Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Stivuitoare

Noua gama de motostivuitoare Cesab M300

Motostivuitoare Cesab M300

13.01.2012
Mariana Patru
Noua gama de motostivuitoare Cesab M300
Cu o experienta de peste 50 de ani, Cesab este astazi unul dintre cei mai mari producatori europeni de echipamente destinate logisticii.
CESAB este parte a grupului TOYOTA MATERIALS HANDLING Europe, lider mondial în productia de electro si motostivuitoare, precum si de transpalete manuale si electrice. Compania a luat fiinta în anul 1942 la Bologna, fiind primul producator de stivuitoare din Italia. De atunci, consolidarea pozitiei de lider în Europa, pentru sectorul de manipulare a materialelor si marfurilor paletizate a fost cel mai important obiectiv, iar cresterea constanta si folosirea celor mai moderne tehnologii au facut posibila atingerea acestuia.
Începând cu anul 2007 producatorul italian este prezent pe piata din România prin dealerul sau autorizat Case Utilaje de Constructii. 

Noua gama de motostivuitoare M 300
Începând cu anul 2010 producatorul italian a introdus pe piata noile motostivuitoare M 300, cu capacitati cuprinse între 1,5 si 3,5 tone cu transmisie hidrodina-mica. 
Gama Cesab M300 este fabricata utilizând Toyota Production System ( considerat a fi unul dintre cele mai bune sisteme de productie din lume), certificat ISO 14001 si considerat drept unul dintre cele mai bune sisteme de productie din lume. Motostivuitoarele Cesab din gama M sunt echipate cu motoare Toyota Diesel si Toyota LPG, pentru performante optime si au fost proiectate pentru a face fata si celor mai dificile aplicatii de lucru. 

Caracteristici precum rezistenta, durabilitatea si fiabilitatea împreuna cu sistemul hidrodinamic de transmisie garanteaza performante optime si un nivel de productivitate excelent. Acestea sunt utilajele ideale pentru a lucra pe distante lungi datorita transferului gradual al fortei de la motor la roti care favorizeaza usurinta în manevrare. Accesul facil în interiorul utilajului este furnizat de treapta joasa si robusta. Odata aflat în interior zona podelei confera un sentiment de spatiu si furnizeaza destul loc pentru a opera utilajul. Operatorul beneficiaza de un confort ridicat gratie unui scaun pneumatic cu suport lombar si a vizibilitatii panoramice. Ergonomia se afla în centrul designului noilor motostivuitoare din seria M300, reducând oboseala si permitând astfel fiecarui operator sa lucreze în mod eficient. Volanul cu dimensiuni compacte permite operatorului sa manevreze usor si fara efort utilajul, iar centrul de greutate jos contribuie la mentinerea stabilitatii echipamentului.   

Aspectul pedalelor este asemanator cu cel al unui autovehicul, în timp ce bordul cu un ecran multifunctional afiseaza informatii esentiale precum viteza, temperatura de operare, frâna de mâna si semnalele de eroare. 
Pentru a satisface cerintele tuturor operatorilor, comenzile pot fi de tipul unui minijoystick sau a unui ecran tactil.
Noua gama Cesab M300 este echipata cu unele dintre cele mai fiabile unitati de putere din lume, Toyota.
Gratie fiabilitatii, arderilor curate si a injectiei electronice, acestea sunt unele dintre cele mai eficiente motoare de pe piata. Pentru a se asigura ca aceste stivuitoare respecta cele mai strânse termene de lucru, Cesab le-a dotat cu o fanta cu viteza ridicata pentru a creste fluxul de aer si ulei. Atât variantele pe gaz, cât si cele Diesel au fost concepute pentru a fi pe cât de silentioase posibil si cu un nivel de vibratii cât mai redus. 

Echipamente Warehouse 
Electrostivuitoarele cu catarg retractabil marca CESAB ofera caracteristici excelente de performanta la accelerare, ridicare si frânare, care sunt simplu de programat si operat datorita interfetei inteligente om-echipament. Sistemul avansat cu alimentare tip AC reduce costurile la operare si mareste viteza de lucru a stivuitoarelor electrice. Este disponibila o gama completa de tipuri de sasiu si configuratii de catarg, cu capacitati de pâna la 2 tone. 
Electrostivuitoarele CESAB beneficiaza de un design inteligent cu un sasiu mai îngust comparativ cu alte modele, pentru a oferi o manevrabilitate si o usurinta în utilizare superioare în zone unde nevoia de spatiu este esentiala. 
Având cinci modele noi, noua gama de stivuitoare R include echipamente standard, stivuitoare pentru depozite frigorifice si versiuni pentru sisteme drive-in, electro-stivuitoarele având sarcini nominale cuprinse între 1,4 si 2 tone. 
Utilajele din gama R sunt ideale pentru manipularea sarcinilor lungi, precum si pentru manipularea conventionala a paletilor în spatii restrânse sau aglomerate. 

Cesab M300
* Modele M315, M318, M320, M325, M330, M335
* Unitate de putere GPL/Diesel
* Capacitate de încarcare 1.500-3.500 kg
* Înaltime de ridicare de la 2.970 mm
* Viteza de deplasare cu/ fara încarcatura 18,5/19 /18/18,5 -  19/19,5 /19/19,5 km/h
* Viteza de ridicare cu/ fara încarcatura 0,67/0,68 /0,65/0,68 -  0,43/0,45 / 0.45/0.48 m/s
* Raza de întoarcere a bratului 2.074/ 2.520 mm

www.caseutilaje.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI