Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare de gama

Sisteme de cāntarire dinamice pentru stivuitoare si īncarcatoare mici

21.11.2011
Olga Juc
Sisteme de cāntarire dinamice pentru stivuitoare si īncarcatoare mici
Cāntarele dinamice au devenit o parte importanta a activitatii oricarei companii care transporta materiale vrac, fiind utilizate īn cariere, balastiere sau puncte de colectare a deseurilor. Cāntarele dinamice sunt totodata un element esential pentru īncarcatoarele frontale si alte vehicule de īncarcare, deoarece permit operatorului sa controleze cantitatea de material īncarcat īn vehiculul de transfer chiar īn timpul procesului de īncarcare, prevenind astfel supraīncarcarea acestuia.
De asemenea, aceste echipamente permit operatorului sa distribuie sarcina īn mod eficient. Cu ajutorul unor cāntare dinamice, sarcina poate fi distribuita cu usurinta īntre fata si spatele vehiculului fara supraīncarcarea osiilor.
Acestea sunt simplu de folosit, pot fi conectate la ecrane de mari dimensiuni cu o interfata usor de utilizat sau la imprimante pentru emiterea de tichete de cāntarire la fata locului. Īn plus pot fi interconectate cu o baza centrala la sediu prin implementarea de module de telemetrie, care permit operarea de cāntare dinamice īntr-o retea pentru transferul comenzilor de lucru sau transferul datelor procesului de īncarcare catre un calculator de la sediul central pentru administrarea centralizata a datelor. 
RDS Technology proiecteaza si produce o gama variata de sisteme de cāntarire integrate la bordul oricarui vehicul de īncarcare: stivuitoare, īncarcatoare multifunctionale, īncarcatoare telescopice, īncarcatoare compacte, medii si mari, dar si solutii de cāntarire pentru tranzactii comerciale. Īn Romānia RDS este sustinut prin suportul tehnic, metrologic, de instalare, service si īntretinere oferit de Scaleit s.r.l. 
Cāntarele de stivuitor LiftAlert sunt sisteme de cāntarire cu cost redus care cresc siguranta īn exploatare a echipamentelor de ridicat.

Cāntarele LiftAlert mentin neschimbate capacitatea nominala si cursa de ridicare a stivuitorului, fara a afecta vizibilitatea operatorului.
Acestea au alarma acustica īncorporata care se activeaza intermitent la atingerea pragului de 90% din capacitatea nominala a stivuitorului si ramāne permanent activata la atingerea si depasirea sarcinii maxime a utilajului.
Cāntarele LiftLog100 si LiftLog100+ sunt destinate cāntaririi si monitorizarii īncarcarii stivuitoarelor ce opereaza īn depozite si centre logistice cu flux ridicat de operare.
Aceste cāntare pentru stivuitor reprezinta solutia eficienta de cost pentru cāntarirea pe motostivuitoare, avānd alarma vizuala si acustica integrata, astfel īncāt īn vecinatatea capacitatii maxime de operare (90% din capacitatea stivuitorului) alarma se activeaza intermitent. La atingerea si depasirea capacitatii nominale a stivuitorului, alarma este activa īn mod continuu, iar greutatea este afisata cu intermitenta.
Modelul LiftLog100+ beneficiaza si de functie de totalizare a īncarcarilor consecutive.

LoadLog 500+ este un cāntar pentru īncarcatoare frontale mici cu un singur canal care permite utilizarea facila a unui singur atasament (cupa, furca, cleste, etc.), ideal pentru utilizarea īn depozitele de materiale de constructii. 
Modelul LoadLog 500+ are un grad de protectie IP67, putānd fi astfel instalat si pe utilaje fara cabina īnchisa. Acesta poate opera īn mod de cāntarire static sau dinamic (automat).
Caracteristici:
* Afisaj LCD usor de citit, cu fundal luminos;
* Montare pe pupitru sau īn pupitru
* Constructie etansa, si pentru vehicule fara cabina;
* Compensare automata a vitezei de ridicare;
* Optional poate fi livrat cu imprimanta pentru emiterea de tichete
www.scaleit.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI