Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Noul excavator compact Bobcat de 5,5 tone

20.10.2011
Noul excavator compact Bobcat de 5,5 tone
Destinat pietei aflata īn crestere de miniexcavatoare de 4-5 tone, noul Bobcat E 55 are la baza o platforma  similara cu cea a modelului E50 de excavator a carui diametru nu depaseste perimetrul senilelor. Modelul E55 are o greutate operationala de 5.501 kg si este alimentat de un motor Kubota V2403-M-DI-TE38-BC-4 cu propulsie turbo Tier III care dezvolta o putere de 48 CP la 2.200 rpm.
Un brat lung de sapare intra īn dotarea standard, asigurānd o adāncime maxima de sapare de 3.923 mm si forte de rupere de 26,1 kN si 42,0 kN īn bratul de sapare si respectiv īn cupa. Excavatoarele compacte E55 combina cicluri de lucru rapide cu precizie si un control desavārsit. Pompa cu piston cu  capacitate de sesizare a sarcinii si valva cu centru īnchis faciliteaza o masurare exacta a fluxului hidraulic pentru un control precis si lin al functiilor masinii, chiar si īn cazul operatiunilor simultane. Cu o capacitate de ridicare laterala de 1.405 kg la 1 m īnaltime si o raza de 3 m, excavatorul compact E55 poate fi folosit pentru a ridica greutati mari, inclusiv pentru īncarcarea si descarcarea materialelor din camioane precum si pentru instalarea tubulaturilor grele si a materialelor de constructii pe santier.
Cuplul de torsiune īnalt pentru balansarea unei cupe pline īn pozitie extinsa permite excavatorului sa lucreze eficient chiar si atunci cānd se afla pe un teren īn panta.
Sistemul Auto Shift confera o deplasare mult mai confortabila si faciliteaza aplicatiile de nivelare si umplere cu lama de buldozer.
Modelul E 55 ofera o vizibilitate la 360° din cabina inclusiv o vizibilitate completa asupra senilei de pe partea dreapta precum si īn spate. 
Manetele de deplasare sunt pozitionate adiacent permitānd un control foarte bun chiar si cu o singura māna. Acest lucru creste productivitatea atunci cānd se desfasoara operatiuni de umplere deoarece operatorul poate sa conduca cu o māna si sa ajusteze lama cu cealalta.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI