Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Un veritabil "Volvo TESTival"

Volvo TESTival la MAWEV Show

12.04.2012
Cornelia Rotaru
Volvo TESTival la MAWEV Show
Noile încarcatoare pe pneuri Volvo seria G, excavatoarele seria D, autobasculantele seria F si grederele seria B, precum si noile camioane Volvo FMX au captat atentia publicului vizitator. Toate utilajele si autovehiculele expuse la standul Volvo au fost disponibile pentru test drive. În plus, de patru ori pe zi, au fost organizate prezentari demonstrative cu rol informativ, cu moderatori de specialitate, astfel ca evenimentul s-a transformat într-un adevarat "VOLVO-TESTival".
Prezenta la expozitie a fost completata de Volvo Baumaschinen Österreich, Volvo Trucks Austria, Volvo Financial Services, Volvo Rents - cu profesionisti în activitatea de închiriere.
În acelasi timp, pe parcursul MAWEV Show Volvo Baumaschinen s-a gândit si la persoanele nevoiase. Clientii au concurat cu Othmar Pletzer, dublu campion european la Volvo Masters si pentru fiecare secunda înregistrata în plus de un client, acesta a donat 1 euro. La final, Volvo Baumaschinen Österreich GmbH a dublat suma obtinuta, aceasta fiind donata în cadrul unei serate VIP, reprezentantilor fundatiei Licht ins Dunkel ("Lumina în întuneric").
Pentru a promova în mod eficient vizitarea standului Volvo, s-a decis aplicarea de autocolante de promovare pe modelele XC60 din parcul auto propriu, aceste autovehicule parcurgând în saptamânile premergatoare evenimentului drumurile din întreaga tara sub forma de panouri publicitare mobile.

Concluziile Volvo în urma MAWEV Show 2012
Reprezentantii Volvo au declarat la finalul evenimentului: "am intrat pe poarta expozitiei cu asteptari mai degraba modeste. Chiar din prima zi am avut însa parte permanent de surprize pozitive. Reprezentanti ai clientilor de top în primele doua zile, joi un eveniment deosebit dedicat clientilor, la care a avut loc si înmânarea unui cec catre fundatia  Licht ins Dunkel ("Lumina în întuneric") si, în general, o primire foarte buna, respectiv un interes ridicat din partea profesionistilor în domeniu fata de prezentarea demonstrativa a masinilor noastre, organizata în ultimele doua zile, au transformat MAWEV Show 2012 în editia cu cel mai mare succes din istorie. Prezenta noastra în cadrul expozitiei s-a realizat sub forma unei "prezentari de familie" pentru ca, prin Volvo Trucks, Volvo Penta, Volvo Financial Services, au fost reprezentati bineînteles si colegii nostri specializati în domeniul închirierii de utilaje de constructii de la Volvo Rents si chiar Volvo Cars. Atât mama natura cât si echipa de organizare a expozitiei din Graz au avut o contributie semnificativa la succesul înregistrat de MAWEV Show. Reprezentanti internationali interesati din tarile în care îsi desfasoara activitatea Volvo CE Central Europe Group, de exemplu Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Slovenia, precum si Bosnia-Hertegovina au vizitat în numar mare standul nostru. Prin intermediul conceptului nostru expozitional "VOLVO-Testival" am prezentat în mod impresionant în lumina reflectoarelor motoul nostru din cadrul salonului Fit For The Future (Pregatiti pentru viitor).
Au facut furori în special noul nostru excavator din seria D, precum si încarcatorul pe pneuri de mare capacitate L250G. Opiniile numerosilor soferi de excavatoare din întreaga Austrie care au testat "fara mila" utilajele noastre, au avut impresii pozitive. Încarcati cu atitudinea si spiritul de care s-au bucurat clientii nostri si întreaga echipa Volvo la MAWEV Show, privim cu încredere catre un an 2012 de succes."

MAWEV Show 2012
MAWEV Show, cel mai mare eveniment de demonstratii din industria constructiilor si utilajelor pentru constructii, s-a desfasurat între 21-24 martie 2012. Cea de-a 8-a editie a acestei manifestari a avut ca loc de desfasurare Port of Enns/Enns Business Park, la doar 30 de kilometri distanta de Linz, Austria. 
Mai mult de 250 de expozanti de top din 10 tari au prezentat nu mai putin de 1.000 de utilaje si vehicule de ultima generatie ale unor producatori nationali si internationali de renume. 
MAWEV Show este organizat odata la trei ani de catre Asociatia dealerilor de utilaje de constructii din Austria si este un eveniment impresionant datorita faptului ca peste jumatate din cele 1.000 de utilaje sunt prezentate în conditii reale de lucru. Pe o suprafata de peste 100.000 mp, la care se adauga o hala mobila de 7.000 mp au fost expuse utilaje terasiere, macarale, dar si alte echipamente impresionante.

Volvo L250G
Noul încarcator frontal Volvo L250G ofera mai multa putere si are o capacitate a cupei mai mare pentru optimizarea ciclurilor de încarcare, oferind o productivitate si o profitabilitate crescuta.
Având la baza designul încarcatoarelor Volvo care dateaza din 1954, modelul L250G este primul echipament din clasa de încarcatoare de 35 de tone, transformându-se astfel în utilajul ideal pentru o multitudine de aplicatii, de la constructii civile, cariere, încarcarea camioanelor si manipularea rocilor. Acest utilaj devine extrem de versatil datorita gamei variate de cupe si atasamente de lucru disponibile. 
Motorul diesel Volvo de 13 litri, în 6 cilindri cu turbocharger ofera mai multa putere, cu un consum de combustibil mai redus, furnizând un cuplu  mare la o turatie a motorului mai mica. Nivelul redus de emisii îndeplineste cele mai stricte reglementari. Functia Eco Pedal promoveaza eficienta prin evitarea unui consum excesiv de combustibil.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI