Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
UTICAM 2012

Romned la UTICAM 2012

15.03.2012
Romned IFE SRL este o prezenta constanta la târgurile de utilaje de constructii. Anul acesta vom fi prezenti la prima editie a Târgului de Utilaje si Camioane UTICAM 2012 în perioada 25-29 aprilie.  Aceasta expozitie reprezinta un prilej potrivit pentru a prezenta clientilor nostri cei mai noi furnizori cu care colaboram: Baroid - producator de bentonite si aditivi pentru foraj, DCI- producator de sistem de detectie pentru forajul orizontal dirijat si SiteTec - producator de echipamente pentru mixarea si recilarea bentonitei de foraj. Ca si în anii trecuti majoritatea utilajelor expuse sunt produse de catre Vermeer SUA. 
Pe toata durata expozitiei vom organiza demonstratii cu utilajele de la stand, astfel vizitatorii vor avea ocazia sa le vada lucrând. 
Vermeer Corporation este o firma de prestigiu mondial cunoscuta mai ales pentru  producerea de utilaje pentru forat orizontal dirijat si utilaje pentru sapat santuri. Totusi, în ultimii ani accentul producatorului American a fost pus si pe producerea de utilaje pentru întretinerea si îngrijirea mediului înconjurator.  
La editia din acest an RomNed IFE SRL expune o serie de utilaje care cu siguranta vor impresiona vizitatorii, atât prin dimensiuni cât si prin caracteristicile tehnice.

Vermeer RTX1250 - Sapator de Santuri pe Senile
Unul dintre cele mai populare modele de Sapatoare de la Vermeer este RTX1250. Acesta este revazut cu un sistem de 4 senile ( quad tracks) patentat de catre Vermeer si poate sapa în aproape orice tip de sol în orice conditii. Ca multe alte Sapatoare si RTX1250 este multifunctional; în locul bratului de sapat santuri se poate monta un plug vibrator (pentru instalarea de fibra optica, cabluri de diametru mic), un taietor de beton/roca, brat pentru excavare, chiar si un sistem pentru forat orizontal. În configuratia pentru sapat santuri RTX1250 ajunge la 1,8 metri adâncime iar latimea santului poate fi de 40-50 cm. Postul de comanda pentru operator este reglabil pe doua pozitii (în functie de configuratia utilajului) iar cabina, pe lânga sistemele de protectie împotriva rostogolirii, este dotata cu aer conditionat, CD player etc. RTX1250 este prevazut cu un motor Cummins de 99 CP. În conditii optime productivitatea utilajului este de 1mc/CP/ora. Astfel pentru saparea unui sant de 1 kilometru lungime (adâncimea de 1 metru si latimea de 50 cm) sunt necesare 5 ore.
În cadrul Expo Construct 2011 vizitatorii vor avea ocazia sa conduca Sapatorul RTX1250 în locurile special amenajate, sa testeze functiile acestui echipamente si chiar sa-l închirieze. 

Vermeer D24x40 Series II
În 1991 Vermeer lanseaza primele utilaje de forat orizontal dirijat pe piata. La numai doi ani de la aceasta data devine lider mondial, cu cele mai multe vânzari. De la echipamente compacte pâna la Foreze Maxi, Vermeer produce o gama completa. Tehnologii patentate, constructie solida, putere mare, experienta -  acestea sunt atuurile echipamentelor Vermeer. 
Fie ca se doreste instalarea de fibra optica în interiorul oraselor sau tevi de diametru mare în mijlocul pustietatii, utilajele de forat orizontal Vermeer sunt echipamentele potrivite. În decursul anilor si-au cladit reputatia de echipamente fiabile cu performante superioare si  usor de întretinut. 
Pe lânga echipamentele propriu-zise Vermeer produce si toata gama de scule de foraj si colaboreaza cu producatori importanti pentru a pune la dispozitia clientilor si celelalte accesorii; sisteme de detectie, prajini de foraj, bentonita si aditivi, unitati de mixare si pompare de mari dimensiuni, etc.
Vermeer Navigator D24x40II ofera contractorilor posibilitatea detinerii unui utilaj compact, autopropulsat cu motor puternic si cuplu rotational ridicat pentru a face fata celor mai grele conditii. Utilajul dispune de un cuplu de  5.423Nm si de un motor diesel John Deere Tier III de 125 CP.  Foreza D24x40II dispune de o forta de tragere si împingere de 10.886 Kg care o transforma într-un utilaj capabil sa realizeze o gama larga de lucrari. Spre deosebire de alte utilaje similare, D24x40II are transmisie tip Cremaliera-Pinion, eliminându-se în acest fel uzura lanturilor si face întretinerea foarte simpla.  

Vermeer SC252 - Freza de Buturugi
Freza de Buturugi Vermeer SC252 , care va fi prezentata la UTICAM 2012, este echipamentul  ideal pentru firmele care au ca obiect de activitate peisagistica, întretinerea de spatii verzi si parcuri. SC252  are o cursa a bratului de 90 cm; astfel poate taia 60 cm deasupra solului si  la o adâncime de 30 cm. Fiind foarte îngusta, doar 89 cm, poate fi deplasata cu usurinta în gradini, printre copaci sau alte obstacole. Acest echipament va fi disponibil dupa expozitie pentru demonstratii oriunde în tara, specialistii nostri fiind mai mult decât bucurosi sa prezinte acest utilaj. 
Taietorul de Buturugi Vermeer SC252 poate fi câstigat de catre un vizitator al standului Romned. Regulile concursului sunt foarte simple: vizitatorii nostri trebuie sa completeze un formular din care trebuie sa reiasa ca lucreaza în bransa iar acest formular va fi trimis la Vermeer SUA , în luna Mai se va extrage un câstigator.  

Utilaj de Maruntit Crengi  Vermeer BC230XL
BC230XL combina un motor diesel Stage IIIB Kubota de 66 cp (49,2 kW) cu o  fanta de alimentare de 23 cm x 35,5 cm (9" x 14") pentru a furniza performanta de alimentare superioara pentru a face fata unui material cu multe ramificatii. Cei doi cilindri de alimentare orizontali cu cilindrul superior cu diametru  de 40 cm (15.7") permit  alimentarea lungimilor mari fara rasturnare, ceea ce reduce volumul de munca si efortul pentru operator. Resorturile duble creeaza o forta de concasare de  420 kg (925.9 lb) între cilindrii de alimentare orizontali. Sistemul SmartFeed, în combinatie cu doua motoare  hidraulice, trage si prelucreaza materiale dificile reducând timpul de pregatire. Ideal pentru functionarea în siguranta pe marginea drumurilor, structura superioara rotativa de 180 de grade permite operatorului pozitionarea alimentarii acolo unde este materialul. Costurile de functionare sunt reduse ca urmare a eficientei consumului de combustibil a motorului Kubota combinat cu usurinta de acces la toate punctele de service corespunzatoare.

Cerintele de service sunt pastrate la minim cu BC230XL; toate punctele de service de rutina ale motorului se pot gasi într-un loc, usor accesibile printr-o usita care se poate încuia. Sasiul monoax Knott conform cu CE ofera stabilitate pe sosea la remorcare precum si o distanta minima de sol când este folosit în afara drumurilor. Faruri LED de ultima ora ofera vizibilitate fiabila pe drum fara grija becurilor arse. Comenzi rigide, simple si de încredere, cuplate cu o masina solida si puternica, asigura respectarea cerintelor exigente ale operatorilor BC230XL ori de câte ori  utilajul este pus în functiune.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI