Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 68

MB S.p.a

20.10.2011
Olga Juc; Madalina Dragomir
MB S.p.a
În 2001 în Breganze, un mic oras din provincia Vicenza a fost înfiintata o companie care în scurt timp a reusit sa devina un punct de referinta pentru sectorul utilajelor terasiere si cel al constructiilor în general.
MB a deschis o nisa de piata si a devenit lider mondial în acest sector, clienti din întreaga lume solicitând produsele companiei. MB S.p.a se afirma drept o firma cu specializare verticala, producând cupe concasoare cu falci pentru excavatoare, un produs revolutionar cu design si productie "Made in Italy".
Politicile adoptate de fondatorii companiei s-au dovedit a fi o alegere câstigatoare conturând bazele unei afaceri de succes datorita inovatiei permanente si a cercetarilor tehnologice, aducând astfel produsele MB la un nivel de excelenta recunoscuta international.

În prezent MB exporta produsele sale în mai mult de 100 de tari din toata lumea. Atenta la o politica de vânzari capabila sa ofere raspunsuri prompte atât la cerintele tehnice cât si economice ale clientilor, conducerea companiei a implementat un sistem eficient si disponibil în permanenta de servicii post vânzare cu acoperire internationala.
Compania din Vicenza confirma calitatea produselor si serviciilor sale cu o serie de certificate: UNI EN ISO 9000:2001 acordat de Det Norske Veritas Italia Srl care garanteaza calitatea sistemului de management; CE declara ca produsele sunt conforme cu cerintele directivei 98/37/EC si declara de asemenea ca standardele armonizate EN1200-1 si EN2100-2  au fost aplicate; TÜV emis de Tüv Italia Srl care certifica faptul ca produsele îndeplinesc cerintele esentiale în termeni de siguranta asa cum este prevazut în directiva 98/37/EC; GHOST, necesar pentru vânzarea produselor în Rusia.
Produse

Cupele concasoare MB au fost primele de acest tip aparute pe piata si opereaza prin exploatarea sistemului hidraulic al excavatoarelor pe care sunt instalate. Pot fi folosite pe toata gama de excavatoare, începând de la cele de 8 tone si pâna la cele foarte mari, iar domeniile de aplicatie sunt numeroase: lucrari de demolari, constructii în general, modernizarea fostelor zone industriale si urbane, tratarea materialelor din lucrarile de excavare, sectorul terasier si constructia de drumuri, cariere, mine, lucrari de curatare a mediului si aplicatii de spargere a rocilor.
Versatilitatea si avantajele rezultate au determinat o productie la scara larga a cupelor concasoare MB: cupele pot concasa orice tip de material direct pe santier cu exceptia fierului si ofera posibilitatea colectarii materialului care urmeaza sa fie concasat pentru transportul în camioane sau pentru umplerea santurilor excavate si astfel tot procesul se desfasoara mult mai rapid.  Cupele concasoare MB permit o reducere semnificativa a costurilor si ofera de asemenea posibilitatea de a recicla materialele inerte fara sa fie nevoie sa treaca prin depozitele de deseuri, un aspect fundamental atât în termeni de respect pentru mediu si economia de spatiu de depozitare.

Presiunea dezvoltata de aceste cupe atinge pâna la 1.300 de atmosfere, iar forta de apasare a falcii de sus peste cea de jos ajunge pâna la 11.000 tone; acest lucru face posibila concasarea oricarui tip de material cu exceptia fierului care de obicei este oricum separat cu ajutorul separatorului de fier MB. MB S.p.A ofera patru modele de cupe concasoare disponibile pentru o gama vasta de excavatoare care pot fi folosite pe toate marcile si modelele începând de la 8 tone. Flexibilitatea cupei concasoare este extraordinara permitând atât firmelor mici cât si celor mari care lucreaza în constructii, demolari, lucrari terasiere în general sa recicleze materialele obtinute prin concasare directa pe santier. Produsele MB sunt extrem de eficiente nu numai în cazul lucrarilor de constructii si demolari, dar si în cazul lucrarilor speciale cum ar fi cele de curatare a mediului, saparea santurilor si spargerea rocilor. Pe lânga cupele concasoare, MB a mai dezvoltat si separatorul de fier, echipament esential pentru separarea fierului de materialul inert oferind posibilitatea revânzarii materialelor cu profituri notabile pentru companii.
Tehnologia avansata MB este rezultatul investitiilor continue în cercetare si dezvoltare cu scopul de a îmbunatati productivitatea si performanta produselor sale confortul clientilor care nu au întotdeauna acces la un concasor fix. La toate acestea se adauga beneficiile si avantajele aduse de protectia si respectul fata de mediu.
www.mbcrusher.com
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI