mini-încarcatoare

Mini-încarcatorul multifunctional SR 150 este doar unul dintr-o serie extinsa de mini-încarcatoare Case. Noua gama include sase modele cu brat SR cu ridicare radiala si trei modele SV cu ridicare verticala. Toate mini-încarcatoarele Case ofera un raport inegalabil între putere si greutate cu puteri ale motorului care variaza între 46 si 90 CP, cu mult sporite fata de versiunile anterioare.

Modelul SR150 ofera cea mai mare forta de rupere a cupei din clasa sa si o capacitate operationala excelenta. Sistemul hidraulic îmbunatatit cu un flux mai înalt este disponibil pentru a alimenta o gama vasta de accesorii pentru industria deseurilor si a reciclarii.

Cu un ampatament mai mare cu 21%, sasiul Case Power Stace ofera o stabilitate maxima si forte sporite de ridicare. Noul utilaj este dotat cu o cabina cu 25% mai mare comparativ cu modelele precedente, oferind un confort superior si spatiu mai mult pentru operator. Operatorii pot alege între sistemul standard mecanic cu manete si cel cu dispozitive de control electro-hidraulice.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI