Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Stivuitoare

Un parteneriat solid LINDE Material Handling - Elmas Srl

13.09.2011
Gheorghe Apostol
Un parteneriat solid LINDE Material Handling - Elmas Srl
Compania Elmas, prezenta pe piata romāneasca din anul 1991, īsi desfasoara activitatea īn domeniul echipamentelor de ridicat si manipulat. Īn prezent bussines-ul Elmas este format din 4 divizii principale: stivuitoare; poduri rulante; ascensoare si scari rulante; sisteme de depozitare, sisteme de parcare auto.

Īnceput īn anul 1996, parteneriatul cu producatorul german de echipamente de ridicat si stivuit - LINDE Material Handling GmbH a reprezentat pentru compania Elmas demararea unei activitati intense īn oferirea de solutii optime si servicii complete privind aplicatiile din sfera intralogisticii. LINDE Material Handling GmbH, cu sediul central īn Aschaffenburg - Germania este un producator important la nivel mondial de stivuitoare, echipamente pentru depozite si transmisii hidrostatice pentru diferite industrii. Spatiile de productie ale grupului LINDE Material Handling sunt prezente īn Europa (Germania, Franta, Marea Britanie), Asia (China) si America de Nord (SUA).

Īn calitate de unic importator de echipamente de ridicat si stivuit noi marca LINDE, compania Elmas ofera la nivel national gama completa de stivuitoare diesel, stivuitoare LPG, electrostivuitoare, echipamente pentru depozite, precum si componentele hidraulice realizate de Linde Hydraulics.

Toate utilajele comercializate sunt īnsotite de un pachet diversificat de servicii: servicii de consultanta calificate, service cu acoperire nationala (puncte de lucru īn Brasov, Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Tārgu-Mures, Timisoara, Suceava, Zalau), transport propriu specializat al stivuitoarelor la sediul clientului, īnchiriere stivuitoare, servicii de RSVTI, asigurare piese de schimb exclusiv originale, baterii de tractiune, statii de īncarcare, anvelope.

Pentru activitatea de service s-a dezvoltat la sediul central din Brasov, un atelier specializat īn realizarea unor lucrari complexe de servisare si reparatii capitale, dar si o flota proprie de 32 de autoutilitare pentru servisare la sediul clientului.

Pentru a raspunde prompt la solicitarile de service ale clientilor a fost creat inclusiv un serviciu gratuit de Service Call Center disponibil 24/24 h, 7/7 zile.

Noua serie de electrostivuitoare E30-E50

Lansata īn cadrul expozitiei CeMAT 2011, noua serie de electrostivuitoare  realizata de producatorul german LINDE Material Handling acopera  gama de sarcini īntre 2 si 5 tone.

Dintr-o paleta larga de 19 modele standard clientii pot alege stivuitorul potrivit  pentru diferite aplicatii.

Electrostivuitoarele din noua gama Linde īnglobeaza inovatii tehnice care asigura un consum redus  de energie, productivitate ridicata, siguranta si confort operatorului.

Odata cu lansarea acestei noi serii de electrostivuitoare a fost acordat  si premiul "IF Product Design Award 2011" la categoria  "utilaje speciale/constructii/agricultura".  Performanta ridicata a acestor electrostivuitoare este atinsa datorita  echiparii cu cele doua motoare de tractiune fata, care dezvolta o putere cuprinsa īntre 9 si 11,9 kW.

Īn plus fata de setarea standard de operare "Mod eficient", aceasta serie beneficiaza de doua setari de operare suplimentare, care pot fi activate cānd este necesar: setarea "Mod economic" pentru situatii cānd este  nevoie de mai putina energie si setarea "Mod performanta" pentru aplicatii solicitante īn cadrul depozitului.

Facelift motostivuitoare H40-H50

Totodata, īn cadrul expozitiei CeMAT 2011 a fost lansata pe piata o noua versiune a gamei  de motostivuitoare Linde H40-H50 pentru sarcini cuprinse īntre 4 si 5 tone.

Pentru prima data, stivuitoarele sunt echipate cu o pompa hidraulica cu debit  variabil aferenta sistemului de ridicare, care are o dubla functie: reduce consumul  de carburant cu pāna la 18% si asigura o functionare silentioasa a utilajului. Compartimentul operatorului este dotat cu un nou scaun confortabil care asigura optional o ventilare activa. Datorita caracteristicilor hidraulice performante care permit operatiuni precise de manipulare, stivuitoarele Linde sunt printre cele mai economice si performante echipamente din domeniu.

Datorita pompei cu debit variabil, recent dezvoltata de divizia Linde Hydraulics  pentru sistemul hidraulic de ridicare, a fost adusa o contributie majora pentru  reducerea consumului de energie.

Viteza de ridicare si viteza de deplasare dezvoltata de motor nu mai sunt acum dependente una de cealalta. Īn timpul operatiunilor de ridicare fara sarcina, pompa hidraulica cu reglaj electronic reduce turatia motorului si astfel conduce la un consum redus de carburant.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI