Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Stivuitoare

Carpatlift, servicii complete pentru echipamente de ridicat

Carpatlift, servicii complete

14.12.2011
Gheorghe Apostol;Cornelia Rotaru
Carpatlift, servicii complete pentru echipamente de ridicat
Societatea Carpatlift a fost înfiintata în anul 1999, având ca obiect de activitate servisarea autoturismelor si comercializarea pieselor de schimb. Carpatlift a devenit în scurt timp unul din liderii în domeniu, echipa de profesionisti si managementul performant având un rol determinant în succesul afacerii.
Ca o continuare fireasca a acestui succes, compania si-a extins activitatea catre vânzarea, servisarea si închirierea stivuitoarelor, fiind în acest moment dealer multi-brand de echipamente de ridicat. În portofoliul firmelor reprezentate în România se afla acum nume precum Clark si OMG, dar si alte marci în functie de preferintele, nevoile, particularitatile si bugetele clientilor. De asemenea, pentru a veni în sprijinul clientilor care utilizeaza echipamente electrice, Carpatlift a devenit distribuitor al producatorului Italian de baterii de tractiune Midac. 
Astfel, Carpatlift ofera acum solutii complete de echipamente de ridicat si poate raspunde oricarei cerinte si aplicatie în ceea ce priveste depozitarea si manipularea materialelor.  

Clark-facut sa dureze
Fondata în 1903, Clark si-a pus amprenta de-a lungul anilor pe fiecare etapa a dezvoltarii industriei producatoare de echipamente de ridicat, fiind compania care în anul 1917 a inventat stivuitorul. În prezent Clark este cel mai mare distribuitor de stivuitoare la nivel mondial, cu peste 1 milion de stivuitoare produse - cifra de 1 milion fiind atinsa în anul 1997 - din care peste 400.000 sunt înca operabile. 
Succesul de care se bucura în continuare marca Clark se bazeaza pe valorile, viziunea si orientarea catre clienti a companiei. Clark - build to last (facut sa dureze) reprezinta în domeniul echipamentelor de ridicat atât calitatea cât si siguranta în exploatarea acestora.
Gama de echipamente de ridicat Clark include stivuitoare diesel, GPL si electrice cu capacitati cuprinse între 1,5 si 8 tone, construite atât pentru utilizarea în depozite, cât si în exterior în conditii dure de operare.  
Noile game electrice EPX, ECX, TMX si CRX reprezinta nucleul liniei de stivuitoare Clark si reprezinta o suma a beneficiilor pe care tehnologia electric AC le ofera, furnizând performante, eficienta si fiabilitate. 

OMG S.p.A
Grupul OMG opereaza în domeniul echipamentelor de ridicat si în special al echipamentelor de depozit de mai bine de 30 de ani. Filozofia OMG s-a axat întotdeauna pe productia de produse de înalta calitate capabile sa lucreze în orice conditii.
Atentia cu care trateaza cerintele clientului, alegerea partenerilor de înalta calitate si lucru cu un personal înalt calificat, a permis companiei sa dobândeasca o cota de piata importanta si sa devina cel mai important grup privat italian care opereaza în domeniul echipamentelor de ridicat.
MIDAC - un trend setter
Producatorul italian de baterii Midac si-a început activitatea în 1989 si în scurt timp a devenit unul dintre principalii furnizori de baterii la nivel mondial. Astfel compania s-a transformat într-un partener important pentru producatorii de stivuitoare din Italia, Germania, Franta sau Suedia. Capacitatea de productie anuala este de aproximativ 800.000 de celule. 

Service, piese de schimb si buy back
Având în vedere standardele înalte si nevoile tot mai acute de profesionalism ale clientilor, Carpatlift este în masura sa ofere partenerilor sai asistenta service cu acoperire nationala si piese de schimb la cele mai înalte standarde pentru orice marca si tip de echipament de ridicat. În acest sens, Carpatlift dispune de o echipa calificata formatadin ingineri, mecanici si electricieni cu experienta în reparatii stivuitoare, ce activeaza pe întreg teritoriul României, 10 autoutilitare de interventii echipate în mod corespunzator si personal calificat. 
În cazul contractelor Full service, compania asigura functionarea neîntrerupta a echipamentelor.

Pentru prevenirea defectiunilor utilajelor Carpatlift ofera  întretinere si revizii periodice în conformitate cu reglementarile ISCIR, avantajele acestor lucrari constând în garantia extinsa a lucrarilor efectuate, costuri mai scazute a manoperei si pieselor de schimb.
Prin departamentul sau de piese de schimb, CARPATLIFT asigura piese de schimb originale pentru orice marca si tip de echipament, dintr-un stoc de 6.300 de repere. În cazul în care acestea nu se afla în depozitul firmei, livrarea pieselor solicitate se face în termen de 48 de ore. Achizitionarea de piese originale garanteaza beneficiarului functionarea utilajului pe o durata îndelungata în conditii de siguranta maxima, aceste piese fiind produse cu respectarea stricta a standardelor si a prescriptiilor tehnice din domeniu.
De asemenea compania pune la dispozitie o gama larga de atasamente pentru stivuitoare (dispozitive rotative de manipulare role,  baloti, dispozitive mutifunctionale, prelungitoare furci, furci telescopice, etc.)  În plus, pentru  a veni si mai mult în întâmpinarea nevoilor clientilor, compania Carpatlift a dezvoltat si sistemul Buyback.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI