Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Solutii pentru o iarna fara surprize

Brett Motors, solutii pentru iarna

14.02.2012
Brett Motors, solutii pentru iarna
Cu toata frumusetea iernii, odata cu primii fulgi de zapada apar si problemele de deplasare, iar munca firmelor specializate în deszapezirea si degajarea drumurilor si cailor de acces este îngreunata de numarul tot mai mare al autoturismelor si autocamionelor.    
Drumurile comunale, aleile urbane, curtile institutiilor publice si particulare, parcarile devin tot mai aglomerate si implicit sunt tot mai greu deservite.
În acelasi timp se fac eforturi pentru achizitionarea unor utilaje cu gabarit impresionant deoarece este luata în calcul doar forta de împingere sau de tractare mare, iar în majoritatea cazurilor aceste utilaje performante si puternice, se folosesc doar câteva saptamâni pe an.
Pentru firmele de interventii speciale si nu numai, societatea Brett Motors vine cu o solutie eficienta si economica: un încarcator multifunctional Mustang, care poate fi echipat cu peste 40 de accesorii, devenind astfel un utilaj perfect pentru o multitudine de activitati, indiferent de anotimp.   
Ca orice încarcator gigant pentru cariere, Mustangul poate fi echipat în afara cupelor de excavat sau de încarcat pamântul si alte materiale si cu cupe speciale pentru zapada. Configuratia speciala ofera o aderenta scazuta a zapezii pe metal si acest avantaj este foarte cunoscut pentru deserventi.

Vedem frecvent la lucru tractoare, utilaje si masini echipate cu lame tip buldozer specializate pentru pamânt. Lama clasica de zapada pe care v-o poate oferi si Brett Motors  este foarte simplu de recunoscut deoarece este în asa fel realizata încât sa poata crea acel ,,val de zapada'' care poate fi înlaturat pe o parte sau pe ambele parti ale utilajului purtator (daca este lama în V). Orice lama de zapada poate proteja obstacolele întâlnite la suprafata solului si este semnalizata pentru a putea fi observata în timpul ninsorii. 
Zapada afânata si în strat subtire, poate fi curatata si folosind vechea perie rotativa foarte des întâlnita la lucru pe sinele de tramvai sau cale ferata.
Un încarcator Mustang poate sa intervina si atunci când trebuie împrastiat materialul antiderapant prin atasarea clasicei sararite. Acest echipament are o turbina de raspândire cu doua posibilitati de actionare: electrica sau hidraulic. Alegerea se face în functie de materialul  împrastiat si de raza de împrastiere dorita.
Dar cel mai eficient echipament pentru sezonul de iarna este turbofreza de zapada, un accesoriu puternic, fiabil si cu performante extraordinare:
* Latimea de lucru cuprinsa între 1.200 - 2.100 mm;
* Înaltimea stratului înlaturat în deplasare continua pâna la 900 mm;
* Rotirea cosului de împrastiat zapada se realizeaza pe 280° ;
* Reglarea deflectorului se face astfel încât zapada poate fi aruncata la o distanta cuprinsa între 1-13 m;
* Capacitatea de înlaturare a zapezii poate fi cuprinsa între 900 - 2.200 mc/h.
Brett Motors ofera tuturor celor interesati asistenta tehnica de specialitate, recomandând împreuna cu producatorii, echipamentele optime pentru orice tip de lucrari.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI