Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Noutati la Intermat 2012

Haulotte la Intermat 2012

15.03.2012
Cornelia Rotaru
Haulotte la Intermat 2012
Intermat 2012 este un eveniment ce nu trebuie ratat. În 2009, în ciuda climatului economic dificil, 184.000 de vizitatori din 162 tari au fost prezenti la eveniment.
Anul acesta, Haulotte Group, specialistul în echipamente pentru ridicat va fi prezent la Intermat, pentru a le prezenta vizitatorilor noile modele de platforme aeriene si telehandlere telescopice, dar si pentru a le comunica obiectivele strategice care vor marca dezvoltarea viitoare a grupului. 
Expozitiile precum Intermat reprezinta oportunitatea ideala pentru a lansa echipamente inovatoare si pentru a demonstra dedicarea unei companii pentru satisfacerea clientului.

Pentru 2012, Haulotte va prezenta o gama de produse perfect adaptata necesitatilor clientilor sai.
O noutate absoluta la Intermat va fi noua gama "Compact" care reprezinta o îmbunatatire estetica si tehnica pentru modelele extrem de manevrabile si compacte C10DX si C12DX. Dotate cu un nou motor Kubota, conform cu noul standard de emisii Tier IV, modelele din aceasta gama au capacitati deosebite de deplasare pe teren accidentat, au tractiune completa, o distanta de la sol 27 cm, precum si blocare hidraulica a diferentialului care ofera posibilitatea de a urca pante abrupte si sa lucreze eficient chiar si pe terenuri accidentate. Noul design al lonjeroanelor ofera o putere suplimentara, iar acum exista un singur comutator pentru desfasurarea si retragerea acestora în acelasi timp.

Echipamentele articulate si telescopice din gama "Big Boom", care cuprinde modelele H43TPX, HA41PX-NT, HA32PX si H28TJ+ sunt perfecte pentru lucrul pe santierele de constructii, în industria maritima si în santierele navale precum si în industria chimica, petrochimica si aviatica.
Acestea sunt echipate cu axa oscilanta si blocarea diferentialului pentru un confort maxim si o productivitate excelenta.
HA 32 PX, brat articulat pentru teren accidentat
Bratul articulat HA 32 PX poate fi folosit pentru o gama variata de aplicatii: santiere de constructii, constructii de nave si în industria portuara, chimie, petrochimie, industria aeronautica, etc. Proiectata pentru a lucra în aplicatii cu înaltimi de lucru de pâna la 32 m, 

HA32PX ofera numeroase avantaje.
Datorita razei de actiune impresionante care ajunge pâna la 21,3 m noul model HA 32 PX poate acoperi o suprafata de lucru vasta si ofera utilizatorului posibilitatea de a ocoli obstacolele cu foarte mare usurinta.
Cele patru roti motoare si directoare, o garda la sol de 37 cm, doua axe extinse precum si sistemul de blocare a diferentialului confera performante exceptionale pe terenuri accidentate, cu un grad maxim de înclinare de 45%. Axa oscilanta ofera mai mult confort pentru operator si faciliteaza un condus usor si permite un acces facil în cele mai înguste spatii.

Noua platforma produsa de Haulotte ofera miscari usoare, simultane si proportionale. Pentru a îmbunatati permanent confortul operatorului, HA 32 PX este dotat cu un sistem hidraulic îmbunatatit. Miscarile sunt mai usoare si mai flexibile datorita temporizarii. 
O raza de rotatie continua de 360°, miscarea bratului oscilant si rotatia platformei de 180° ofera un grad sporit de manevrabilitate indiferent de mediul de lucru.
Controlul greutatii din platforma precum si axele extinse confera o utilizare mai buna si mai sigura.
Înaltimea de umplere a rezervorului de combustibil de 1,7 m si suportul rotativ al motorului fac întretinerea usoara. Aceste avantaje ofera conditii de lucru mai bune pentru utilizator si o productivitate mai mare.
Aceste platforme pot fi de asemenea echipate cu un motor dual gaze/combustibil General Motors si cu un generator 3,3 kw ca unealta de putere.
Oferind o siguranta maxima, platforma HA 32 PX raspunde celor mai recente standarde europene si internationale.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI