Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Infrastructura

Construieste cu Hitachi

18.11.2011
Construieste cu Hitachi
Atunci cānd Implozia Company s-a alaturat proiectului "Parcul Eolian Sf. Elena-Coronini" īn Caras-Severin, lucrarile de infrastructura vizau o suprafata de peste
100 km2. Compania urma sa execute drumuri interioare si drumuri de acces, platforme si fundatii pentru turbine eoliene, lucrari de terasamente si canalizare.
Pentru a permite operatorului sa lucreze īn perfecta siguranta si confort, ceea ce constituie o prioritate pentru Implozia Company, solutia oferita de POWERTEK Company, dealerul oficial al Hitachi īn Romānia, a constat īn ZX 350 LCN-3: excavatorul mediu pe senile de la Hitachi.
Excelentele sale performante tehnice, asociate cu un consum economic, care reduce costurile de īntretinere si emisiile, au garantat faptul ca a fost o investitie profitabila pentru client.
"Consider ca toate aceste caracteristici diferentiaza excavatorul Hitachi de celelalte disponibile pe piata din Romānia, transformāndu-l īntr-unul unic din categoria sa. Sunt foarte multumit de alegerea facuta si consider ca am realizat o investitie profitabila care va fi rapid amortizata", a spus Daniel Mares, Directorul General al Implozia Company.
Inovatie sociala - Hitachi ofera solutii prin care atāt clientii nostri, cāt si societatea au de cāstigat.
Vii alaturi de noi?
www.hitachi.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI