Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Echipamente cu personalitate - Terex Cedarapids

Zdrobesc tot ce sta în calea succesului tau!

20.10.2011
Mariana Patru
Zdrobesc tot ce sta în calea succesului tau!
Ca lider mondial în productia de echipamente de calitate pentru industria constructiei de drumuri, Terex Cedarapids defineste standardele de performanta în domeniu de 85 de ani.
Astazi, Terex Cedarapids continua sa îmbunatateasca permanent  gama variata de produse, mereu  orientate catre consumatorul final si nevoile acestuia. 
Robustete, fiabilitate, productivitate crescuta
Consasoarele cu falci Terex® Cedarapids sunt cunoscute pentru constructia durabila si productivitatea crescuta. Acum, odata cu noua serie JS, concasoarele cu falci sunt mai robuste si mai usor de utilizat, atingând un nivel superior de siguranta si confort în utilizare.
Noul sistem de cuplare si schimbare a falcilor cât si sistemul hidraulic ajustabil de fixare cresc timpul de functionare al echipamentelor. Durabilitate, calitate, productivitate si usurinta în utilizare - noua serie de concasoare cu falci Terex® Cedarapids JS este conceputa special pentru a oferi mai multa profitabilitate.
Accesul la bolturile de cuplare a falcilor se realizeaza usor din partile laterale ale concasorului si sunt usor de schimbat.  
Caracteristici
* Diametru mare, volante sectionate pentru operatiuni line chiar în cele mai grele conditii de lucru;
* Rulmentii sferici oscilanti cu bile asigura operatiuni line, absorbind în acelasi timp presiunea laterala;
* Carcasele lagarelor demontabile fac operatiunile de service si întretinere mai usoare si protejeaza împotriva contaminarilor;
* Dispozitivele de etansare circulare protejeaza rulmentii de praf si apa;
* Sasiul din otel ultarezistent, sudat sub flux face fata presiunii constante de concasare;
* Pompa manuala permite schimbarea rapida a prizei/lagarului concasorului;
* Sistemul de reglare hidraulic integrat asigura reglarea falcilor concasorului fara a fi nevoie de unelte;
* Falcile cu nervuri adânci permit o concasare agresiva;
* Designul cu placi flexibile curbate asigura utilizarea totala a suprafetei benzii si reduce înaltimea de alimentare;
* Acces rapid, sistem rapid de schimbare a falcilor;
* Arbore de directie forjat în matrita, realizat din aliaj de crom nichel 4340 pentru rezistenta maxima si o durata optima de utilizare a rulmentilor;
* Biela balansierului din otel turnat asigura rezistenta maxima, reducând în acelasi timp greutatea.
Noul design al concasoarelor cu con MVP Terex Cedarapids îmbunatateste eficienta, reduce încarcatura de recirculare si creste productivitatea. 
Concasoarele cu con MVP au fost create pentru a creste productivitatea si a diminua costurile de operare. Noul design al camerei de concasare cuplat cu rulmentii cu role ofera o concasare  mai mare înca din primul ciclu. Încarcatura de recirculare si consumul de energie sunt reduse la nivelul întregului circuit. 
Caracteristicile cheie ale concasoarelor cu con MVP Terex Cedarapids includ:
* Constructia de calitate;
* Consum redus de energie;
* Productie ridicata;
* Nivel scazut al încarcaturii de recirculare; 
* Mai mult produs finit;
* Forma îmbunatatita a produsului.
Constructia supradimensionata a rulmentilor cu role permite efectuarea operatiunilor de manevrare a unor încarcaturi mari în deplina siguranta. De asemenea, acesti rulmenti au o durata de viata mult mai mare si prin urmare nu necesita service la perioade scurte de timp. Constructia conului distribuie uniform încarcatura, reducând frecarea. 
Sistemul unic ElJay® cu placa turnanta transmite 90% din energia de intrare la concasare prin compresiune. Combinatia rezultata din placa turnanta cu contragreutatile cu axe împreuna cu rulmentii axiali pe role produc o actiune lina, eficienta si cu nivel redus de vibratii. Pentru a produce mai putina frecare interna, designul cu rulmenti pe role al concasoarelor MVP utilizeaza mai putina energie comparativ cu concasoarele cu con de tip "plain bushing". Astfel, directioneaza mai multa putere catre camera de concasare, care are un design abrupt, lucru care permite echipamentelor MVP sa livreze mai mult produs finit la costuri de operare mai mici. Mecanismul anti-rotire nu permite rotirea conului în gol, minimizând astfel uzura în exces. 

Pe lânga rulmentii cu role, concasoarele MVP sunt echipate cu un cadru de baza solid pentru întretinere redusa. Sasiul turnat elimina punctele de sudura care pot cauza avarii premature. 
 Concasoarele cu con MVP beneficiaza de o deschidere maxima la alimentare si o actiune de concasare viguroasa pentru o cantitate maxima de material concasat. Sunt disponibile zece configuratii ale camerelor de concasare pentru a le permite producatorilor de agregate sa optimizeze performantele concasorului. Astfel, indiferent de tipul de roca concasata, modelele cu con MVP ofera camere de concasare adaptate pentru majoritatea aplicatiilor. 
Sistemul de ajustare de la distanta ofera un control precis al caracteristicilor produsului.  Acesta îi permite operatorului sa regleze fin concasorul pentru a corespunde specificatiilor produsului cerut de client. 
Inovatorul sistem de eliberare hidropneumatic înlatura în siguranta materialul care nu poate fi concasat
Disponibile în configuratie fixa sau mobila, cele patru modele de concasoare MVP- MVP 280, MVP 380, MVP 450 si MVP 550 ofera producatorilor de agregate o capacitate de productie ridicata. Echipamentele sunt dotate cu motoare care dezvolta puteri de la 200 pâna la 500 CP si au o capacitate de productie de 120 pâna la 180 tph., fiind capabile sa manipuleze de la nisip, pietris, piatra de cariera, pâna la materiale reciclate. 

Powertek Company
www.powertek-company.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI