Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Bun venit la Intermat

Motoarele Deutz la Intermat

12.04.2012
Motoarele Deutz la Intermat
Intermat Paris este una dintre cele mai importante expozitii pentru sectorul utilajelor de constructii. La fiecare 3 ani cei mai importanti jucatori din industria constructiilor se īntālnesc īn capitala franceza pentru a-si prezenta inovatiile si tehnologiile
de ultima ora. Īn mod evident, Deutz AG nu putea lipsi de la un asemenea eveniment.
Pentru prima data, Deutz va prezenta la Paris un portofoliu complet al motoarelor Deutz si al componentelor DVert® pentru standardul EU Stage IVB/US EPA Tier 4.
Pentru gama de putere mai mica, Deutz va oferi modelul TCD 2.9L4. Acest model este disponibil īn versiune aspirata sau cu turbocharger, cu sau fara sistem de racire intern si sistem de recirculare externa a gazelor si este echipat cu un sistem de injectie de īnalta presiune cu magistrala comuna de alimentare (Common Rail). Modelul ultra-compact, nou-dezvoltat TCD 2,9 L4 acopera o gama de putere īntre 25 si 55.4 kW. Modelul cu 4 cilindri īn linie, special dezvoltat pentru instalatii extrem de scurte sau restrictionate spatial ofera performante īnalte si un cuplu de torsiune care functioneaza foarte lin si care ajunge la niveluri cu pāna la 50% mai ridicate comparativ cu alte motoare din aceeasi categorie. 

Deutz acopera gama de putere īntre 50 si 90kW cu modelul TCD 3.6 L4, puternic si complet reproiectat. Cu un cuplu de torsiune impresionant de 480 Nm si un nivel maxim al puterii la 90kW, motorul compact cu 4 cilindri reuseste sa patrunda īntr-o clasa de performanta care pāna acum a fost asociata cu motoare cu o capacitate cilindrica semnificativ mai mare, dar īn acelasi timp reuseste sa furnizeze o putere comparabila cu cea a unui motor Tier 3 cu o capacitate cubica de 4,5 litri la o viteza de rotatie īntre 1.400 si 1.600 rpm. Datorita micsorarii consistente a motorului, clientilor li s-a pus la dispozitie mai mult spatiu pentru instalarea celorlalte componente necesare pentru atingerea standardului Tier 4.

Īn gama de putere īntre 70 si 115 kW, Deutz ofera clientilor sai motorul TCD 4.1 L4 cu racire cu apa care elibereaza un cuplu de torsiune maxim de 610 Nm cu o viteza care variaza īntre 1.400 si 1.600 rpm. Motorul are un sistem de tratare ulterioara a gazelor (EAT) cu filtru de particule īnchis si SCR.
Modelul TCD 6.1 L6 garanteaza o crestere a performantelor de pāna la 25% comparativ cu modelul precedent si atinge un cuplu maxim de 1.000 Nm īn gama de putere īntre 100 si 180 kW. Motorul robust cu 6 cilindri īn linie cu propulsie turbo si intercooler si sistem common rail controlat electronic cu injectie de īnalta presiune (DCR®) impresioneaza prin eficienta raportata la costuri, durata de viata īndelungata si intervale lungi de service.
Motorul cu 6 cilindri īn linie TCD 7.8 L6 cu racire cu apa  se īncadreaza īn gama de putere īntre 160 si 250 kW, fiind cel mai puternic motor din gama medie. Acesta este dotat cu turbocharger si intercooler, sistem de recirculare externa a gazelor si un sistem de injectie de īnalta presiune common rail Deutz de 2.000 bari (DCR®) si a fost proiectat pentru operatiuni heavy duty. Comparativ cu modelele anterioare, TCD 7.8 aduce economii la nivelul consumului de combustibil de pāna la 5%.
Motorul din seria V cu racire cu apa, model TCD 12.0 V6 se īncadreaza īn gama de putere īntre 240 si 390 kW. Proiectat pentru operatiuni heavy duty, modelul TCD 12.0 are o durata de viata īndelungata si intervale lungi de service si īn acelasi timp asigura o optimizare a costurilor operationale.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI