Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
News

Peste 8 milioane de vizitatori pentru utilajele Komatsu pe YouTube

20.10.2011
Peste 8 milioane de vizitatori pentru utilajele Komatsu pe YouTube
Īn ultimele 9 luni ale acestui an, contul MARCOMROMANIA de pe YouTube a avut peste 3 milioane de vizitatori. Pasionatii de utilajele de constructii Komatsu au avut la dispozitie o arhiva de peste 100 de filme cu cele mai noi tehnologii Komatsu īn lucru, atāt īn cadrul proiectelor din Romānia, cāt si pe santiere din īntreaga lume.
Astfel, galeria video creata de MARCOM, distribuitorul autorizat īn Romānia al utilajelor Komatsu, are īn prezent, la 3 ani de la īnfiintarea sa, peste 8 milioane de vizitatori, urmarindu-si īn continuare cu succes misiunea demonstrativa de a prezenta clientilor si tuturor celor interesati de acest domeniu, calitatea īn lucru a utilajelor Komatsu.
Contul MARCOMROMANIA a fost special creat pentru pasionatii de utilaje de constructii si pentru clientii care sunt īn cautarea celor mai viabile si performante solutii pentru afacerea lor, oferindu-le posibilitatea de a urmari echipamentele Komatsu īn lucru atāt pe santierele clientilor din Romānia cāt si īn cele mai spectaculoase medii de lucru din īntreaga lume, la expozitii sau alte evenimente de profil organizate la nivel mondial. Totodata, acestia pot fi astfel la curent cu cele mai noi si performante tehnologii dezvoltate de Komatsu pentru echipamentele sale, testate pe diferite santiere de constructii, īn cariere, etc.

Īn ultimul an, Komatsu a lansat pe piata o serie de utilaje noi, care aduc mai multa performanta clientilor, utilaje mai economice dar īn acelasi timp mai productive fata de modelele anterioare. Unele dintre cele mai noi modele de echipamente Komatsu lansate īn 2011 sunt: buldozerul D65-17, basculanta articulata HM300-3, excavatorul pe senile pentru demolari PC290LC/NLC-8.
Invitatia este īn continuare lansata catre toti cei interesati si pasionati de acest domeniu pentru a vizita contul MARCOMROMANIA de pe YouTube (www.youtube.com/user/MARCOMROMANIA ), iar pentru mai multe informatii despre utilajele comercializate de MARCOM, va sta la dispozitie site-ul www.marcom.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI