Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Scaleit

Sisteme de cantarire integrate

13.09.2011
Sisteme de cantarire integrate
Compania Scaleit srl, cu sediul central în Ploiesti, parte a Scaleit Group A.S. din Norvegia produce înca din anul 2003 cântare pentru mediul industrial si pentru tranzactii comerciale si reprezinta totodata pe piata din România nume importante din industrie, printre care si Cardinal Scale Mfg. Co. (SUA); RDS Technology Ltd. (Marea Britanie); Utilcell (Spania); S-E-G Instrument AB (Suedia); Dini Argeo (Italia); Laumas (Italia); Teknoscale Oy (Finlanda); Tenso M (Federatia Rusa).

Cântarirea integrata a devenit o necesitate pentru numeroase aplicatii, fiind totodata o solutie extrem de utila oricarei aplicatii de masurare a produselor vrac.

Sistemele de cântarire integrate adauga o valoare considerabila încarcatoarelor frontale si altor vehicule de încarcare, permitând utilizatorului sa reduca costurile si sa creasca siguranta în exploatare.

Cântarele dinamice încorporate la bordul încarcatorului frontal permit operatorului sa determine si sa controleze cantitatea de material vrac încarcat în vehiculul de transfer chiar în timpul procesului de încarcare, prevenind astfel supraîncarcarea autovehiculului.

Cântarirea la bordul încarcatoarelor frontale maximizeaza eficienta procesului de productie si îmbunatateste modul de administrare al oricarui proces cu materiale vrac.

Cântarele LoadMaster, produse de RDS  Technology permit administrarea stocurilor si clientilor cu ajutorul bazelor de date stocate în memoria cântarului.

Cântarele LoadMaster permit cântarirea dinamica în timpul procesului de încarcare, cu sau fara oprirea în pozitia de cântarire. Acestea  se pot instala pe o multitudine de modele de încarcatoare, fie ele încarcatoare frontale, încarcatoare telescopice, buldoexcavatoare sau încarcatoare compacte. Eroarea maxima a cântaririlor este sub 1%, chiar si în cazul cântaririlor fara oprirea cupei. Astfel, se optimizeaza procesul de încarcare, reducându-se miscarile interne catre/de la cântarul auto la poarta de acces, miscari datorate supraîncarcarii vehiculelor.

În functie de model, cântarele LoadMaster permit lucrul cu unul pâna la opt atasamente de lucru distincte, de la cupa de încarcare la furci. Totodata, modelul LoadMaster 9000i este un sistem de cântarire omologabil pentru tranzactii comerciale (cântariri fiscale).

Sunt disponibile cinci modele diferite bazate pe o singura platforma:

  • LoadMaster 800i - destinat aplicatiilor simple de cântarire, permite introducerea de greutate tinta.
  • LoadMaster 8000i - destinat aplicatiilor complexe de cântarire. Acest model permite introducerea de greutate tinta si este  echipat cu cititor încorporat de carduri de memorie SD pentru transferul manual de date. Poate fi calibrat pentru utilizarea a pâna la doua atasamente. Imprimanta  conectabila pe portul serial este disponibila optional.
  • LoadMaster 9000i - destinat cântaririlor pentru tranzactii comerciale, detine certificat MID.
  • LoadMaster 9000iDMM - model extins de LoadMaster 9000i are în plus functii extinse de stocare si administrare date prin card de memorie SD. Poate fi calibrat pentru utilizarea a pâna la sase atasamente. Functii extinse de tiparire tichete cântar.
  • LoadMaster 9000iScanner - model extins LoadMaster 9000i destinat utilizarii în combinatie cu cititor de coduri de bare, care permite introducerea rapida si precisa a datelor primare (vehicul, client, produs, etc.). Datele de cântarire pot fi transmise la imprimanta sau copiate pe un card de memorie SD.

Pentru companiile cu puncte multiple de lucru sau cu mai multe încarcatoare care lucreaza simultan, sistemele de cântarire pot fi echipate cu modul de telemetrie care permite conectarea simultana a acestora la un sistem centralizat de calcul care permite transmiterea de date primare (clienti, vehicule, produse, comenzi, etc.) catre încarcatoarele frontale, precum si transmiterea înapoi a datelor de cântarire.

Compania Scaleit srl ofera pachete complete de produse si servicii, incluzând sisteme de cântarire livrate la cheie, servicii de modernizare cântare mecanice, servicii de calibrare si certificare metrologica a sistemelor de cântarire, întretinere si reparatii precum si servicii de adaptare a sistemelor de cântarire în conformitate cu particularitatile aplicatiei clientului.

www.scaleit.ro

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI