Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
MAX Trailer - un nou brand Faymonville

MAX Trailer - un nou brand Faymonville

12.04.2012
Madalina Dragomir, Goleniow, Polonia
MAX Trailer - un nou brand Faymonville
În contextul economic actual, producatorul belgian Faymoville, unul dintre liderii europeni pe segmentul de semiremorci destinate transporturilor speciale si agabaritice a lansat pe piata la sfârsitul lunii martie, în cadrul unui eveniment organizat la Goleniow, Polonia al doilea brand al grupului, MAX Trailer. Acest eveniment este cu atât mai important cu cât este prima data în ultimul deceniu când un nou brand este lansat pe piata în Europa, în conditiile în care multi producatori dispar de pe piata, negasind solutia optima pentru a reduce costurile, pentru a standardiza productia si a pastra calitatea produselor.
Gama de semiremorci a  producatorului belgian Faymonville este completata de lansarea pe piata a brandului MAX Trailer, conceput pentru a acoperi majoritatea cererilor emise de catre piata de specialitate, prin noile vehicule standardizate, respectând totodata cerintele de înalta calitate, prin care sunt recunoscute trailerele Faymonville. Acest nou produs a aparut din nevoia de a oferi alternative viabile în configurarea semiremorcilor, fiind un produs simplu si de calitate, fara caracteristicile sofisticate ale semiremorcilor agabaritice, dar respectând standardele înalte de constructie Faymonville. Vehiculele Max Trailer sunt standardizate, corespund normelor europene de transport si beneficiaza de toate certificarile legislatiei europene, astfel ca aceste semiremorci nu depasesc o lungime de 13.600 mm de la pivotul principal pâna în spatele vehiculului si o latime de 2.550 mm. Acum, prin gama MAX Trailer sunt oferite produse de calitate la un pret competitiv. 

Distributia noului produs Faymonville se realizeaza printr-o retea de dealeri deja existenti, pentru România unicul importator autorizat al întregii game a producatorului belgian fiind societatea CTE Trailers. Toate facilitatile oferite de noile game de semiremorci destinate transporturilor speciale, create cu scopul de a oferi un produs calitativ si competitiv la un pret cât mai redus sunt disponibile acum si în România, gama MAX Ttrailer fiind special conceputa pentru a fi pusa în vânzare cu ajutorul dealerilor. În acest sens, pentru a optimiza transportul, vehiculele vor fi trimise fara echiparea cu rampe, iar importatorii au oportunitatea de a alege singuri necesarul de rampe, stâlpi si alte accesorii, pentru a echipa vehiculul înainte de livrare. 
On-line este disponibil un program pentru configurarea vehiculului conform cerintelor clientului, acesta putând fi accesat la adresa www.maxtrailer.eu. În functie de configuratia dorita, dealerul local va completa comanda.  

Polonia - alegerea rationala
Brandul MAX Trailer beneficiaza de propria identitate, distincta de cea a Faymonville. Vândut prin MAX Trailer Distribution, o subsidiara a grupului Faymonville, MAX Trailer este al doilea brand al grupului si are propria strategie de marketing si vânzari. 
Pâna la finele anului 2012 gama MAX Trailer va include aproximativ 20 de modele.
Produsele MAX Trailer vor fi fabricate în Polonia, la fabrica Goleniow, aceasta fiind o alegere rationala care permite costurilor de productie sa ramâna competitive, garantând în acelasi timp aceeasi calitate premium a produselor. 
Pentru a oferi o calitate controlata la un standard înalt, întreaga activitate de productie a componentelor si de montaj se va face în mod integral în aceeasi locatie. Din acest motiv, o noua linie de asamblare ajustabila, a carei capacitatea poate fi dublata sau triplata, va fi operationala începând cu noiembrie 2012. Odata atinsa capacitatea maxima de productie, aici vor fi produse 600 de vehicule pe an.
Practic, toate operatiunile tehnologice de prelucrare a componentelor de otel, a sistemelor hidraulice si electrice vor fi realizate in-situ, astfel ca în final fiecare semiremorca destinata transporturilor speciale va avea întreg fluxul de productie strict controlat, producatorul putând garanta o calitate înalta a produsului final.

Vehiculele prezentate în timpul conferintei de presa
* Max100-N-3-8.60-U : semiremorca cu trei axe, cu rampe simple si duble 
* Max100-N-3A-8.60-U : semiremorca cu trei axe extensibila, cu rampe simple si duble
* Max100-N-3A-8.60 : semiremorca cu trei axe cu rampe de aluminiu 
* Max100-N-3-9.30-UB : semiremorca  cu 3 axe cu platforma hidraulica si rampe duble
* Max100-N-4A-8.60-U : semiremorca cu patru axe si rampe duble 
* Max200-N-3A-13.60 : semiremorca cu podea joasa extensibila cu trei axe

Despre Faymonville
Faymonville este unul dintre liderii europeni în fabricarea semiremorcilor pentru transporturi agabaritice si speciale. De la cele mai simple la cele mai sofisticate semiremorci, de la productie la finantare, din Irlanda pâna în Rusia, Faymonville este astazi un jucator global care urmareste sa raspunda tuturor cerintelor si nevoilor clientilor sai.  
Faymonville este prezenta pe toate pietele europene, direct sau prin parteneriate cu companii bine pozitionate pe respectivele piete. De asemenea producatorul belgian si-a extins activitatile  si în afara continentului european, în America de Sud, Mexic, nordul Africii, India, Australia, Turcia si chiar Orientul Mijlociu.
Semiremorcile Faymonville sunt produse în trei fabrici: prima fabrica se afla în Büllingen, Belgia, cea de-a doua în Lentzweiler, Marele Ducat al Luxemburgului, iar cea de-a treia unitate de productie în Goleniow, Polonia, aceasta din urma fiind responsabila pentru producerea brandului MAX Trailer.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI