Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Bresch

Un nou standard de calitate în România

13.09.2011
Un nou standard de calitate în România
Compania poloneza Bresch si-a facut intrarea pe piata europeana ca urmare a adoptarii la data de 12 iunie 2007 a unei Reglementari Europene ce permite utilizarea asa-numitului multi-branding.

Astfel, dealerii de autovehicule sunt eliberati de constrângerea de a utiliza exclusiv piese de schimb comercializate de producator si au posibilitatea de a utiliza piese de schimb provenite de la mai multi producatori daca sunt de o calitate comparabila. Aceasta initiativa este menita sa reduca nivelul cheltuielilor de consum ale proprietarilor de autovehicule fara a reduce calitatea produsului per ansamblu.

Bresch ofera piese de schimb pentru marci renumite de vehicule comerciale precum DAF, MAN, MB, Renault, Iveco, Scania, Volvo, BPW sau SAF. Compania are în portofoliu urmatoarele tipuri de produse: discuri de frâna, tamburi, garnituri, placute si etriere de frâna.

Produsele Bresch sunt extrem de competitive pe piata europeana, datorita eforturilor constante pe care compania le face pentru a mentine calitatea produselor la un nivel cât mai ridicat. Acest standard de calitate al pieselor este confirmat si de autoritatile acreditate în domeniu prin certificatele TUV, QS 9000, VDA 6.1, SAE, ECE-R90, GOST-R si UKRSEPRO.

Compania are ca principal obiectiv lupta cu producatorii de piese contrafacute si prin urmare slab calitative. Acestea sunt periculoase pentru utilizatori si pot declansa accidente auto grave. Din acest motiv, produsele companiei sunt fabricate utilizând standarde ridicate de siguranta, calitate recunoscuta prin cer-tificatele mai sus mentionate.

În plus, compania este certificata ISO, fapt ce îi confirma stabilitatea organizationala si strictetea standardelor de calitate, atât de importante pentru cresterea continua a performantei produselor sale. De asemenea, Bresch a sustinut diverse prezentari la evenimente de specialitate precum târgul international MIMS (Moscova International Motor Show), unde a prezentat un nou tip de etrier de frâna, primind un feedback pozitiv din partea presei rusesti de specialitate.

În prezent, compania intentioneaza sa-si extinda aria de distributie si în România, prezentând ca principale avantaje potentialilor distribuitori o politica de pret flexibila ce cauta sa ofere preturi complet adecvate situatiei economice reale a tarii.

www.bresch.pl

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI