Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Concasare si sortare

Noul concasor cu con Terex Finlay C-1550

Noul concasor Terex Finlay

14.12.2011
Noul concasor cu con Terex Finlay C-1550
Terex® Finlay "Works For You" mai mult decât un slogan reprezinta o promisiune. Este garantia ca aceste echipamente ofera: eficienta, costuri scazute de operare si întretinere facila.
Terex® Finlay înseamna solutii complete: statii mobile de sortare, concasare si spalare pentru industria miniera, de constructii, cariere si demolari. 
Concasoarele cu con Terex® Finlay sunt renumite pentru performanta lor în activitatile de sfarâmare a minereurilor si agregatelor semi-dure si dure. Gama de concasoare cu con Finlay ofera flexibilitate si productivitate ridicata, fiind ideale pentru aplicatii secundare si tertiare datorita modelarii excelente a produsului finit.  
Compania Powertek, partener al Terex Finlay, pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de echipamente dedicate exclusiv sortarii si concasarii, la cele mai înalte standarde de calitate.

Terex Finlay C-1550, fiabilitate si performanta
Noul concasor cu con C-1550 este un element de referinta în industria echipamentelor pentru constructii. Modelul autopropulsat Terex®Finlay C-1550 încorporeaza conul modelului Terexź1300 actionat prin comanda directa. Echipamentul este dotat cu o optiune noua care urmeaza sa fie patentata si consta într-un modul cu pre-soratator cu o singura punte de sortare de 2,45 m x 1,50 m pentru îndepartarea sau evitarea patrunderii materialelor fine din materialul primar. Sistemul integrat cu jgheab înclinat pozitionat sub pre-sortator permite materialului fin sa fie descarcat folosind banda transportoare secundara sau este reintrodus pe banda transportoare principala. Ambele metode îmbunatatesc capacitatea de productie a concasorului, flexibilitatea produselor si ajuta la reducerea uzurii captuselii. Modelul C-1550 prezinta viteze variabile de deplasare, sistem hidraulic de deschidere si posibilitatea de a schimba setarile în timpul concasarii. Gura larga de alimentare prezinta un sistem automat de detectare a metalelor si unul de curatare pentru a proteja conul si a reduce timpii morti cu îndepartarea deseurilor metalice prin jgheaburile de curatare. Banda transportoare este ajustabila si permite ca echipamentul sa fie operat fie prin folosirea unui sistem cu pre-sortator sau daca este nevoie, prin alimentarea directa în con.
Caracteristici C-1550
* Ajustare complet hidraulica CSS cu sistem electronic de monitorizare asigurând usurinta în operare;
* Transmisie directa si eficienta a combustibilului cu ambreiaj umed;
* Sistem hidraulic de descarcare cu resetare automata, care protejeaza camera si minimizeaza timpii morti;
* Sistem pentru detectarea  metalelor pe banda de alimentare cu "auto-stop" protejeaza conul de metalele nefolosite, iar sistemul controlabil de curatare înde-parteaza deseurile metalice prin jgheabul de evacuare.

Powertek Group
www.powertek-company.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI