Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte

2011 - împliniri si previziuni moderat-optimiste

20.10.2011
Dan Vasile
2011 - împliniri si previziuni moderat-optimiste
Haulotte Group a anuntat o crestere de 30% a veniturilor pentru primele sase luni ale anului 2011, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2010, în principiu aceasta crestere fiind datorata pietelor de desfacere din America de Nord si din zona Asia-Pacific.
Vorbim de o suma totala de 148 mil. EUR (213 mil. USD), aceasta incluzând un numar mai mare de utilaje vândute. Din punctul de vedere al vânzarilor, acestea au crescut cu 33% fata de primele sase luni ale anului 2010, la 112,4 mil. EUR (162,2 mil. USD). Haulotte a raportat acest vârf de vânzari datorita în primul rând pietei nord-americane care a marcat un usor proces de înnoire a flotelor de platforme aeriene. De asemenea, zona Asia-Pacific a început sa-si revina din punctul de vedere al vânzarilor, spre deosebire de Europa, unde piata este înca volatila.

Sume importante au venit si din activitatile de vânzare de piese de schimb si de servicii, acestea aducând în primele sase luni ale acestui an 15,5 mil. EUR (22,5 mil. USD). Activitatea de închiriere a crescut în primul rând pe fondul cresterii ratei de utilizare a utilajelor din flote.
În general, vestile de pe piata de nacele si platforme aeriene sunt bune pentru Haulotte, unul din marii producatori mondiali, volumul productiei crescând pe fondul unei scaderi accentuate a stocurilor. În concluzie, grupul francez a adoptat o pozitie prudent-optimista pentru a doua parte a anului 2011, mentionând ca va mentine rata de crestere în conditiile unei stabilitati a pietei financiare. De asemenea, politica firmei va fi în continuare îndreptata spre cresterea productiei în paralel cu optimizarea continua a capitalului de lucru.
HA41PX-NT - concept inedit si o noua abordare tehnologica
Modelul HA41PX-NT ofera un nou concept si o noua tehnologie pentru o nacela cu brat articulat. Concentrarea atentiei producatorului francez asupra clientului si al caracterului inovator al produselor, i-a permis sa dezvolte noi game de utilaje sigure si fiabile.

Conceputa pentru a raspunde necesitatilor clientilor de a lucra la înaltimi de pâna la 41 m, platforma HA41PX - NT este potrivita pentru aplicatiile din domeniul constructiilor, cele din industria constructoare de vase maritime, industria petroliera si multe alte aplicatii unde sunt necesare înaltimi si raze de lucru foarte mari.
Noua nacela cu brat articulat este în conformitate cu cele mai recente standarde tehnologice. Este fiabila si echipata cu un sistem de siguranta complet asigurat si în plus furnizeaza eficienta de lucru.
HA41PX - NT beneficiaza de o noua tehnologie cu senzor unghiular pentru unghiul bratului oferind o protectie mai buna, fara alte setari suplimentare: o solutie heavy duty pentru utilizator. Munca cu o astfel de platforma se desfasoara în conditii de maxima siguranta  datorita noilor senzori mai bine protejati si amplasati.
Noul echipament beneficiaza de asemenea de un management optim al miscarilor continue, un nou sistem de control al greutatii, o alarma care avertizeaza sonor operatorul atunci când platforma depaseste nivelul maxim de înclinare, platforma hidraulica de compensare, un management al stabilitatii. Noul dispozitiv de control BusCan asigura o transmisie perfecta a datelor maximizându-i astfel fiabilitatea.

Manevrabilitate si acuratete
Organele de comanda simultane si complet proportionale asigura o manevrabilitate mai buna, o precizie mai mare si o miscare mai lina pentru performante optime indiferent de conditiile de lucru.
Cele patru roti motoare cu axe extensibile oscilante, cea mai mica raza de întoarcere de pe piata, dispozitive de control cu miscari simultane si o grada la sol de 38 cm, combinate cu dimensiunile compacte transforma modelul HA41PX - NT într-o masina remarcabila pentru teren accidentat.
Noul senzor de securitate pentru axele extensibile asigura o întretinere usoara si un acces mai bun pentru operatiile de diagnosticare si service.
Bratul atinge înaltimea maxima de 41 m într-un timp record. Bratul articulat cu o înclinatie de 140° si o rotatie a platformei de 180° demonstreaza faptul ca HA41PX - NT este ideal pentru utilizarea chiar si în cele mai dificile proiecte, când este necesara ridicarea diferitelor materiale în cladiri si unde este nevoie de o raza de lucru mare.
Service usor si diagnosticare rapida
Noul brat articulat are o noua unitate de directie hidraulica cu un nou software de diagnosticare. Accesul  la toate electrovalvele turelei se realizeaza foarte usor, motorul are o durata de viata mai lunga si a fost executat un nou traseu pentru conducte care sunt acum mai putin flexibile, ceea ce face ca operatiunile de întretinere pentru modelul HA41PX - NT sa fie extrem de simple si rapide si ofera siguranta ca echipamentul este mentinut în conditii foarte bune.
Oferind o siguranta maxima, HA41PX - NT se afla în conformitate cu cele mai recente norme de lucru din Europa (CE, EN 280), dar si cu cele internationale (ANSI, CSA, AS, etc).
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI