Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Brett Motors

O poveste cu si despre oameni adevarati!

18.11.2011
O poveste cu si despre oameni adevarati!
Brett Motors aniverseaza 6 ani de existenta, presarati cu momente bune, moment mai putin bune...cu suisuri si coborâsuri, cu provocari, dar si satisfactii.
1997 a fost anul în care doamna Monica Brezoianu, actual director general al Brett Motors lua pentru prima data contact cu lumea utilajelor de constructii, mai exact cu utilajele multifunctionale, iar în 2001 avea deja grija de 150 de astfel de echipamente, vândute în toata România. 
Povestea Brett a început câtiva ani mai târziu. "Undeva la jumatatea anului 2005 mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca si eram destul de derutata în legatura cu ceea ce aveam sa fac mai departe. Sotul meu a fost cel care mi-a dat ideea de a deschide o firma si de a încerca sa obtin o reprezentanta de utilaje multifunctionale" îsi aminteste doamna Brezoianu.
Asa s-a nascut Brett, denumirea avându-si originea în numele de familie al fondatorului companiei, doamna Brezoianu. Dublul"T" de la final vine din engleza de la sintagma "tough team" care înseamna "echipa puternica, echipa de fier". 

În data de 1 noiembrie 2005 a luat fiinta din punct de vedere juridic societatea BRETT MOTORS SRL, iar în data de 1 ian 2006, BRETT a obtinut statutul oficial de reprezentant MUSTANG pentru România, pentru încarcatoare frontale multifunctionale, piese de schimb si accesorii.
Primul care s-a alaturat echipei firmei nou-înfiintate la propunerea doamnei Brezoianu, a fost domnul Laurentiu Scurtu, în prezent director tehnic la Brett Motors. "Ne cunoasteam de multa vreme, eram prieteni si colegi si era un om de încredere, astfel ca mi s-a parut firesc sa-i propun sa vina sa lucreze alaturi de mine." 

În martie 2006, un alt coleg se alatura echipei Brett - tehnicianul Viorel Florea, un om cu experienta bogata  pe segmentul utilajelor multifunctionale, care a preluat prima autoutilitara de service, achizitionata în scopul deservirii clientilor. Cu ajutorul celor doi angajati a luat nastere si primul atelier de service Brett Motors.  
"La început nu a fost deloc usor. Primul client care a decis sa ne acorde încrederea a fost o firma din Moldova. Cu domnul Liviu Potlog, directorul general al Uniconstant Srl pastram legatura si ne aducem aminte cu mare placere de zilele de început, chiar daca încarcatorul multifunctional Mustang vândut are, de acum, 6 ani de munca grea", marturiseste doamna Brezoianu cu nostalgie.

Compania s-a dezvoltat încet încet, odata cu dezvoltarea pietei de utilaje de constructii din România, portofoliul de marci distribuite s-a diversificat, echipa a crescut, la fel si clientii companiei. Astazi Brett Motors este distribuitor autorizat pentru piata din România pentru marcile Mustang-încarcatoare multifunctionale, Faresin-încarcatoare cu brat telescopabil, Hanix-excavatoare compacte, Socomec-ciocane hidraulice, Simex-freze, CLM-rampe. 
Compania a avut însa parte si de momente grele. "În 2008, când în sfârsit puteam spune ca am gasit un echilibru si ca ne putem dezvolta, am fost greu încercati atunci când sub acoperirea unor instrumente de plata false, emise sub acoperirea unei firme "curate" am pierdut patru încarcatoare multifunctionale si câteva echipamente, care nu erau asigurate si pe care a trebuit sa le platim", îsi continua doamna Brezoianu povestea. Acest moment a fost urmat de aparitia crizei economice mondiale, iar firma s-a aflat într-un real moment de cumpana.
"A fost foarte greu, dar ne-am luptat sa ramânem pe piata. Si am ramas, am devenit mai puternici, mai curajosi si dedicati mai departe pasiunii. De aceea doresc sa le multumesc celor care au fost lânga mine, colegilor mei fara de care firma aceasta nu ar fi existat, clientilor nostri, care ne-au acordat votul de încredere" a adaugat în încheiere doamna Brezoianu. 
Si pentru ca acest moment aniversar sa nu treaca neobservat, Brett le propune clientilor, actuali sau viitori un model de încarcator multifunctional Mustang, cu excelente caracteristici tehnice. 
www.brett.ro

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI