Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
QJ241, un nou concasor cu falci de la Sandvik

Un nou concasor Sandvik

13.01.2012
Ema Stancu
Un nou concasor Sandvik
Sandvik completeaza gama sa de concasoare cu falci cu cel mai nou model - QJ241, un echipament creat pe aceleasi principii care cladesc brand-ul Sandvik - calitate excelenta, tehnica desavârsita, inovatie.
Concasorul cu falci QJ241 îndeplineste standardele europene de emisii de noxe EU Stage IIIB. Noile reglementari au impus regândirea design-ului motorului, iar odata cu aceasta Sandvik a adus îmbunatatiri considerabile performantelor - putem vorbi astfel despre o varianta mai performanta si mai nepoluanta  a unuia dintre cele mai vândute concasoare cu falci Sandvik.
Noul model QJ241 pastreaza toate caracteristicile tehnice de top ale predecesorului sau, modelul QJ240, printre acestea fiind: dimensiunea gurii de alimentare 1.000 x 650 mm, reglarea hidraulica a CSS, sistemul reversibil de concasare pentru a împiedica blocarea echipamentului, sistemul automatic de gresare, sistemul antipraf, separatorul electromagnetic pentru deseuri feroase si transportorul lateral cu banda, si în plus include caracteristici suplimentare deosebite în standard, care îi ofera un avans în tehnologie si performante fata de competitie.

Unul dintre cele mai importante beneficii pe care le aduce noul QJ241consta în posibilitatea reglarii pe înaltime a pozitiei transportorului principal cu banda. Transportorul poate fi ridicat si coborât pentru transport si ofera un spatiu marit deasupra benzii pentru îndepartarea deseurilor metalice, devenind astfel echipamentul ideal pentru industria reciclarii. De asemenea, aceasta dotare tehnica deosebita ofera o capacitate mai mare de stocare a materialului concasat.
Dotari tehnice îmbunatatite si performante deosebite prin care se remarca noile modele de concasoare cu falci QJ241:
* Sistem de control hidraulic nou care asigura o eficienta mai buna a utilajului în lucru si un acces mai usor la punctele de service si întretinere, datorita pozitionarii la nivelul solului a tuturor punctelor de control;
* Senzor de nivel pentru gura de alimentare, pentru optimizarea ratei de încarcare a concasorului;
* Sistem de control al încarcaturii pentru banda de alimentare, pentru asigurarea unui proces de concasare eficient si continuu;
* Senzor de viteza tip roata pentru transportorul principal, pentru oprirea în caz de necesitate;
* Ventilator racire actionat hidraulic cu mod automat de inversare a sensului pentru eliminarea impuritatilor din radiator;
* Economie de combustibil, pentru costuri totale de operare mai mici, emisii de noxe reduse cu pâna la 45%;
* Capacitate de lucru pâna la temperaturi de 50°C, fara a fi necesara schimbarea uleiului pentru o buna functionare în astfel de conditii grele.

În plus fata de aceste dotari tehnice de ultima generatie, noul model Sandvik  QJ241 asigura un mediu de lucru optim pentru operator. Acesta va descoperi un utilaj mai usor de operat, datorita sistemului de comanda si control cu display color pentru date, iar pentru facilitarea activitatilor de întretinere si service, accesul la motor se poate face din ambele parti ale acestuia.
Rezervorul de carburant si cel hidraulic sunt dotate cu capace de inspectie si au fost mutate pe platforma frontala a echipamentului. Rezervorul de combustibil este acum mai mic, iar conductele hidraulice sunt produse din otel, pentru îmbunatatirea disiparii caldurii si pentru o etanseizare mai buna a sistemului.
Datorita sistemului de deplasare heavy-duty prevazut cu comanda radio proportionala si datorita buncarului de alimentare cu pereti pliabili, QJ241 poate fi pus foarte rapid în functiune.
Versatilitatea acestui nou model de concasor de la Sandvik îl recomanda cu încredere atât pentru activitati de reciclare cât si pentru aplicatii în cariere.
Toate aceste dotari tehnice de ultima generatie si performantele de care dau dovada noile modele de concasoare cu falci, împreuna cu calitatea, fiabilitatea si productivitatea Sandvik cu care sunt deja obisnuiti clientii acestui brand, au rolul de a aduce clientilor solutii de lucru nepoluante, dar în acelasi timp foarte performante si costuri mai mici de întretinere si operare.

Contact: 
MARCOM RMC'94 SRL 
Str. Drumul Odaii nr. 14 A, Otopeni, jud. Ilfov 
Tel / fax: 021.352.21.64 / 021.352.21.67 
E-mail: marketing@marcom.ro  
www.marcom.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI