Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Siguranta pentru viitor cu Wacker Neuson

Siguranta cu Wacker Neuson

14.02.2012
Ema Stancu; Gheorghe Apostol
Siguranta cu Wacker Neuson
Pentru Wacker Neuson, cunoscut producator mondial de echipamente usoare si compacte, expozitia Intermat organizata īn luna aprilie, la Paris reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei, nu numai la nivel european, ci si mondial.
Īntre 16 si 21 aprilie 2012, Wacker Neuson va prezenta atāt tehnologii testate si deja consacrate cāt si produse noi, inovatoare, toate avānd un element comun: au fost dezvoltate avānd īn centrul atentiei operatorul si nevoile acestuia. Drept rezultat, produsele Wacker Neuson si Kramer Allrad pot raspunde cu succes oricaror solicitari de eficienta si siguranta impuse de clienti.
Pentru Wacker Neuson, Franta reprezinta o piata cheie pentru Europa, o piata pe care a deservit-o pentru mai mult de 50 de ani cu propria companie de vānzari si distributie din Brie Comte Robert de lānga Paris. Domnul Cem Peksaglam, CEO Wacker Neuson le-a expus ziaristilor prezenti la PreIntermat Préstige, eveniment organizat īn luna ianuarie la Paris filosofia grupului " Franta are unele dintre cele mai stricte norme de siguranta din industrie. Acelasi principiu sta si la baza filozofiei companiei noastre care a tins īntotdeauna catre atingerea celor mai īnalte standarde de siguranta si de aceea produsele sunt atāt de bine primite īn Franta. Fiind unul dintre cei mai mari producatori mondiali de echipamente de constructii compacte, oferim clientilor nostri atāt siguranta maxima cāt si confort īn operare. Astfel este redusa oboseala ceea ce determina o īmbunatatire semnificativa a sanatatii si sigurantei operatorului".

Dezvoltare impusa de piata dar concentrata pe operator
Atentia acordata clientilor si pietei este ceva ce produsele Wacker Neuson au promis īntotdeauna. Iar un citat din lista de principii dupa care se ghideaza compania reliefeaza acelasi lucru: "Monitorizam īn mod constant procesele desfasu-rate de clientii nostri pentru a le optimiza cu ajutorul unor concepte inovatoare. Atāt echipamentele usoare cāt si cele compacte trebuie sa faca fata de la an la an conditiilor dure de pe santierele de constructii. Īn plus, atunci cānd dezvoltam produse noi, siguranta utilizatorului se afla īntotdeauna īn prim-plan. "Aceasta filozofie care se reliefeaza si asupra produselor, Wacker Neuson reprezinta partenerul potrivit pentru a caracteristicile pietei franceze. Acelasi lucru īl explica si domnul Jorg Vogler, CEO Wacker Neuson, Franta: "Īn Franta, majoritatea clientilor nostri sunt operatori de parcuri de utilaje pentru īnchirieri. Cei care īnchiriaza sunt foarte preocupati de siguranta. De aceea siguranta īn operare va fi una dintre temele abordate la Intermat, pentru a ne demonstra calitatea de lideri īn domeniu pentru aceste produse specifice." 
Unul dintre conceptele care se potrivesc perfect cu portofoliul este un sistem inovator de asistenta pentru operatorii de telehandlere. Sistemul de "manipulare inteligenta" permite miscari de lucru sigure si fluide chiar si la capacitati mari de īncarcare, situatie īn care sistemele conventionale ar ceda si ar necesita o repornire. Īn concluzie, acest sistem ajuta la cresterea considerabila a eficientei muncii de zi cu zi.

Numeroase inovatii si produse noi pregatite de lansare

Īn cadrul Intermat, elementele noi nu se rezuma doar la utilaje. Wacker Neuson va lansa de asemenea o gama vasta si impresionanta de produse noi pentru diferite aplicatii industriale. Dintre cele mai importante lansari amintim placa vibratoare DPU 130 care are puterea unui cilindru compactor de 7 tone si care a fost nominalizata la Premiul pentru Inovatie acordat de Industria Germana. Mai este vorba despre noua gama de lame diamantate  cu cāte o lama de taiere pentru fiecare aplicatie īn parte. 
Noile modele de īncarcatoare frontale Kramer Allrad 550 si 650 vor impune noi standarde pentru eficienta, economie si versatilitate  si demonstreaza cum Wacker Neuson deja promoveaza noi solutii pentru īncarcatoarele frontale compacte. Cinci noi modele de dumpere pe senile cu o capacitate de īncarcare care variaza īntre 0,5 si 2,5 tone vor fi de asemenea prezentate pe scena internationala pentru prima data. 
Prezenta atractiva pentru utilizatori
La Intermat, Wacker Neuson īsi va prezenta īntregul portofoliu de produse  de la cele pentru tehnologia betonului pāna la compactarea solului si asfaltului, de la tehnologiile pentru demolari la utilitati si echipamente compacte.
Īn interiorul unui stand cu o suprafata de aproximativ 1.600 mp, Waker Neuson īsi va cāstiga publicul cu o combinatie atractiva de informatii si demonstratii. Un total de 1.500 de companii vor expune īn cadrul Intermat care se va desfasura la Paris īntre 16 si 21 aprilie 2012. Un stand la Intermat a devenit astfel o necesitate absoluta pentru Wacker Neuson avānd īn vedere ca sunt asteptati 200.000 de vizitatori dintre care 40% vin din afara Frantei.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI