Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Groeneveld Group

Noul sistem de siguranta Greensight

Greensight de la Groeneveld

14.12.2011
Madalina Dragomir
Noul sistem de siguranta Greensight
Īnfiintata īn anul 1971, īn Olanda, compania a devenit o retea importanta la nivel international, cu reprezentante īn peste 26 de tari si un portofoliu care cuprinde nu mai putin de 2.500 de produse diferite si kituri, varietatea produselor fabricantului olandez fiind la fel de mare ca si gama aplicatiilor.
Anul 2011a adus pentru Groeneveld aniversarea a 40 de ani de la īnfiintare, deschidere unui centru pentru clienti, Groeneveld Experience Center, dar si lansarea de noi produse si tehnologii.

Greensight - un sistem activ de siguranta
Groeneveld a conceput Greensight, un sistem modular activ de siguranta pentru a creste gradul de siguranta īn jurul camioanelor si utilajelor.
 Sistemul este compus din senzori ultrasonici, un monitor color, un ecran īn interiorul cabinei, o alarma inteligenta si camere de luat vederi si furnizeaza operatorului informatii corecte si precise legate de spatiul liber īn spatele  sau īn jurul camionului sau utilajului.

Greensight poate fi montat pe utilaje de constructii, camioane sau trailere si ajuta la prevenirea accidentelor atunci cānd utilajul sau vehiculul efectueaza manevre cu spatele, chiar si īn conditii meteo dificile sau pe īntuneric. Doi senzori scaneaza spatiul de pāna la 8 metri din spatele utilajului sau vehiculului cu ajutorului undelor sonore. Spatiul este divizat īn trei zone clar delimitate, fiecare cu propriile semnare vizuale si acustice. 
Greensight poate fi livrat cu o camera full-color si optional cu un monitor secundar īn cabina operatorului. Īn plus,  se pot adauga si camere suplimentare pentru a vedea īn lateralul sau īn fata masinii. Ca accesoriu este disponibila si o alarma care semnaleaza oamenilor aflati īn vecinatatea vehiculului atunci cānd acesta efectueaza diverse manevre.

Twin 3 - sistem de gresare heavy duty 
Groenveld a dezvoltat sistemul de gresare Twin 3, pentru cele mai dificile conditii de operare. Sistemul Twin 3 este utilizat pentru echipamentele off-road si alte vehicule si utilaje care opereaza īn mod obisnuit īn conditii dificile. Un sistem de gresare Twin Heavy Duty protejeaza utilajul pe tot parcursul vietii si reprezinta o investitie care se  amortizeaza rapid prin intermediul costurilor operationale reduse si a disponibilitatii de lucru mai mari a echipamentelor.
Īn comparatie cu sistemele de gresare progresive, Twin ofera avantaje unice. Datorita presiunii de lucru scazute sistemul nu sufera de caderea brusca a structurii de gresare asociata sistemelor progresive, eliminānd astfel posibilitatea separarii uleiului si a sapunului si prin urmare a producerii blocajelor. Se realizeaza o lubrifiere optima a tuturor componentelor prin utilizarea unor linii duale principale. Spre deosebire de sistemele traditionale, sistemul Groeneveld Twin opereaza la temperaturi extreme pe distante mai lungi, astfel ca se preteaza utilizarii sale pe īncarcatoare frontale si excavatoare hidraulice mari cu brat lung. 

Īn Romānia, reprezentantul unic al marcii Groeneveld este societatea Lubrication Systems.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI