Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Sisteme de ridicat

Acces nelimitat cu Haulotte

Acces nelimitat cu Haulotte

13.01.2012
Cornelia Rotaru
Acces nelimitat cu Haulotte
Dupa 120 de ani de inovatie, creativitate si transpunerea în practica a ideilor,
Haulotte a devenit un nume respectat în domeniul echipamentelor pentru ridicat.
Nacelele compacte electrice cu brat articulat HA12 CJ si HA12 CJ+ au fost special concepute pentru regimurile de lucru la înaltimi de pâna la 12 m în spatii foarte înguste. Beneficiind de dimensiuni compacte si având capacitatea de a lucra la parametri optimi în spatii limitate, aceste utilaje sunt ideale pentru aplicatii în domeniul industrial si mediul logistic si ofera o multitudine de avantaje.HA12CJ / HA12 CJ+ sunt potrivite în mod special pentru lucrari de întretinere si operatii de reparare a sistemului electric, iluminat, aer conditionat, etc. Acestea ofera:

* Manevrabilitate excelenta
Atunci când are bratul strâns, înaltimea modelelor HA12CJ / HA12 CJ+ nu depaseste 2 m,  ceea ce înseamna ca pot intra fara probleme pe cadrul unei usi standard si au acces chiar si în cele mai înguste spatii.
Cu o latime de 1,2 m si o raza de întoarcere strânsa, platformele HA12CJ / HA12 CJ+ pot sa desfasoare trei miscari simultane: de deplasare/de rotire si de miscare pendulara a platformei sau de miscare a bratului.

* Miscari simultane, proportionale si progresive
Operatorul se simte confortabil si în siguranta în timp ce bratul articulat este ridicat cu rapiditate. Miscarile progresive îi ofera operatorului un control precis asupra masinii. O cutie de control ergonomica sporeste usurinta cu care poate fi operata nacela.

* Accesibilitate remarcabila si versatilitate
Datorita rotatiei verticale a bratului de 700 /-700, nacela electrica cu brat articulat HA12 CJ / HA12 CJ+ permite operatorului sa ajunga în cele mai dificile zone de lucru, oferind si posibilitatea de a lucra cu ea atât în interior cât si în exterior.

* HA12 CJ+ mai multa flexibilitate
Noua versiune HA12 CJ+ are un brat care se poate roti în pozitie orizontala (+90/-900) si ofera un nivel sporit de flexibilitate pentru a putea ajunge în toate zonele de lucru.

* Autonomie mare si întretinere usoara
Modelele HA12CJ / HA12 CJ+ au o autonomie foarte mare si permit cicluri lungi de lucru. Sistemul de transmisie electrica directa necesita un nivel redus de  energie. 
Exista indicatori care arata nivelul de încarcare atât pe dispozitivul de comanda cât si pe cutia bateriei care sunt amplasate astfel încât sa poata fi accesate rapid si cu usurinta pentru efectuarea operatiilor de service.

* Productivitate optima
Toate aceste avantaje determina obtinerea unui nivel optim de productivitate si profitabilitate pentru utilizator (usor de operat, viteza, fiabilitate) în conditii de siguranta maxima: platformele HA12CJ / HA12 CJ+ îndeplinesc cerintele celor mai recente norme de lucru precum si standardele CE, EN 280, ANSI, CSA.

Gama de telehandlere HTL
Plasând inovatia si satisfactia clientilor în centrul activitatilor desfasurate de companie, Haulotte Group, al treilea producator mondial de platforme aeriene dezvolta game complete de produse mai sigure si mai eficiente ca niciodata.
Proiectate pentru a ridica sarcini la o înaltime de pâna la 10 m, gama de telehandlere, care cuprinde modelele HTL 4010, HTL3510 si  HTL 3210 este dedicata aplicatiilor din domeniul constructiilor si cel industrial. Aceste trei modele noi completeaza gama existenta, cu echipamente de 14 si 17 m.

Aceste trei modele stabilesc noi standarde  când vine vorba de performante de ridicare.
Cu noua gama de telehandlere Haulotte profesionistii din constructii si industrie nu vor mai fi nevoiti sa aleaga între dimensiuni compacte si performanta. Modelele HTL 4010, HTL3510 si  HTL 3210 au pastrat precizia si confortul oferit operatorului de modelele mai mari si sunt echipate cu transmisie hidrostatica si dispozitive de control proportionale cu joystick în dotarea standard.
Fiecare dintre cele 3 modele noi de telehandlere Haulotte  ofera solutia optima pentru gama sa, la care se adauga performante de top si profitabilitate maxima.

Compacte si puternice
Toate cele trei modele noi de telehandlere sunt caracterizate de un design compact:
* înaltime maxima de 10 m
* raza maxima fata de 7,2 m
* raza de 5 m ofera cea mai buna manevrabilitate
* noul design al bratului ofera o vizibilitate maxima pe partea dreapta si o întretinere usoara
Modelele HTL 4010 si HTL 3210 sunt echipate cu stabilizatori care se desfasoara în cadrul latimii de 2,26 m a utilajului pentru a facilita ridicarea sarcinilor în zone de lucru restrânse. Modelul  HTL 3510 este echipat cu un cadru de nivelare pentru o mobilitate optimizata si o pozitionare mai rapida a încarcaturii.

HTL 4010 cu stabilizatori :
* Capacitate maxima de ridicare de 4.000 kg
* Capacitate maxima de ridicare la raza maxima de 1.200 kg

HTL 3210 cu stabilizatori:
* Capacitate maxima de ridicare de 3.200 kg
* Capacitate maxima de ridicare la raza maxima de 850 kg

HTL 3510 cu cadru de nivelare
* Capacitate maxima de ridicare de 3.500 kg
* Capacitate maxima de ridicare la raza maxima de 500 kg
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI