Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare de produs

Noul excavator New Holland E215C

Noul excavator New Holland E215C

14.12.2011
Noul excavator New Holland E215C
Protruck Center SRL, distribuitor autorizat al New Holland Construction Equipments, parte a grupului FIAT, comercializeaza utilaje de constructii de mai bine de 10 ani, oferindu-le clientilor servicii si produse de calitate la preturi competitive. 
New Holland a lansat oficial īn a doua jumatate a acestui an noul model de excavator pe senile E215C, o varianta mult īmbunatatita a consacratului E215B. Cel mai nou membru de excavatoare New Holland din gama de 21 tone, E215C, este echipat cu un motor diesel FPT cu o putere de 172 CP, care īndeplineste standardele Tier4. Bratul excavatorului, atāt īn varianta monobloc cāt si triplu articulat, are un nou design ce asigura un raport optim īntre robustete si greutate. Cu patru lungimi disponibile, se pot obtine adāncimi de sapare īntre 5.740 mm si 7.120 mm si īnaltimi de lucru īntre 9.420 mm si 11.500 mm. Īn asociere cu disponibilitatea a trei variante de ecartament si senile cu latime īntre 500 mm si 900 mm, se permite configurarea utilajului īn functie de particularitatile activitatii īntreprinse. Cabina din dotarea modelului E215C pastreaza standardele īnalte de siguranta datorita structurilor ROPS (Roll-Over Protective Structure) si FOPS (Falling-Object Protective Structure Full) īmbunatatite. De asemenea izolarea fonica este un capitol la care E215C exceleaza, avānd un nivel de numai 70 dB, cel mai bun din clasa sa. Scaunul operatorului este prevazut cu īncalzire si suspensie pneumatica si se poate regla īn functie de cerinte. Camera video pentru vizibilitate īn spatele utilajului si trapa transparenta contribuie la realizarea unor excelente conditii de manevrabilitate a utilajului, crescānd siguranta īn exploatare si confortul operatorului. Īn plus excavatorul E215C este prevazut cu un computer de bord ce monitorizeaza īn permanenta functiile utilajului, cu display multifunctional de ultima generatie, pe baza de cristale lichide. 

Pe lānga acestea, argumentul forte adus īn discutie de noul model vizeaza emisia de noxe. Īn lupta pentru un mediu cāt mai sanatos New Holland trece la Tier4 prin implementarea sistemului SCR (Selective Catalitic Reduction), ce utilizeaza AdBlue (un aditiv pe baza de uree). Astfel, sistemul SCR determina reducerea NOx datorita unei reactii chimice rezultate īn urma interactiunii cu Ad-blue, care este injectat sub presiune īn catalizator, īnainte de evacuarea gazelor reziduale. Acest sistem asigura o temperatura de lucru ridicata si o ardere mai eficienta a combustibilului, reducānd astfel nivelul de particule, fapt pentru care utilizarea filtrului de particule nu mai este necesara.

Conform ultimelor teste de anul acesta organizate la Lecce, Italia, noul model depaseste concurenta datorita unui nivel redus de consum al combustibilului, a unui sistem hidraulic īmbunatatit, a manevrabilitatii si controlabilitatii utilajului. Noua tehnologie SCR īmbunatateste performantele motorului prin reducerea consumului de combustibil cu 5-10% (aici incluzānd si consumul de Ad-blue).
Principalele puncte forte si noutati ale modelului E215C
* Optimizarea sincronizarii īntre puterea motorului si puterea hidraulica, avānd ca rezultat o turatie constanta de lucru, cu o mai buna productivitate si consum redus. 
* Unitatea de control centrala permite o fina ajustare a debitului hidraulic, fara pierderi de putere, pentru o buna continuitate de lucru si un consum redus. 
* Introducerea controlului proportional pentru utilizarea accesoriilor. 
* 3 moduri de lucru ce pot fi combinate cu 3 tipuri de accesorii, rezultānd astfel 9 variante de utilizare, pentru o adaptare cāt mai fidela la necesitatile de lucru. 
* Excelenta service-abilitate, cu amplasarea grupata si ergonomica a punctelor de gresare si verificare zilnica, reducāndu-se astfel timpul consumat cu mentenanta utilajului si implicit cresterea productivitatii. 
* Amplasarea eficienta a radiatoarelor duce la o buna racire a utilajului si īn acelasi timp la o curatare facila a acestora. 
* Reducerea semnificativa a costurilor de carburant datorita folosirii solutiei SCR. Astfel, conform ultimelor teste, pentru un 1 euro cheltuit pentru Ad-blue se economisesc 4 euro la carburant.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI