Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Kögel

Structuri pentru industria de constructii

13.09.2011
Structuri pentru industria de constructii
Producatorul de remorci si trailere Kögel anunta lansarea pe piata a unei noi game de produse versatile pentru industria de constructii, printre care un nou model de semiremorca basculabila, precum si trailere cu platforma în varianta de trailer cu placa turnanta si semi-trailer.

Pentru semiremorca basculabila, Kögel a ales ca si solutie pentru protectia sasiului si a benei basculantei vopsirea în adâncime în câmp catodic, tehnologia fiind cunoscuta sub numele Nano Ceramic. Semiremorca basculabila reprezinta un concept  modular absolut inovator datorita tehnologiei de montare cu prezoane a benei trailerului.

Semiremorca basculabila reprezinta elementul de noutate aparut în gama de produse Kögel. Acest model continua deceniile de traditie ale Kögel în productia de basculante pentru constructii, având o reputatie aproape legendara. Noua basculanta este caracterizata în special de flexibilitatea sa unica în utilizare, stabilitatea deosebita, manipulare usoara si costuri reduse de întretinere.

Pentru prima data în domeniul constructiilor de suprastructuri este utilizat un sistem atât de complex de vopsire catodica. Nu numai sasiul, ci si bena basculantei beneficiaza de aceasta protectie de înalta calitate împotriva coroziunii bazata pe tehnologia Nano Ceramic. O alta caracteristica a noii basculante este reprezentata de conceptul sau modular. Datorita tehnologiei de prindere cu prezoane, înlocuirea componentelor benei se realizeaza acum cu mai multa usurinta.

Constructia usoara si moderna precum si metodele de productie asigura o greutate bruta redusa, de numai 5.950 kg în varianta standard.

Trailer cu placa turnanta

Kögel ofera trailere cu platforma si trailerele cu placa turnanta cu 3 sau 4 axe  pentru transportul utilajelor, echipamentelor pentru constructii si echipamentelor de categorie grea. Clientii pot alege între variantele constructive sudate sau cu suruburi. Axa spate suspendata poate fi coborâta manual, deplasarea acesteia pe verticala realizându-se mai usor decât la variantele constructive mai vechi. Podeaua oblica prevazuta în constructia standard în partea din spate reprezinta un alt avantaj care determina o înaltime mai mica de încarcare si un unghi al rampei de numai 10°. Planseul platformei este perfect adaptat transportului utilajelor de constructii, a încarcatoarelor frontale etc., oferind un grad de securitate mare.

Semitrailer Kögel, varianta cu suruburi

Semitrailerul cu platforma a fost construit de Kögel în mai multe variante, dintre care cea cu suruburi iese în evidenta, trasaturile distinctive fiind planseul cu ramificatii si puntea înclinata oblic. Tehnologia inovatoare de însurubare garanteaza înlocuirea rapida si la costuri minime a elementelor individuale atunci când se doreste modificarea functionalitatii sau apar avarii. În acest fel poate fi adaptat necesitatilor particulare ale clientilor în orice moment. Si acest model beneficiaza de o protectie optima împotriva coroziunii datorita galvanizarii standard la cald a placilor, dar si datorita acoperirii cu mai multe straturi protectoare de vopsea aplicate pe cadrul trailerului. Optional Kögel poate oferi si varianta cu galvanizare la cald.

Cel mai înalt nivel de protectie împotriva coroziunii cu învelis catodic de vopsea.

Toate vehiculele sunt îmbracate cu un învelis de vopsea si sunt tratate la suprafata cu tehnologia Nano Ceramica. Acest sistem de protectie împotriva coroziunii de înalta calitate asigura o durata lunga de viata utilajului. Este o metoda mult mai prietenoasa cu mediul si ofera un echilibru energetic mai bun decât straturile de vopsea conventionale de protectie.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI