Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Un mod de a vinde cu suflet

Utilaje de la Brett Motors

15.03.2012
Madalina Dragomir
Utilaje de la Brett Motors
Brett Motors poate fi caracterizata ca o firma în dezvoltare, cu o echipa unita si inimoasa. "Clientul nostru, stapânul nostru"  este un slogan depasit atunci când vorbesti de oamenii de la Brett.
De fapt, fiecare client, prezent sau viitor este în centrul atentiei întregii echipe, si acest sentiment de încredere îl poate simti nu numai atunci când intra în contact direct cu reprezentantii firmei, la sediul lor din Bucuresti sau pe teren, dar si atunci când vorbim de un simplu telefon. Mai mult decât un stapân, clientul firmei este un prieten bine primit totdeauna, acesta primind atentia meritata.
Gama de utilaje comercializate în România de catre Brett Motors acopera un numar important de aplicatii din domeniul constructiilor sau lucrarilor editilitare si toate au o caracteristica unica, desi vorbim de marci diferite -  te poti baza totdeauna pe ele. Dincolo de marcile de prim rang precum încarcatoarele functionale de la producatorul american Mustang, aici utilizatorul gaseste o valoare adaugata a acestor utilaje, mai mare decât pretul lor de cumparare. 
Aceasta valoare este data în primul rând de specialistii departamentului de service, prezenti acolo unde este nevoie 24 de ore din 24, având totdeauna aceeasi grija unica fata de client, lucru remarcat de beneficiarii serviciilor societatii.

Masini si Utilaje: Care este perioada de interventie a echipelor de service pe teritoriul României, de la anuntarea unei probleme tehnice?
Monica Brezoianu: BRETT Motors si-a început activitatea pe piata de utilaje compacte având doua obiective majore: furnizarea unui pachet de masini multifunctionale compacte pentru cele mai diversificate necesitati si dezvoltarea de servicii de asistenta tehnica performante.  Interventiile service în garantie si post-garantie se desfasoara la locul de operare al utilajului, fiind utilizate autoutilitare speciale, complet echipate cu scule si dispozitivele necesare efectuarii interventiilor. Alaturi de producatorii utilajelor comercializate si de clienti, înca de la începutul activitatii, Brett ofera programul sau unic "CLIENT 24" care are ca obietiv raspunsul la o solicitare în maxim 24 de ore. 

M&U: Exista stocuri de piese pentru cele mai frecvente interventii pentru toate marcile care le reprezentati? În cât timp se aduc piesele sau subansamblele care nu le aveti în stoc?
M.B: Pentru a putea sa ne îndeplinim acest obiectiv îndraznet de a raspunde cu promtitudine solicitarilor ne-am bazat pe experienta si statisticile partenerilor externi. Cu ajutorul lor si printr-o planificare atenta a programului de întretinere am reusit sa punem la punct un stoc de piese care ne asigura remedierea urgenta a celor mai frecvente interventii care apar. 
Logistica de aprovizionare si stocul impresionant din Franta ne asigura posibilitatea de obtinere aproape a oricarui reper în maxim 24 de ore.
Asigurarea de produse si servicii adiacente perfect adaptate cerintelor si necesitatilor clientilor reprezinta pentru echipa BRETT cea mai mare provocare cotidiana. Nu putem face lucruri mari în fiecare zi, însa ne concentram asupra lucrurilor mici dar întotdeauna importante.

M&U: Exista reparatii imposibile pentru echipa Brett Motors? 
M.B.: Specialitatea noastra sunt utilajele compacte. În portofoliul nostru de produse veti gasi încarcatoare multifunctionale, încarcatoare cu brat telescopic, excavatoare compacte si întreaga gama de echipamente atasabile acestor utilaje. Chiar în situatia în care proiectarea si realizarea utilajelor noastre este concentrata pe utilizarea cât mai eficienta a spatiului si echilibrarii, ne-am confruntat cu o situatie putin obisnuita. La Salina Praid câmpul de lucru era undeva la câteva sute de metri sub pamânt. Accesul în acea zona putea fi realizat doar cu ajutorul unei cabine-ascensor. Înca de la achizitie s-a tinut cont de dimensiunile reduse ale cabinei fata de performantele de lucru cerute utilajului. Am gasit utilajul adecvat lucrarii din mina, dar am fost nevoiti ca pentru transport sa dezasamblam cabina, rotile, bratele si alte accesorii, astfel încât sasiul sa încapa în ascensor. Am realizat cu acel prilej ce mult poate însemna sa te poti baza pe niste date exacte de executie atunci când trebuie sa dai o consultanta care sa satisfaca exigentele clientului. Pentru specialistii nostri nu mai exista interventii în locuri ciudate deoarece deja sunt familiarizati cu interventii pe pîrtii de ski, barje, subsoluri, mine, etc.
Excavatoarele compacte sunt înca mult prea putin utilizate în România, spre deosebire de alte tari europene, unde acestea sunt nelipsite din peisajul oraselor. Dezvoltarea unor oteluri aliate extrem de rezistente, împreuna cu sistemele hidraulice de mare presiune oferite pe piata în ultimii ani, au dus la cresterea importantei utilajelor de mici dimensiuni, capabile ca în spatii înguste sa sustina efortul de a construi sau repara cladiri, cai de rulare, tunele pentru sisteme de alimentare, samd. Hanix este un nume bine cunoscut în lume datorita excavatoarelor compacte, Brett Motors fiind reprezentant unic pentru România al acestor mici bijuterii. 

Masini si Utilaje: Ce performante asigura un astfel de excavator, în conditiile în care spatiul necesar  pentru a lucra este limitat?
Monica Brezoianu: Devin tot mai dese lucrarile de excavat care trebuie sa se desfasoare într-un spatiu cu o raza de numai 1, 5 m. Daca mai vorbim si de faptul ca lucrarea trebuie sa se desfasoare lânga un stâlp sau gard, vom fi aproape gata sa spunem ca nu putem folosi excavatorul.
Totusi BRETT Motors poate sa va ofere un excavator care va duce la bun sfârsit lucrarea încredintata.
Clientii se pot baza cu încredere pe modelul de excavator H08 care la numai 760 kg, poate sa va asigure o forta de dizlocare de 8.300 N, atinge o adâncimea maxima excavata de 1.505 mm, cu o cupa standard de 350 mm, înaltime de excavare 2.755 mm si înaltimea maxima de descarcare la 1.940 mm. 

M&U: În afara de activitatile de sapare si încarcare, pentru ce alte aplicatii practice poate fi utilizat? Putem vorbi, în conditiile unui gabarit redus, de avantaje certe în exploatare fata de un utilaj de mari dimensiuni? 
M.B: Excavatoarele ofera posibilitatea utilizarii si a altor echipamente ce pot fi puse în locul cupei. Folosind instalatia hidraulica auxiliara Hanix poate efectua lucrari diverse cu ciocane hidraulice, cupe concasor, site sortatoare rotative, placi compactoare, freze de asfalt si betoane, foarfece pentru metal, capete rotative de excavat prin frezare, etc.
Nu trebuie sa omitem consumul de carburant, costul de întretinere scazut si gradul scazut de poluare care sunt principalele avantaje pe care le confera un utilaj cu gabarit redus.

Doamna Monica Brezoianu, director general Brett Motors a raspuns cu amabilitate si mai ales cu multa rabdare întrebarilor noastre, "ilustrând" si completând cu comentarii prezentarea celor mai importante marci oferite pietei din România. 
In opinia doamnei director, viitorul este cu adevarat interesant. Cu toate problemele economice din ultimii ani si în ciuda caderii pietei utilajelor din România, Brett Motors a reusit sa-si întareasca pozitia pe piata. Secretul? - acest mod unic de a trata clientii, de a fi nu numai aproape de ei, dar si de a veni în întâmpinarea dorintelor acestora.
Anul 2012 va fi probabil unul dintre cele mai bune pentru industria constructiilor din ultimii patru ani, în aceste conditii Brett Motors fiind pregatita nu numai sa supravietuiasca, dar sa se si  dezvolte.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI