Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Inovatii

Calatoreste cu HITACHI

Calatoreste cu HITACHI

13.01.2012
Calatoreste cu HITACHI
Atunci când compania Southeastern din Marea Britanie a ales Hitachi ca furnizor pentru noile trenuri de mare viteza Class 395, primul lucru pe care l-am construit a fost o echipa. Lucrând îndeaproape cu clientii, furnizorii si partenerii nostri din industrie, am livrat un serviciu de talie mondiala - cu sase luni înainte de termenul-limita.
Trenurile Hitachi s-au clasat la nivelul cel mai înalt de fiabilitate între trenurile nou introduse în Marea Britanie, iar serviciul de mare viteza implementat de Southeastern a fost cel mai bine cotat serviciu de transport pe cale ferata în National Passenger Survey 2010.
Class 395, primul tren Hitachi din gama AT-300, continua sa reprezinte o poveste de succes dupa lansarea lui în Marea Britanie, în 2009, stabilind noi standarde de performanta pentru transportul feroviar de calatori. Structura sa de aluminiu, având greutate redusa, permite o accelerare mai rapida si mai mult spatiu pentru pasageri, în conditiile unui consum de energie redus. La acesta contribuie si sistemul de frânare regenerativa, care poate scadea cu pâna la 12% costul electricitatii. 
Datorita structurii versatile, desi trenul Hitachi Class 395 este proiectat sa consume cu 33% mai putina energie decât celelalte trenuri electrice de mare viteza, el poate atinge o viteza de 225 km/ora, cu posibilitatea cresterii acesteia pâna la 250 km/ora. Pentru a ne adapta modelului de business al partenerilor nostri, putem optimiza interiorul, proiectându-l astfel încât sa maximizeze potentialul de crestere a numarului de pasageri, sporind în acelasi timp confortul prin diminuarea zgomotului si prin intro-ducerea de facilitati aditionale, cum ar fi conectivitatea WiFi.
Dezvoltarea si introducerea de trenuri noi, care sa ofere clientilor o experienta de calatorie superioara fata de trenurile existente, conduce la o crestere pe termen lung a numarului de pasageri transportati. Din experienta Hitachi si pentru ca ascultam feedback-ul clientilor referitor la design-ul trenurilor, stim ca fiabilitatea acestora, viteza, siguranta si spatiul pe care îl ofera contribuie la satisfactia pasagerilor si la o crestere sustenabila a afacerilor din domeniul transportului feroviar de calatori. 

Social Innovation Business - Hitachi ofera solutii prin care atât clientii nostri, cât si societatea au de câstigat. 
Vii alaturi de noi?  hitachi.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI